TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 224 – Magdas huvudvärk, våldsorgien fortsätter, antisemitism

Publicerad 16 oktober, 2023

Magdalena Andersson lär ha drabbats av svår huvudvärk när hon i helgen fick se sina opinionssiffror sjunka med drygt fyra procentenheter! Detta enorma tapp kan inte förklaras på något annat sätt än att sossarnas många muslimska väljare blev upprörda över hennes avståndstagande från Hamas terrorattacker i Israel. Ingrid&Maria pratar i dag också om våldsorgien som blir värre för varje dag och om judehatet som grasserar i vitt skilda grupper.

VIDEO

 

LJUDPODD

Våldet når nya höjder

Två kvinnor dödade i sitt hem i Tullinge

https://www.expressen.se/nyheter/krim/valdsvagen-stegrar-mord-och-terror-mot-barnfamiljer/

16-åring häktad för trippelmord Tullinge + Västberga

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2BzlQB/16-aring-begars-haktad-efter-morden-i-tullinge

Greps i taxi

https://www.expressen.se/nyheter/tva-kvinnor-skots-ihjal-i-tullinge-pojke-begars-haktad/

Artistens lillebror “Louise Gucci” dömd till 18 års fängelse

https://www.expressen.se/nyheter/krim/ibou-badjie-20-styrde-gangets-barnsoldater/

Kurdiska Rövens gäng livestreamade “presskonferens”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EQeg1l/kriminella-sande-live-foljdes-av-tusentals

Judehatet

Kent Ekeroths J’Accuse mot judiska gruppens ovilja att förstå https://samnytt.se/ekeroth-judiska-samfundet-lyssnade-inte-pa-varningarna

Douglas Murray om proportionalitet

https://twitter.com/hananyanaftali/status/1712947350740566440?s=46&t=cj8XZhdSlj0m7sk8D4pWtg

Ayaan Hirsi Ali om islams judehat

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12629243/raised-curse-israel-pray-destruction-jews-AYAAN-HIRSI-ALI-Hamas-ISIS.html

Intervju med Megyn Kelly

https://www.youtube.com/watch?v=LPng5vskhSQ

Magdas huvudvärk

S kollapsar i Sentio

https://nyheteridag.se/plus/lika-mellan-blocken-efter-s-kollaps-i-sentio/

Ipsos: Åkesson styr Sverige

https://www.dn.se/sverige/dn-ipsos-han-styr-sverige/

Henrik Jönsson: Därför älskar vänstern islam

https://www.youtube.com/watch?v=tj6jAfSQANU

Ingrid: Islam och demokrati kan inte förenas

https://www.ingridochmaria.se/2019/06/13/demokrati-ar-i-strid-med-islam-eftersom-styret-tillhor-allah/

Johan Westerholm om sossarnas mångåriga stöd till Hamas

https://www.varldenidag.se/kultur/hamas-stod-inom-socialdemokraterna-foljer-lang-tradition-i-partiets-historia/repwjj!braUqXWKmbmqR7cNyl15bA/

Margot Wallström: Allt var rätt, men blev fel …

https://www.svd.se/a/Kn4LvG/margot-wallstrom-erkande-palestina-allt-raserat

Bengt G Nilsson hos Arpi: FN katastrofala beslut https://www.enrakhoger.se/p/palestiniernas-mal-har-alltid-varit#details

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.