TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 248 – Huvudmotståndarna, kusinäktenskap, knäcka gängen

Publicerad 14 september, 2023

Till statsminister Ulf Kristerssons förtret är de två stora huvudmotståndarna i svensk politik just nu Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna. Det blev väldigt tydligt under gårdagens partiledardebatt. Ingrid&Maria pratar i dag också om varför det är bra att förbjuda kusinäktenskap, om regeringens nya tuffa kriminalpolitik och så hurrar vi förstås för kung Carl XVI Gustav som i helgen firar 50 år på tronen!

VIDEO

 

LJUDPODDAR

 

Hipp hipp hurra för kungen!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kungen-firar-50-ar-pa-tronen

Kusinäktenskap ska förbjudas!

Jomshof m fl skriver debattartikel

https://www.expressen.se/debatt/nu-ska-vi-forbjuda–kusinaktenskap/

Kostade Danmark miljoner redan 2003

https://www.bt.dk/nyheder/indvandreres-indavl-koster-millioner

Strandhäll kallar den en “genuin skitfråga”

https://www.varldenidag.se/nyheter/tidopartierna-vill-forbjuda-aktenskap-mellan-kusiner-beskylls-for-rasism/repwhd!lLSWMWKuEl2IKsTN3Unltg/

Blodsjukdomen talassemi – kronisk livslång blodbrist

https://blodcancerforbundet.se/livet-som-cancerdrabbad/blodcancersjukdomar/talassemi/

Statistik ökning av blödarsjuka – från 333 till 2022 på åtta år!

https://infogram.com/dashboard_dummy-1h7j4dv879lg94n

Knäcka gängen

Kurdiske rävens våld nu även i Turkiet

https://www.expressen.se/nyheter/gangkrig-nu-aven-i-turkiet-splittringen-inom-foxtrot/

Regeringen menar allvar om gängbrottsligheten

https://www.dn.se/debatt/miljardsatsning-i-budgeten-for-att-starka-rattsvasendet/

Strömmer vs Shejken

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/shekarabis-kanga-till-justitieministern-lagg-undan-prestigen

Presskonferens med Kristersson och Strömmer

https://www.youtube.com/watch?v=0swqlHu0pnc
Boris Benulic om de unga kriminella

https://twitter.com/BorisBenulic/status/1702304775864287556

Huvudmotståndarna

Årets första partiledardebatt

https://www.expressen.se/nyheter/akesson-tidigare-statsministern-pratar-strunt/

Henrik Torehammar: Åkesson en av de största svenska politikerna just nu

https://www.svd.se/a/gEe7x9/busch-behovde-en-bra-partiledardebatt-blev-akessons-hejaklack

Men Magnus Persson (SD) spår samarbete SD och S i framtiden!

https://www.svd.se/a/BWv13E/sd-profil-spar-tatt-samarbete-med-s-ar-overtygad

Åkesson: “Islamisterna är Magdas väljare”

https://twitter.com/sdriks/status/1701928908864590194

Skogkär om Magdas Tourettes

https://bulletin.nu/skogkar-magdalena-andersson-har-drabbats-av-jomshof-tourettes

Marmorstein: Konflikten står mellan S och SD

https://www.svtplay.se/video/KvXmV13/forum/idag-09-00?position=21583&id=KvXmV13

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Glöm inte LO. Även om ni spekulerar om att S och SD kan samarbeta i framtiden så kommer inte SD att samarbeta med LO nånsin. Och banden mellan S och LO går inte att bryta det är egentligen samma organisation.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.