TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 201 – Bitterhet och segerrus, USA krossar Europa, valhysteri

Publicerad 16 september, 2022

Efter valet består Sverige av bittra kvinnor och glada män – personifierade av bittra Magdalena Andersson och Annie Lööf samt glada Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson. Lööf avgår och rör sig själv till tårar när hon under presskonferensen förklarar hur tapper och duktig hon varit, och Andersson påstår att hat, hot och våld nu kommer att bli vardag. Ingrid&Maria pratar i dag också om den chockerande Rand-rapporten som visar hur USA med Ukrainakriget försöker knäcka Europa och om varför SD ständigt växer.

VIDEO


LJUDPODD

Randrapporten 

Chockerande uppgifter i hemlig rapport

https://nyadagbladet.se/utrikes/chockerande-dokumentet-sa-planerade-usa-kriget-och-energikrisen-i-europa/

Rand är en tankesmedja/researchföretag

https://www.rand.org/about.html

Redacted med Natali och Clayton Morris

https://www.youtube.com/watch?v=JXP9inU3AG4

Vi måste prata om demokrati

Vilka fick rösta när demokrati infördes?

https://soundcloud.com/user-268302561/rostratt-for-alla

Och är det verkligen viktigt med superhögt valdeltagande?

https://www.expressen.se/nyheter/morgan-johanssons-kritik-efter-valdagens-kokaos/

Genomsnitt på över IQ 90 krävs

https://www.ingridochmaria.se/2019/06/05/nar-iq-nivan-sjunker-under-90-bryter-demokratin-samman/

Splittringen och hysterin

Greta: Sverige har blivit fascistiskt

​​https://samnytt.se/klimat-greta-sverige-har-blivit-fascistiskt/

Dilba och Arnstad

https://twitter.com/ROGSAHL/status/1570661814677151745?s=20&t=oKFjHIquSs8ABXR0lqc8Tg

Axplock av vänsterhysteri på Twitter

https://twitter.com/HerrHusis/status/1569218422713491456?s=20&t=OW2k3D0oLuYTwjkIazkOCA

Eftervalsanalys

Centerns ras

C i Vindeln: Skönt att hon avgick

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/helena-lundgren-c-glad-over-annie-loofs-avgang-vill-att-centerpartiet-borjar-prata-med-sd

Hej då Annie – rörde sig själv till tårar

https://www.friatider.se/annie-loof-avgar-som-partiledare

Tre olika grupper inom C

https://www.expressen.se/nyheter/val-2022/splittringarna-i-c-efter-loofs-avgang-brakigt-/

SDs framgångar

Widar Andersson om SD-framgången

https://folkbladet.se/ledare/kronika/artikel/valframgangen-bygger-pa-arbetare-foretagare-och-bonder/lq1vzvkr

Sören Holmbergs intressanta analys om SD-framgångarna

https://twitter.com/emanuelkarlsten/status/1569399953914486786

Thomas Gür: Skyll er själva

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02qbwnPzSaMhirsVeMKnpz1dte7KRZxePHEEST16Qwq5GJDnq5DP5vXWrkKVuMsckUl&id=100001246056672

Sossarnas dilemma

Magda vägrade gratulera vinnarna

https://www.expressen.se/tv/nyheter/val-2022/har-avgar-magdalena-andersson-som-statsminister-begar-mitt-entledigande/

Söder chockad

https://twitter.com/bjornsoder/status/1570346849382576130?s=46&t=RwRwo6GSP-bvC92nIrlnUg

Alice T M: Bittert och opassande

https://www.expressen.se/tv/nyheter/val-2022/attacken-mot-statsministern-i-svt-bittert-och-opassande/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Hej! Först – tack för era intressanta upplysande samtal! Alltid lika givande!

  Så till en sak jag tyckte ni helt missade i Nyhetsveckan 201 när ni samtalade om vem som ska få rösta i svenska val. Varför ska man ha rösträtt i ett land trots att man inte är dess medborgare även om man har bott där några år? Det är precis det väldigt många invandrade har i kommun och region i vårt land. Vari består logiken i detta?
  Som det är nu så röstar många av dessa icke-medborgare på ett parti som förespråkar sharia och som ingen svensk nog egentligen vill befatta sig med, och när detta parti blir tillräckligt stort kommer det in i Riksdagen. Så indirekt har man, trots avsaknad av medborgarskap, rösträtt till Riksdagen! Så här kan det ju inte få vara! Självklart ska endast svenska medborgare få rösta i svenska val som rör Sverige!

  För övrigt – Gud välsigne er!!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.