TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 255 – De hatar oss, höstkärlek, kvinnor kan?

Publicerad 2 november, 2023

Det en gång så trygga och ombonade Sverige är nu till bristningsgränsen fyllt med människor som hatar oss. Det är de gängkriminella som struntar fullständigt i hur vi svenskar mår av deras grymma brott, och det är alla som är ute och firar vedervärdiga terrorbrott mot judar i Israel. Ingrid&Maria pratar i dag också om kärleksmanifestationen 18 november och om ett viktigt trendbrott – SD ökar med 2,2 procentenheter bland kvinnorna i ny opinionsmätning!

VIDEO

 

LJUDPODDAR

 

Kärleksmanifestationen

Humlegården 18 november kl 15

https://www.karleksmanifestation.nu/

Pierre Tinderfjäll

https://www.youtube.com/watch?v=a2nkzVX9EpE&t=5s

Kvinnorna vaknar?

SD ökar i storstäderna

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverigedemokraterna-far-okat-stod-i-storstaderna

SD upp 2,2 bland kvinnorna till 14,5

https://twitter.com/StatistiskO/status/1719932824222851139

Men långt kvar till männen på 27,5

https://twitter.com/StatistiskO/status/1719932623416328198

Gängvåldet

20 av 24 gängåtalade fälls

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GM97ol/misstanks-varit-hjarnan-i-sundsvalls-gangkrig-idag-faller-domen

Huvudman fick 11 år

https://www.expressen.se/nyheter/dom-i-jattemalet-i-sundsvall/

Badjie fick 18 år även i hovrätten

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/dom-i-hovratten-mot-20-arig-gangledare–nicgq8

Dyster rapport från BRÅ

https://www.svd.se/a/y6wAJ2/bra-barn-tar-pa-sig-brott-for-att-klattra-i-gangen

Någon har lyssnat på Maria 

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/italienska-maffiaexperten-det-har-funkar-mot-gangen

De hatar oss

Lars Enarson: Palestinierna är ett påhittat folk

https://www.youtube.com/watch?v=3gNahHry_l4

Judehatet i Malmö

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/jag-ar-radd-mira-moter-okad-antisemitism-i-malmo–n7b86z

SKMA kallade Ingrid för antisemit 2013

https://skma.se/2013/08/officiell-israelisk-sajt-ger-legitimitet-at-svensk-muslimhatare/

https://skma.se/2013/12/judarnas-svek-hogerpopulisternas-attacker-pa-judar-som-kritiserar-muslimhatet/

