TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 203 – Brottsplats: Östersjön, hybris, SD-mobbning

Publicerad 29 september, 2022

Västmedierna basunerar ut: Putin gjorde det! Han sprängde sönder sina egna miljardinvesteringar Nordstream 1 och 2! Mer nyktra bedömare menar att den som verkligen tjänar på att gasledningarna har förstörts är USA – som vill hålla igång Ukrainakriget ända till 2025-2026. Ingrid&Maria pratar i dag också om hur svensk hybris ofta leder oss i fel riktning, om att SD-mobbningen verkar gå mot sitt slut och att till och med Centern kan vara på väg att släppa SD-hatet som sin viktigaste fråga.

VIDEO


LJUDPODD

Svensk hybris förebådar fall?

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/miraklet-i-norrbotten-kan-bli-framtidens-kollaps/

Biden frågar efter död kongresskvinna

https://samnytt.se/video-har-fragar-joe-biden-efter-en-dod-person/

Inrikespolitik

Kristersson har två veckor på sig att presentera sin regering

https://www.expressen.se/nyheter/talmannen-ger-kristersson-tva-veckor-att-bilda-regering/

L med på tåget

https://www.expressen.se/nyheter/l-toppen-svanger-om-sd-ganska-oproblematiskt/

VBK: Anti-SD-fronten bryter samman https://www.expressen.se/kronikorer/viktor-barth-kron/anti-sd-fronten-bryter-samman/

C-namn från hela landet vill ha Helena Lindahl som ny partiledare

https://www.svd.se/a/dwmKaJ/c-politiker-med-lindahl-kan-c-ta-tillbaka-landsbygden

Mobbaren Strandhäll får kritik

https://www.dn.se/ledare/erik-helmerson-annika-strandhall-beter-sig-som-en-mobbare/

Strandhälls tweet

https://twitter.com/strandhall/status/1574805798399639554

Marias tweet

https://twitter.com/mariasunflower/status/1575127817637056514?s=20&t=GxQFk4uU8ExodjauTATx1w

Svenskiranier rasar mot SD-mobbning

https://nyheteridag.se/ilska-bland-svensk-iranier-nar-c-och-s-stanger-sd-ute-fran-manifestation/

Rashid Farivar: SD gjort mer för oss

https://nyheteridag.se/sd-har-gjort-mer-for-det-iranska-folket-an-c-och-s-nagonsin-har-gjort/

Brottsplats: Östersjön

Fjärde sabotaget

https://www.expressen.se/tv/nyheter/nya-filmen-visar-den-enorma-gaslackan/

Tucker Carlson om Bidens och Nulands uttalanden

https://twitter.com/bennyjohnson/status/1574923185371619328?s=46&t=-sFOea6GciKHKFKMO1I9Xw

Svenska Sosuskedjan i Östersjön

https://www.ingridochmaria.se/2020/10/04/avslojande-den-hemliga-sanningen-om-estonias-forlisning/

Det misstänkta fartyget Kearsarge

https://twitter.com/tinamil17078476/status/1574819130510811144

Kearsarge befann sig i området

https://samnytt.se/polens-forre-utrikesminister-om-nord-stream-lackan-tack-usa/

Jason Hinckle: Demonstrationer i Tyskland för att öppna Nordstream 2

https://www.youtube.com/watch?v=N6V4eA4Tq_c

Peskov: Svensk och dansk övervakning borde visa vem

https://www.expressen.se/nyheter/peskov-uppmanar-sverige-att-beratta-om-sabotaget/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Ponera att det finns starka (gröna) krafter i tysk politik som vill att gasledning skall öppnas. De villiga att gå Putin till mötes och att avbryta stödet till Ukraina och erkänna Donets och Luhansk-regionen som självständiga. Nu är den möjligheten borta och Tyskland måste klara sin energiförsörjning på annat sätt. Proppen mor kärnkraft och kol har lossnat. Vem kan i så fall ha sprängt gasledningen. Tyskland och Ukraina.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.