TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 219 – Gisslantagna, sossekuppen, namnfusk

Publicerad 2 februari, 2023

Såväl Magdalena Andersson som Ulf Kristersson har låtit sig tas som gisslan av Turkiets president Erdogan. De har fortsatt mata krokodilen utan att förstå att krokodiler måste hållas mycket kort – annars äter de upp en. Nyligen krävde Erdogan att Sverige ändrar i grundlagen och förbjuder koranbränningar! Ingrid&Maria pratar i dag också om den populära men ganska förbryllande statistiken över Sveriges mest populära bebisnamn, som SCB tänker sluta göra. Dessutom förfäras vi över kriget mellan S och ABF i Botkyrka som ledde till att kommunens starka kvinna Ebba Östlin röstades bort – kanske med hjälp av gängkriminella.

VIDEO

 

LJUDPODDAR

 

Murrige Murre vald till C-ledare

https://www.expressen.se/nyheter/centerpartiet-valjer-ny-partiledare/

Namnfusket

Märklig namntopp

https://www.expressen.se/mama/barn-baby/har-ar-sveriges-popularaste-bebisnamn-2022-hela-listan/

Helt plötsligt ska den sluta publiceras

https://www.svt.se/kultur/scb-namntoppen-sveriges-vanligaste-fornamn-tilltalsnamn-namnstatistik

Föds 110 000-120 000 barn per år i Sverige

https://www.socialstyrelsen.se/statistik-och-data/statistik/alla-statistikamnen/graviditeter-forlossningar-och-nyfodda/

Nativiteten störtdök 2021

https://www.scb.se/pressmeddelande/lagsta-antalet-fodda-barn-pa-16-ar/#:~:text=Under%20%C3%A5rets%20f%C3%B6rsta%20sex%20m%C3%A5nader,antalet%20f%C3%B6dda%20barn%20sedan%202006

Och än värre blev det 2022, bara 97 000 bebisar

https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/tabell-och-diagram/folkmangd-och-befolkningsforandringar—manad-kvartal-och-halvar/befolkningsstatistik-2022/

S-topp kuppades bort av gängkriminella

Ebba Östlin i Botkyrka tvingas avgå som KSO

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/nQ4O3Q/ebba-ostlin-rostades-bort-under-kuppartade-former

“Helt demokratiskt”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/fore-detta-kommunstyrelseordforande-och-samordnare-i-valberedningen-katarina-berggren-om-omrostningen-kring-ebba-ostlin-i-botkyrka

Hanif Bali går igenom sossarnas Game of Thrones

https://twitter.com/hanifbali/status/1620371594605641729?s=20&t=AVlYzh9PgX4whFU3fq4X5g

Mer om klägget

https://nyheteridag.se/s-kvinnas-kriminella-svager-pekas-ut-som-inblandad-i-botkyrkakuppen/

“Ett hot mot demokratin”

https://www.expressen.se/nyheter/s-duckar-fragor-om-botkyrka-kritiseras-av-l/

Widar Andersson: Desarmera bomben

https://folkbladet.se/ledare/kronika/artikel/baudin-behover-desarmera-bomben-i-botkyrka/re85gzyr#svpol

Tove Lifvendahl: Kapad demokrati

https://www.svd.se/a/EQj5OG/kapad-demokrati-i-botkyrka

Fast enligt Strandhäll är det bara fördomar och har inte hänt

https://nyheteridag.se/strandhall-avfardar-uppgifter-om-botkyrkakuppen-hanvisar-till-30-ar-bakom-mig-i-svensk-forort/

Gisslantagna

Erdogan vill ändra Sveriges grundlag

https://www.expressen.se/nyheter/turkiet-sager-nej-till-sverige-i-nato/

Kristersson: “Vi behöver ta ner tonläget”

https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-omfattande-desinformationskampanj-riktad-mot-sverige/

Presskonferens om Sveriges säkerhet

https://www.youtube.com/watch?v=gUGSC52b2HI

Magda ställer ultimativa krav

https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-s-kraver-att-m-kapar-band-till-sd/

Åkesson: Rent trams

https://www.facebook.com/jimmieakesson/posts/pfbid02BYZQPW3Ts1ozqq7FJ2djChAvHMnkULumVCuagUa5imYHsRNC3g8CwEpK9dxnSuW9l

John Bolton i Agenda

https://www.svtplay.se/video/KnVo14k/agenda/son-29-jan-21-15?position=1101&id=KnVo14k

Turkietkännare: Sluta mata krokodilen!

https://samtiden.nu/2023/02/turkietkannare-mata-inte-krokodilen/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Hej,
  Tack för era utmärkta program!
  Vill bara påpeka att det förefaller vara oklarheter med födselstatistiken som ni hänvisar till. På ett dokument anger SCB ca 115 400 födslar för 2021 och på ett annat dokument anger man ca 106 000 för samma år? Sedan är talet 97 000 baserat på januari till november 2022, alltså att december siffrorna inte är klara ännu, som jag uppfattar det. Oavsett så är det sannolikt en ordentlig nedgång och visst är det injektionerna som börjar synas i siffrorna.
  Vänligen
  Ulf

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Niklas, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Lisbeth, Harriet, Christian, Susann, Lars T, Reijo, Eva Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Niklas, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Lisbeth, Harriet, Christian, Susann, Lars T, Reijo, Eva Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Niklas, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Lisbeth, Harriet, Christian, Susann, Lars T, Reijo, Eva Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Niklas, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Lisbeth, Harriet, Christian, Susann, Lars T, Reijo, Eva