TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 187 – Dödsängeln, hucklestriden, Ringhals

Publicerad 12 december, 2022

Efter ett initiativ av premiärminister Justin Trudeau introducerade Kanada aktiv dödshjälp 2016. Obotligt sjuka människor med veckor kvar att leva kunde då få hjälp att ta sina egna liv. Bara sex år senare har ”hjälpen” utökats till att gälla även psykiskt sjuka och handikappade – myndigheter till och med föreslår hjälpsökande människor att de kanske borde ta en dödsspruta i stället. När man släpper lös dödsängeln kan vad som helst hända, varnar Ingrid&Maria. I dag pratar vi också om den ständigt växande skandalen i polisledningen, om striden mot hucklen och om huruvida det är möjligt att återstarta kärnkraftverket Ringhals.

VIDEO


LJUDPODDAR

 

Kolloidalt silver på Aroniabutiken https://aroniabutiken.se/produkt/kolloidalt-silver-10-ppm-halsokosthuset-1-liter/

Uppföljning Linda Staaf

Förundersökning om grovt tjänstefel inledd

https://www.expressen.se/nyheter/inleder-forundersokning-om-grovt-tjanstefel/

Åklagaren: Både Staaf och Löfving kommer att höras i utredningen

https://www.expressen.se/nyheter/aklagaren-lofving-och-staaf-kommer-horas-i-utredningen/

Staaf gråter ut i Nyhetsmorgon

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/staaf-tillbakavisar-relationsryktet-det-finns-ingen-hemlig-relation/13807578

GW: Detta kommer inte sluta bra

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/gw-om-polischefsh%C3%A4rvan-kommer-inte-sluta-bra-f%C3%B6r-n%C3%A5gon-av-de-inblandade/13807510

Staaf var ansvarig för korankravallerna

https://samnytt.se/rapport-utnamning-av-linda-staaf-bidrog-till-korankravallfiasko/

Hucklestriden

Jomshof: Förbjud slöja inom polisen

https://www.expressen.se/nyheter/richard-jomshof-vill-se-slojforbud-inom-polisen-/

Staffanstorp och Skurup förlorade i HFD

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hogsta-instans-sager-nej-till-slojforbud

Sonesson kommenterar https://sverigesradio.se/artikel/domstolens-sista-besked-till-skanska-kommunerna-slojforbud-inte-lagligt

Ringhals och elkrisen

Kan bli upp till 11 kronor/kilowattimme!

https://www.sydsvenskan.se/2022-12-09/prisnivan-pa-el-fordubblas-pa-mandag–och-kan-besta-vintern-ut

Larmet kom redan 2014!

https://sverigesradio.se/artikel/6042728?fbclid=iwar1k8vm1kzwr9bm8xn7c8lf86tqpq5svk4wk_x5pwxi1fctz9nvuzzy7mxg

Chang Frick hävdar med emfas att Ringhals kan återstartas

https://twitter.com/ChangFrick/status/1601696146048839680?s=20&t=pq1ASAoEHwVz-IIUSKM9aA

Men det är kanske inte så enkelt, säger Jan Blomgren

https://swebbtv.se/w/vWp7rM4JnVT2wU7jfkVri6

Dödsängeln

Kvinna föreslogs dödshjälp i stället för rullstolsramp

https://www.friatider.se/kanada-foreslar-handikappade-att-bega-sjalvmord

Bibelläraren Sven Almkvist: De släpper ut dödsängeln!

https://www.youtube.com/watch?v=jE8G0mtiB8w

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Kan varmt rekommendera kolloidalt silver, både att dricka och att inhalera. Dricker det varje dag sedan många år tillbaka och inhalerar det när jag känner att en förkylning är på gång. Även våra djur får lite ks varje dag i sitt vatten. 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.