TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 198 – Hycklarnas marknad, fattigdom & kriminalitet, mysintervju

Publicerad 13 mars, 2023

Hycklarnas marknad firar nya triumfer! Aftonbladets Anders Lindberg påstod i en krönika att böneutrop är svensk kultur, men kände sig sedan hotad av att Chang Frick uppmanade människor att söka tillstånd för att spela upp böneutrop utanför Lindbergs hus. Sen ljög Magdalena Andersson och Aftonbladets Jonna Sima om elstödet, för att få människor att tro att vissa har fuskat sig till hundratusentals kronor. Vi pratar i dag också om de riktiga journalisterna Clayton Morris och Tucker Carlson, Hancock-skandalen i Storbritannien och att nu även BRÅ konstaterar att socioekonomiska förklaringar av brottslighet är en stor, fet lögn.

VIDEO

 

LJUDPODDAR

 

Aroniareklam

10 procents rabatt med koden ingrid10

https://aroniabutiken.se/

Riktiga journalister

Clayton Morris intervjuar Tucker Carlson

https://www.youtube.com/watch?v=SI9OdnyvQew

Hancock-skandalens svenska vinkel

https://www.svd.se/a/5Brjem/sverige-och-tegnell-i-centrum-for-brittisk-pandemiskandal

John Campbell: Katastrof när politiker ska fatta medicinska beslut

https://youtu.be/BuY7ZZuSUYY

Socioekonomiska förklaringar helt fel!

Alice T Måwe skriver om barnaga och gängvåld

https://www.dn.se/ledare/alice-teodorescu-mawe-nu-vet-vi-att-fattigdom-inte-forklarar-gangvaldet/

“Alice är nazist”

https://bulletin.nu/korn-teodorescu-mawe-inte-tillrackligt-mysig

Henrik Jönsson om BRÅ-rapporten

https://www.youtube.com/watch?v=WXUOP7MY_ZE

Eskil Fagerström

https://www.sydsvenskan.se/2023-03-08/nar-din-mamma-ringer-och-ber-dig-ge-en-okand-man-stryk

Men i Sydsvenskans värld är allt som det ska

https://www.sydsvenskan.se/2023-03-10/forskare-om-badhusvaldet-den-som-slar-har-ofta-blivit-slagen

Vansinnig dom och medborgarskap till Fredrik Anderssons mördare

https://samnytt.se/rejal-straffrabatt-for-nysvensk-som-skot-ihjal-med-politiker/

Julia: Vi behöver ett mirakel – skrämmande statistik

https://juliacaesar.blog/2023/03/10/mindre-an-tre-ars-gulleduttvard-for-mordet-pa-trebarnspappan-fredrik/#more-29399

Hycklarnas marknad

Ingrids intervju med Rasmus Paludan

https://www.youtube.com/watch?v=_ek5ZZoZ6m8&t=1s

Aftonbladets fjöntartikel

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y6xAdE/mystiska-bulvanerna-bakom-paludans-koranbranningar

Anders Lindberg: Böneutrop är svensk kultur

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/l3QVme/klart-att-boneutrop-ar-en-del-av-svensk-kultur

Dock vill han inte ha det i sitt kvarter

https://nyheteridag.se/anders-lindberg-rasar-nar-chang-frick-vill-ordna-boneutrop-utanfor-hans-hem/

Magdas hycklartweet

https://twitter.com/magdandersson/status/1634157644427546626

Jonna Sima hjärndöd

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/0QrLbB/elstodet-ebba-busch-har-hjalpt-elfuskarna-att-sko-sig

Ingen fattar hur hon menar

https://nyheteridag.se/jonna-simas-attack-pa-mottagare-av-elprisstod-roffat-at-sig-pa-falska-grunder/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Jag är så jävla förbannad på vad våra politikeridioter ställt till med att jag inte längre orkar lyssna på era rapporter. För att inte tala om vad dumjävlarna i röstboskapen röstar på i val efter val. Tack för mig.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.