TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 208 – Glömma och förlåta? It’s done, tragik i Vetlanda

Publicerad 3 november, 2022

Ekonomen Emily Oster vid Brown University skrev nyligen i The Atlantic att det är hög tid att lägga allt som hände under covidpandemin bakom oss. Mycket blev fel och konstigt men vi visste ju inte bättre, hävdar hon. Men bara den som bekänner sin skuld kan få förlåtelse, och Ingrid&Maria har ingen lust att förlåta alla dem som införde vansinniga regler som visade sig vara antingen verkningslösa eller farliga. I dag pratar vi också om varför Liz Truss fick avgå efter 44 dagar som premiärminister och om tragiken i Vetlanda där försvunna Tove nu hittats död.

VIDEO


LJUDPODDAR

Därför sparkades Liz Truss

Mobiltelefongate

https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-liz-truss-telefon-hackad-tystades-ner/

Truss smsade: “It’s done”

https://www.youtube.com/watch?v=POAMip59l2Q

Israeliska spionprogrammet Pegasus har troligen använts

https://en.wikipedia.org/wiki/Pegasus_(spyware)

Försvunna Tove hittad död

https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-misstankarna-mot–gripna-kvinnorna-har-starkts/

Obduktion nästa vecka

https://www.expressen.se/nyheter/sparen-i-skogen-efter-att-tove-hittats-dod-/

Samma dag omhäktades de båda misstänkta

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LlMaXx/bada-kvinnorna-omhaktas-i-tove-fallet

Glömma och förlåta?

FHM stoppar Nuvaxovid för alla under 30

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/693VRO/fhm-stoppar-vaccin

Emily Osters artikel som gjort folk störtförbannade

https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2022/10/covid-response-forgiveness/671879/

PJW: Oops sorry räcker inte

https://youtu.be/XmFY2PB-1xM

Matt Walsh: Nej, vi förlåter inte

https://youtu.be/VHSPJ8NIhlU

Barn tvingades ha mask

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1587149047634087936?s=20&t=H2lrc969mISvgCX2TvdW5g

Aftonbladets Kadhammar skrev en del han inte bör vara stolt över

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wOVe24/anti-vaxxare-bryter-ner-demokratin–forska-pa-egen-hand-ar-var-tids-stridsrop

Ovaxxade bör “betala för sin egen vård”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/mr5mng/vaccinvagrare-bor-betala-fulla-priset-for-sin-vard

Varningsartikel om sprutorna i ingridochmaria.se

https://www.ingridochmaria.se/2021/03/11/varning-for-de-nya-vaccinerna-kan-vara-mer-dodliga-an-covid-19/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Hej.
  Med er syn på att glömma och förlåta ett folkmord, som dessa sprutorna är. Det dör massvis av människor nu, vilket ni själva rapporterar om. Och att ni i slutet då sitter och säger att, om dessa massmördare som terroriserat vanligt folk under 2-3 år nu, bara ber om ursäkt och säger att dom hade (gjorde) fel. Då är ni beredda att godta den förlåtelsen, och sen går ni vidare. Hur i helvete är ni skapta???? Jag var beredd att ger er podd lite pengar i swish. Men den tanken försvann helt i slutet av denna podd, där ni i stort sett förlåter dessa JÄVLA AS, som mördat, terroriserat, mobbat, sparkat från sina jobb mm mm. Då tänkte jag att inte en jävla krona till er, som sitter och förlåter dessa svin, som har massor av människoliv på sitt samvete. Ni är ju för fan inte bättre än dom jävla asen som förstört en massa människoliv. Ni är ju beredda att förlåta dessa jävla as, och då faller ni i min värld under samma kategori som dessa jävla asen som mördat folk med vaccinet.
  FY FAN FÖR ER. NI KAN DRA ÅT HELVETE.
  I min värld så ska dessa jävla folkmördare hängas utan rättegång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.