TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 281 – Jimmie goes Trump!, mordförsök, vållande till annans död

Publicerad 16 maj, 2024

När Jimmie Åkesson höll sitt tal till nationen i tisdags var det i allra bästa Donald Trump-stil. Han backade inte en millimeter, han anklagade TV4 och övriga mainstream-medier för att vara ohederliga och deklarerade att SD minsann inte skäms för sin kommunikation med väljarna. Åkesson har fattat att politik är krig och inte en fotbollsmatch! Ingrid&Maria pratar i dag också om det hemska mordförsöket mot Slovakiens premiärminister och det sensationella i att före detta rikspolischefen Anders Thornberg är misstänkt för vållande till annans död.

VIDEO

 

 

LJUDPODDAR

 

 

Slovakiens premiärminister skjuten

Så gick det till när Robert Fico sköts

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/slovakiens-premiarminister-skadad-i-skjutning

Vänsteraktivist gripen

https://www.expressen.se/nyheter/varlden/han-pekas-ut-for-mordforsoket-pa-slovakiens-premiarminister

En populistisk ledare i Trumps anda

https://www.theguardian.com/world/article/2024/may/15/robert-fico-rise-of-slovakia-populist-leader

Vållande till annans död

Anders Thornberg misstänkt efter Löfvings självmord

https://sverigesradio.se/artikel/efter-polischefen-mats-lofvings-dod-person-misstanks-for-vallande-till-annans-dod

Löfvings bror: Total avsaknad av självrannsakan

https://www.expressen.se/nyheter/mats-lofvings-bror-en-total-avsaknad-av-sjalvrannsakan/

Fredrik Sjöshult: “Hemskt för Löfving att höra”

https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/hemskt-for-lofving-att-hora-sin-chef-den-dagen/

Jimmie goes Trump!

Del 1 av Kalla Fakta

https://www.tv4play.se/video/7d7c6194318e2b3c5ac1/avsnitt-1-del-1-propagandamaskinen-riks

Extraprogram

https://www.tv4play.se/video/7d7c6bd535cbe53fba09/avsnitt-2-sverigedemokraterna-svarar

Inte mycket till trollfabrik

https://twitter.com/hanifbali/status/1790775686182875209

Sossarnas trollfabrik avslöjad 2018

https://samnytt.se/misstankt-socialdemokraternas-trollfabrik-pa-twitter-avslojad

Jimmie höll tal till nationen

https://twitter.com/sdriks/status/1790331298101207203?s=46&t=cj8XZhdSlj0m7sk8D4pWtg

Marias tweet

https://twitter.com/mariasunflower/status/1790397749432574069?s=46&t=cj8XZhdSlj0m7sk8D4pWtg

Johan Pehrson vägrar hålla pressträffar med SD

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/l-kravet-stoppa-alla-forhandlingar-med-sd/

Kristersson ganska mild

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/kristersson-sds-trollkonton–ar-inte-regeringens-ansvar/

Christoffer Fjellner går i fällan

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0VnOeg/moderaten-christofer-fjellner-sd-s-agerande-skadligt-for-sverige

Markus Allard: Politik är krig!

https://www.youtube.com/watch?v=wi0HPaElOTE

VBK: Ni fattar väl att SD driver med er igen?

https://www.expressen.se/kronikorer/viktor-barth-kron/ni-forstar-val-att-sd–driver-med-er-igen/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.