TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 260 – Riv dem!, Pisa-chock, förtal

Publicerad 7 december, 2023

Journalisterna och riksdagspolitikerna fick dåndimpen när Jimmie Åkesson i sitt tal på Landsdagarna menade att det är dags att stänga och riva moskéer med extremistiska budskap. Men svenska folket gör vågen! En färsk Sentiomätning visar att 60 procent håller med Åkesson. Ingrid&Maria pratar i dag också om den nya Pisa-chocken och om vem sossarna tänker styra med när de nu är kritiska till invandringspolitiken.

VIDEO

 

LJUDPODDAR

 

Ny Pisa-chock

Kraftigt ras för Sverige

https://www.svd.se/a/768jd8/kraftigt-ras-for-sverige-i-matte-och-lasning

Liberalerna: En kunskapskollaps

https://www.svd.se/a/3EAVzM/pehrson-en-kunskapskollaps

Invandrarna drar ner resultatet

https://bulletin.nu/pisa-resultaten-langsiktig-nedgang-kan-kopplas-till-invandring

Skrivglappet från UR 2020

https://urplay.se/program/217798-skrivglappet

Läsglappet från UR 2023

https://urplay.se/program/234737-lasglappet

Pisachefen: Ni behöver mer disciplin!

https://www.vilarare.se/nyheter/pisa-2023/pisachefen-svensk-skola-behover-mer-disciplin/

Blandat sosseri

Adam Cwejman: Med vem ska de nu styra?

https://www.gp.se/ledare/s-har-natt-probleminsikt-men-har-de-formagan.356d4dc5-acc0-4db6-933a-5d5e621357cb

Malmöstudie: Bo blandat är en bluff

https://kvartal.se/artiklar/ny-malmostudie-mur-mellan-svenskar-och-invandrare/

Teodorescu och Suhonen

https://www.svtplay.se/video/jLJQa1J/teodorescu-och-suhonen/klarar-vi-oss-utan-invandrarna?id=jLJQa1J

Svenska folket: Riv dem!

Ny Sentio: 6 av 10 vill stänga moskéer

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KnB9UVf3NfA

Och nu rusar SD i Sentio – 24,2 procent!

https://nyheteridag.se/plus/rod-flopp-i-sentio-sd-okar/

Arpi intervjuar Jimmie

https://www.enrakhoger.se/p/vill-du-verkligen-bli-statsminister

I Danmark förbjuds koranbränningar

https://www.expressen.se/nyheter/varlden/klubbat-koranbranning-forbjuds-i-danmark/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Apropå S blandnongskrav av befolkningen.
  I ett område med en alldeles för homogen befolkning. skall lägenheter tomställas. Lägenheten restaureras och erbjuds en helsvensk familj.
  Hur uppfattas detta av trångbodda grannar
  1 alla i det här huset är trångbodda och behöver den här lägenheten till barn.
  2 Skall den helsvenska få en renoverad lägenhet medan vi får bo kvar trångt i våra nedslitna bostäder.
  KONFLIKT folket mot makteliten. Detta är en fråga som förenar alla grupper mot makteliten på vänsterkanten.
  Allt färre kommer att
  rösta på socialdemokraterna.

  Svara
 2. Avatar

  Ni har så rätt om läsning för barn, mina föräldrar läste för oss barn redan i tidig ålder och jag kan fortfarande känna spänningen när mamma läste Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige för oss. Vi har fortsatt traditionen och började själv läsa för våra barn redan från späd ålder och det har garanterat hjälpt våra barn i deras utbildning, de kunde läsa innan de började skolan. Nu är de vuxna med egna barn och jag är glad att även de för traditionen vidare.
  Hälsn. Kerstin

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.