Anders Persson, docent i statsvetenskap

https://www.svtplay.se/video/8z25MGE/aktuellt/igar-21-00?id=8z25MGE

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Ordet ”Palestine” har funnits i engelska King James bibeln sedan 1611:
  Yea and what haue ye to do with me, O Tyre and Zidon, and all the coasts of Palestine? will ye render mee a recompence? and if ye recompense me, swiftly and speedily will I returne your recompense vpon your owne head. (Joel 3:4)
  Att ordet är nytt stämmer inte. Att det inte finns i bibeln stämmer inte heller. Om det finns där pga Zionister i översättningskommitén 1604 kan jag inte svara på, men filistéerna nämns flitigt i bibeln.
  Jag vill absolut inte ta striden för Hamas, men tycker att just detta argumentet är långsökt och tröttsamt. Slovenien finns ju på kartan idag, men hade aldrig varit ett självständigt land före 1991.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 260 Platinasponsorer: Chri H - Tack för att ni orkar! Guds välsignelse till Er!, Monika E – God Jul!, Milada W - God Jul till bästa journalisterna + katten Muggi vinkar, Anki och Gudmundur, Big L - Hej ”töser” här kommer en gåva med lite solstänkta taxfree pengar från oss på Gran Canaria. Varma kramar. Övriga: Erland B, Masi A, Linda A – Vackra ljus, Tomas F, Hans J – Från en fattig pensionär, Juhani S – Gåva, Bo B, M & M – Tack för ert viktiga arbete!, Eva D – Gåva, Therese G – Gåva, Ronny L – Gåva, A Wiman – Gåva, Peter M – Donation, Carina från Orust – Till bästa journalisterna, Eva B, Örjan W - Tack för bra inrikes rapporter!, Johan L – Donation, Ulf H – Support, Yvonne S – Gåva, Anonym LJ, Milada, Jimmy, Susanne NF, Lasse B, Dag, Anonym SA, L-G, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Marianne, Maria, Alexander, Ulf, Anonym RH, Christina, Per W, Daniel, Lotta, Katrine, Ann-Kristin, Mona, Torpedbåt, Jan, Monica. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 260 Platinasponsorer: Chri H - Tack för att ni orkar! Guds välsignelse till Er!, Monika E – God Jul!, Milada W - God Jul till bästa journalisterna + katten Muggi vinkar, Anki och Gudmundur, Big L - Hej ”töser” här kommer en gåva med lite solstänkta taxfree pengar från oss på Gran Canaria. Varma kramar. Övriga: Erland B, Masi A, Linda A – Vackra ljus, Tomas F, Hans J – Från en fattig pensionär, Juhani S – Gåva, Bo B, M & M – Tack för ert viktiga arbete!, Eva D – Gåva, Therese G – Gåva, Ronny L – Gåva, A Wiman – Gåva, Peter M – Donation, Carina från Orust – Till bästa journalisterna, Eva B, Örjan W - Tack för bra inrikes rapporter!, Johan L – Donation, Ulf H – Support, Yvonne S – Gåva, Anonym LJ, Milada, Jimmy, Susanne NF, Lasse B, Dag, Anonym SA, L-G, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Marianne, Maria, Alexander, Ulf, Anonym RH, Christina, Per W, Daniel, Lotta, Katrine, Ann-Kristin, Mona, Torpedbåt, Jan, Monica. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 260 Platinasponsorer: Chri H - Tack för att ni orkar! Guds välsignelse till Er!, Monika E – God Jul!, Milada W - God Jul till bästa journalisterna + katten Muggi vinkar, Anki och Gudmundur, Big L - Hej ”töser” här kommer en gåva med lite solstänkta taxfree pengar från oss på Gran Canaria. Varma kramar. Övriga: Erland B, Masi A, Linda A – Vackra ljus, Tomas F, Hans J – Från en fattig pensionär, Juhani S – Gåva, Bo B, M & M – Tack för ert viktiga arbete!, Eva D – Gåva, Therese G – Gåva, Ronny L – Gåva, A Wiman – Gåva, Peter M – Donation, Carina från Orust – Till bästa journalisterna, Eva B, Örjan W - Tack för bra inrikes rapporter!, Johan L – Donation, Ulf H – Support, Yvonne S – Gåva, Anonym LJ, Milada, Jimmy, Susanne NF, Lasse B, Dag, Anonym SA, L-G, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Marianne, Maria, Alexander, Ulf, Anonym RH, Christina, Per W, Daniel, Lotta, Katrine, Ann-Kristin, Mona, Torpedbåt, Jan, Monica. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 260 Platinasponsorer: Chri H - Tack för att ni orkar! Guds välsignelse till Er!, Monika E – God Jul!, Milada W - God Jul till bästa journalisterna + katten Muggi vinkar, Anki och Gudmundur, Big L - Hej ”töser” här kommer en gåva med lite solstänkta taxfree pengar från oss på Gran Canaria. Varma kramar. Övriga: Erland B, Masi A, Linda A – Vackra ljus, Tomas F, Hans J – Från en fattig pensionär, Juhani S – Gåva, Bo B, M & M – Tack för ert viktiga arbete!, Eva D – Gåva, Therese G – Gåva, Ronny L – Gåva, A Wiman – Gåva, Peter M – Donation, Carina från Orust – Till bästa journalisterna, Eva B, Örjan W - Tack för bra inrikes rapporter!, Johan L – Donation, Ulf H – Support, Yvonne S – Gåva, Anonym LJ, Milada, Jimmy, Susanne NF, Lasse B, Dag, Anonym SA, L-G, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Marianne, Maria, Alexander, Ulf, Anonym RH, Christina, Per W, Daniel, Lotta, Katrine, Ann-Kristin, Mona, Torpedbåt, Jan, Monica.