TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 245 – Ni kallade oss rassar, vansinneslagen, bäste Charlie

Publicerad 25 mars, 2024

Många är de svenskar som i slutet av 1900-talet varnade för hur stor invandring från länder med väsensskilda kulturer skulle förändra Sverige – till det sämre. Ännu fler började höja sina röster i början av 2000-talet. Men det var först i valet 2022 ,då Tidöpartierna slog sig samman, som saker började hända. Det är dags att påminna sossar och andra som nu försöker byta fot vad de kallade oss: Rassar! Ingrid&Maria pratar i dag också om vansinneslagen om könsbyten som riksdagen ska rösta om 17 april och om vår hjälte i Bryssel – Charlie Weimers!

VIDEO

 

 

LJUDPODDAR

 

 

Vansinneslagen om könsbyte

Professor i psykiatri om varför det är vansinnigt

https://www.gp.se/ledare/gastkronika/ratten-att-byta-juridiskt-kon-kan-cementera-konsrollerna.92d2a466-7d17-40bf-9f43-e10dd7ca1918

Professorn och liberalen i SvD-podd

https://podcasts.apple.com/se/podcast/nu-ska-det-bli-l%C3%A4ttare-att-byta-juridiskt-k%C3%B6n/id1452591671?i=1000649732565

Hanif Bali: Det går inte att lita på M

https://kvartal.se/artiklar/rent-krasst-finns-det-medicinskt-tva-kon/

Partipiska vs lojalitet

Charlie Weimers: Jag är lojal med Sverige, inte med min partigrupp

https://www.expressen.se/debatt/jag-ar-lojal-mot-sverige-inte-min-partigrupp/

Hans tal i Bryssel

https://twitter.com/weimers/status/1771103093284802609

Ni kallade oss rassar

Lawen Redar tror att invandrare kan bli svenska i hjärtat

https://www.dn.se/sverige/lawen-redar-s-for-mig-racker-det-inte-att-vara-svensk-pa-pappret-du-ska-vara-det-i-hjartat/

Richard Jomshof svarar Lawen

https://twitter.com/RichardJomshof/status/1771098863811674288

Förtvivlad svensk

https://twitter.com/iamyesyouareno/status/1770694296494071998

Jens Odlander, diplomat och regeringsrådgivare i chock

https://twitter.com/jensodlander/status/1771802935116124369?s=46&t=cj8XZhdSlj0m7sk8D4pWtg

Ingrids fråga till Odlander

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1772169946153234681

Douglas Murray i Sky News Australia

https://www.youtube.com/watch?v=xQ8HAUVxaIg

Tobias Hübinette

https://tobiashubinette.wordpress.com/2024/03/18/klyftorna-mellan-majoritetssvenskarna-och-invanarna-med-utomeuropeisk-bakgrund-ar-fortsatt-mycket-stora-och-dagens-klassklyftor-ar-i-praktiken-desamma-som-rasklyftor/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.