TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 206 – Tidöavtalet: Sött och salt, tuffa Elsa, rädda barnen

Publicerad 20 oktober, 2022

Tidöavtalet är sprängfyllt med bra och helt livsnödvändig politik för Sverige. Men mitt i allt det söta har några salta och kanske till och med sura saker smugit sig in. I sista minuten lyckades KD stoppa den stora neddragning av ulandsbiståndet som till en början aviserades. Ingrid&Maria gläds i dag också åt den enorma kompetens och kunskap de nya ministrarna besitter – äntligen slipper vi styras av hårfrisörskor och vapenvägrare!

VIDEO


LJUDPODD

Liz Truss avgår efter 44 dagar

https://www.expressen.se/nyheter/liz-truss-avgar-som-premiarminister/

Fallenkvists fall

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eJJ08a/rebecka-fallenkvist-far-nytt-jobb-pa-sd-efter-anne-frank-pahoppet

Ingrid hos Alex Jones! 

https://theinfowar.tv/watch?id=634f12f319c59613d4626649

Rädda barnen från könsbyten

Jordan Peterson ryter ifrån 

https://www.youtube.com/watch?v=HE7Y5WOKEHE

Pronomendagen

https://twitter.com/LGBTfdn/status/1582642727908278272?s=20&t=cEmva8NMFfctFuTj32P7RA

Matt Walsh: En personlighetsdödande trend

https://youtu.be/jHiJcutRFRU

Tidöavtalet: Sött och salt

Regeringsförklaringen

https://riksdagen.se/sv/webb-tv/video/regeringsforklaring/regeringsforklaring_HAC120221018rf

Här är de nya ministrarna

https://www.expressen.se/nyheter/val-2022/de-blir-ministrar-i–den-nya-regeringen/

Nye försvarsministern Pål Jonson (M) är kustjägare, doktor i krigsvetenskap mm

https://sv.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5l_Jonson

Sågar sossarnas SD-trams

https://www.expressen.se/nyheter/nya-forsvarsministern-s-ville-skramma-folk-med-sd-/

Kärrholm: Systemskifte i rättsväsendet

https://polistidningen.se/2022/10/systemskifte-vantar-svensk-kriminalpolitik/

Elsa Widding dundrar in i riksdagen

https://nyheter.swebbtv.se/elsa-widding-i-riksdagen-klimatkrisen-saknar-vetenskapligt-stod/

Vem är Elsa?
https://sv.wikipedia.org/wiki/Elsa_Widding

Erika Bjerström försöker blanda bort korten igen

https://twitter.com/erikabjerstrom/status/1582975925997608960

Oroväckande nyheter om bistånd och statsbidrag

https://ledarsidorna.se/2022/10/regeringen-kristersson-satsar-pa-gongos/

SD ville halvera men KD envisades

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/q11Qdo/sd-s-prestigeforlust-ville-halvera-bistandet

Kristersson ringde Zelensky

https://sverigesradio.se/artikel/kristersson-i-samtal-med-zelenskyj-vi-har-mer-att-bidra-med

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Tack för ytterligare ett bra och informativt program!

  Men… Var försiktiga med tal och enheter! Dessa kan ju lätt verifieras.

  1 miljard dollar är inte 1 biljon kronor, bör vara (cirka) 10 miljarder kronor [Alex Jones]

  0,000027 (någonting?), bör vara ”Om exempelvis Sverige minskar sina utsläpp till noll, från dagens 0,14 procent av de globala utsläppen, kommer temperaturen vid seklets slut – allt annat lika – enligt IPCC att sjunka med ynka 0,0027 grader, det vill säga ingenting.” [Elsa Widding]

  God fortsättning!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.