TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 194 – Den stora svindeln, älskade kontanter, totalitära Väst

Publicerad 30 juli, 2022

Medan unga ukrainska män dör som flugor på slagfälten i sitt land, drar president Zelensky och hans anhang in miljarder dollar och enorma arsenaler vapen från Västvärlden. Många av vapnen hamnar hos kriminella och terrorister, men politikerna och journalisterna bryr sig inte – Zelensky är en hjälte och hör sen! Ingrid&Maria pratar i dag också om att allt fler svenskar vill ha kontanterna kvar, hyllar hjälten Roland som i Ring P1 förklarade för en panikslagen programledare att det inte finns någon yttrandefrihet i islam och så uppmanar vi alla att anmäla sig till Bok- och mediemässan i Stockholm 20 augusti!

VIDEO


LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 194 – Den stora svindeln, älskade kontanter, totalitära Väst” on Spreaker.

Bokmässan 20 augusti        

Anmäl er och skriv Ingrid&Maria så får vi en slant!

https://www.svenskabokmassan.se

Lennart Matikainen

https://www.youtube.com/watch?v=ZVrZX-zNtuE

Dagens glada nyhet – svenskar vill ha kvar kontanter

https://www.friatider.se/over-8-av-10-svenskar-vill-ha-kvar-kontanterna

Hjälten Roland ringer P1 om islam 

https://samnytt.se/statsradion-laxade-upp-islamkritiker-generalisering-att-islam-saknar-yttrandefrihet/

Medan puckot Bilan Osman jämför salafism med “random frikyrkorörelse”

https://samnytt.se/tidigare-expo-profilen-salafism-inte-konstigare-an-random-frikyrkororelse/

Zelenskys poserar för Vogue

https://jennypiper.blog/2022/07/28/paret-zelenskyy-kritiseras-for-vogue-fotografering-mitt-under-brinnande-krig/

Gamla fans börjar tvivla

https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1552060316489756672?s=20&t=y1HuS98KuRCdpHUz_NEScg

Folket dör och de poserar i Vogue

https://twitter.com/VanessaBeeley/status/1552123347684712449?s=20&t=y1HuS98KuRCdpHUz_NEScg

Tucker: Varför ska vi betala för det här?!

https://youtu.be/AXJ71dJ4quY

“Ukraina vinner …”

https://www.expressen.se/nyheter/tidigare-cia-chefen-ukraina-kommer-segra/

Västjournalister straffade för “fel slags rapporter” om Ukrainakriget

Gonzalo Lira

https://www.youtube.com/watch?v=kySdScuTpDg

Tyska Alana Lipp

https://www.visiontimes.com/2022/06/26/alina-lipp-german-journalist-charged-bank-frozen-ukraine-reporting.html

Brittiske Graham Phillips

https://www.youtube.com/c/GrahamPhillipsUK

Magna Charta

https://sv.wikipedia.org/wiki/Magna_Charta

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Ulrika Von der Lyen meddelade att Ukraina är helt kompatibel med EU, fri från allehanda korruption, och svindel, De är välkomna i EU i rapid fart. Ungern däremot vill se ett nytt medlemskap av Serbien vilket EU-ledningen vill inte tala om. I norra Serbien mot Schengen-gränser är trycket stort, enligt vissa motsvarar 2015- migrationsvåg. Så trycket ökar på Europa: migration, Ukraina-kriget, inflation, energikris, och media börjar påtryckningen av Covid-spruta nr 4, 5, osv. Väldigt oroande…..

    Svara
  2. Avatar

    Rättelse: nästa all kvinnor och nästan inga män gick upp i falsett inför foto av den drunknande pojken. Ägde rum efter det att Reinfeld deklarerade öppna dina hjärtan i kungsträdgården.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS