TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 202 – Tårar som vapen, slaka feminister, domedagsklockan tickar

Publicerad 23 september, 2022

En kvinnlig polis från Piteå la upp en TikTok-video där hon gråter och tycker synd om sig själv efter att ha berättat för ett par föräldrar att deras barn avlidit. En del tycker det är fint att poliser visar känslor medan andra, som yttre befäl Viktor Adolphson, rasar över ”kolleger som dansar, gråter eller apar sig rent allmänt i uniform”. I dag pratar Ingrid&Maria också om slaka feministmän, om domen mot Katerina Janouch och hur Väst försätter hela världen i fara genom sitt glödande hat mot Ryssland och president Putin.

VIDEOLJUDPODD

Feministmän får inte upp den

HITTAT PÅ NÄTET: Feministiska män har svårare att få erektion

Katerina Janouch fälld för grovt förtal!

https://www.expressen.se/nyheter/katerina-janouch-58-falld-for-grovt-fortal/

Biden gjorde bort sig på drottningens begravning

https://www.infowars.com/posts/video-doddering-biden-turns-up-late-for-queens-funeral/

Regeringsbildningen

Fortfarande inga läckor

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VP148p/kalla-kristerssons-lag-eniga-om-stramare-migrationspolitik

Magdas plan fortsätter

https://sverigesradio.se/artikel/magdalena-andersson-kan-slappa-fram-moderat-talman

Kan Sonesson bli minister?!

https://www.dn.se/sverige/m-profil-vill-flytta-asylmottagandet-till-lander-langt-bort/

Hela världen talar om SDs framgångar

https://www.spiked-online.com/2022/09/18/sweden-and-the-revolt-against-the-evasive-elites/

SD: Det är vänstern som är rasister

https://www.expressen.se/debatt/sd-det-ar-vanstern-som-star-for-rasismen/

Nima GAP blir ett lyft för riksdagen

https://fb.watch/fIdL64tsh2/

Tårar som vapen

Gråtande polis väcker upprördhet

https://twitter.com/mariasunflower/status/1572891231448965120?s=20&t=cOvoBfSnaT89xPiFDYf-Nw

YB Södermalm

https://twitter.com/YB_Sodermalm/status/1572847444060418049?s=20&t=cOvoBfSnaT89xPiFDYf-Nw

Totalsågas

https://nyheteridag.se/gratande-tiktok-polis-totalsagas-viker-skamlost-ut-sitt-kanslosasande/

“Vi ska inte fjanta runt”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/157WEl/kritik-efter-film-pa-gratande-polis-vi-ska-inte-fjanta-runt

Sjöshult: Dödsbud ska inte vara poliscontent

https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/dodsbud-ska-inte-vara-poliscontent-pa-tiktok/

Thatchers kloka ord 

https://youtu.be/GSXYHqs0KPo

Domedagsklockan tickar

Putin annonserar folkomröstningar och mobilisering

https://www.youtube.com/watch?v=n_6s0F2IDHE

Alex Christoforous analys

https://www.youtube.com/watch?v=Z1QFONgdsfQ

Ukraina skjuter vilt mot civila för att stoppa folkomröstningarna

https://www.youtube.com/watch?v=xt4j5mZneFY

Scott Ritter; Domedagen är nära

https://www.youtube.com/watch?v=008c-KIuJ1o

Svenska MSM påstår att ryssarna är livrädda för fronten

https://www.expressen.se/nyheter/paniken-efter-beskedet-vill-inte-bli-kanonmat/

Extremt kuslig prognos av Tucker

https://youtu.be/pMMei-DqRyg

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Återigen ett mycket bra program, tjejer.

  Börjar fundera på om inte ”New World order” och ”Build back better” i själva verket handlar om ett domedagsvapen och vad som ska ske efter det.

  På nåt vis känns det som om allt som händer och sker på vår jord är planerat.

  Alla snackar om kärnvapen, men ett kärnvapenkrig dödar/skadar oss alla och förstör vår jord för evigt.
  Det vill ingen vara med om, så det är inte vad jag tror kommer att ske.
  Riktigt så knasig tror jag inte att världen är. Än.

  Jag tror att det vi just nu ser i Ukraina på något vis hänger ihop med covid 19 och den efterföljande massvaccinering.

  Varför var det så viktigt att vi alla skulle vaccinera oss?
  Jag kan inte sluta fundera på det, varför var våra politiker så bergfast övertygade om det?
  Tidigt visste man att viruset inte var speciellt farligt, men lik förbaskat skulle vi ta det till nästan vilket pris som helst.
  Man kväste och censurerade alla som opponerade sig, och vissa länder hotade med både böter och fängelse om man inte tog sprutorna.
  Vaccinet gav upphov till mängder av vaccinskador och dödsfall, men dom bara fortsatte med mantrat om att ”ni måste gå och vaccinera er”.

  Virus har ju hemsökt vår planet tidigare, vad var så jäkla speciellt den här gången?
  Vad var det som våra politiker kände till som gjorde dom så övertygade?
  Nåt måste det ju vara..
  Kanadas Trudeau må vara en gris och skitstövel, men hans agerande mot lasbilsschaffisarna i vintras är inget normalt beteende av en politiker i ett västland.
  Aldrig i livet att jag köper att det där bara handlade om ett virus och ett vaccin.

  Kan det vara som så att USA först skapade ett relativt ofarligt virus (Covid19) och samtidigt ett vaccin som alla skulle tvingas att ta och som också innehöll en substans som skulle komma att göra oss immuna mot nån farsot som dom nu planerar att släppa lös i Ukraina?
  Nåt som är mycket värre än Covid19!
  Kanske genom en false flag-operation där man först placerar ut farsoten i ett biolabb och därefter spränga det i luften för att sen lägga skulden på Ryssland.
  Det här kriget kom ju väldigt ”lägligt”.
  Först virus, sen vaccin och sen krig + farsot och massdöd.

  Hela världen kommer att bli drabbad, och alla som inte är vaccinerade dör.

  Men, Ryssar och Kineser är ju också vaccinerade?
  Förvisso, men inte med våra ”preppade” vaccin från väst.
  Deras vaccin var bara framtagna för att ge skydd mot covid 19 och ingenting annat.

  Om min (konspirations-) teori stämmer, så finns det en logisk förklaring till varför våra politiker var så extremt måna om att vi alla skulle gå och vaccinera oss.
  Våra politiker kände till planen och ville oss väl, men kunde ingenting säga.

  Och snart smäller det.

  ”Build back better..”

  ”New world order..”

  Hrm..

  Och här sitter man nu, ovaccinerad och skräckslagen.
  Hur ska jag nu kunna sova? Hahaha.

  Svara
 2. Avatar

  Alla länder har varit mån om mass vaccination av sitt folk. Jag tror att anledningen var att de skrev på en leverans på antal millioner doser, beroende på folkmängden och betalade dyra pengar för det. Kom ihåg en av länderna (minns inte: vilket) sa att de inte vill ha alla doser de skrev på, då hotades dem om stämning för kontraktsbrott.
  Eu har redan annonserat att de inte kommer godkänna resultatet av folkomröstningen i Ukraina. Eu byråkrater alltså är säkra att de ryska områden vill ansluta sig till Ryssland. Folkvilja???? Okänd begrepp i EU.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.