TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 167 – Böndernas sista strid, pigga danskar, vindkraftsbluffen

Publicerad 11 juli, 2022

Inflationen rasar och matbristen märks redan – då bestämmer sig politikerna för att lägga ner så många jordbruk som möjligt. Det låter obegripligt men är en del av The Great Reset: Medan eliten festar vidare ska du svälta eller äta insekter. De nederländska böndernas protester sprider sig nu till stora delar av Europa och på Sri Lanka störtades regeringen. Ingrid&Maria pratar i dag också om den ”strama invandringspolitiken” som i själva verket är mer generös än någonsin, om att danskarna älskar nya partier, om vindkraftsbluffen och om det minskade barnafödandet nio månader efter sprutorna.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 167 – Böndernas sista strid, pigga danskar, vindkraftsbluffen” on Spreaker.

Prenumerera på Ingrids Youtubekanal

https://www.youtube.com/c/IngridCarlqvistdispatch

Den “strama invandringspolitiken”

Det bara väller in folk

https://www.fokus.se/aktuellt/2022-blir-ett-rekordar-for-invandringen/

Leder till fall som flickan i Skellefteå

https://samnytt.se/nioarig-flicka-utsatt-for-brutalt-mordforsok-i-skelleftea/?fbclid=IwAR2R3mS9ufFnwiJByVQEt3fqNJ0TgnDJlFXpg2NXHsU6gYL3JrH42sgqxIE

Pigga danskar 

Inger Stjøjberg rusar fram – redan 10,8 procent

https://marcusoscarsson.se/utrikes-nytt-parti-far-jattelyft-i-dansk-matning/

Danskar gillar att byta parti

https://petterssonsblogg.se/2022/07/09/inger-stojberg-sparkar-in-dorren-till-regeringen/

Vindkraftsbluffen

Vindkraften är varken billig eller snabb

https://www.youtube.co m/watch?v=gckqg-r_oFs

Elsa Widding: Svenska folket är grundlurat

https://www.youtube.com/watch?v=ifgAe_j4M34

Jan Blomgren: Vindkraften en rejäl blåsning

https://ledarsidorna.se/2022/07/vad-kostar-vindkraften-egentligen/

Böndernas sista strid

https://nyheter.swebbtv.se/bondeuppror-mot-wef-regeringen-i-nederlanderna/

16-åring i traktor blev beskjuten av polisen

https://samnytt.se/bondeupproret-mot-klimatmalen-vaxer-i-styrka/

Tucker intervjuar Eva Vlaardingerbroek 

https://www.youtube.com/watch?v=jDBxlnLVvLg

Sprider sig nu till Polen, Tyskland och Italien

https://thecountersignal.com/european-farmers-rise-up/

På Sri Lanka föll regeringen på “grön dogma”

https://michaelshellenberger.substack.com/p/green-dogma-behind-fall-of-sri-lanka

Vi ska äta insekter medan de äter Kobebiff

https://theinfowar.tv/watch?id=62c9d88e5d818b6f6e835715

Sprutnytt 

Nu börjar det igen …

https://www.di.se/nyheter/global-okning-av-covid-19-4-6-miljoner-nya-fall/

Kraftig nedgång i antal födslar i Sverige

https://twitter.com/Nils_Littorin/status/1545457713748099073?cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email

Professor: “Aldrig sett något liknande”

https://www.friatider.se/larmet-barnafodandet-minskar-drastiskt-efter-vaccinationen

Sjunker i flera länder

https://kanekoa.substack.com/p/covid-vaccines-and-infertility

Experimenten började i Afrika

https://infertilitymovie.org/a-diabolical-agenda/?fbclid=IwAR0RIT5Cne9c1-ECCq5KyNP670mxC0JRnH3aEzGskXYneDWvsPo4A9FgaRE

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Nicole är inte den enda kändisen som pushar för insektsmaten. Det finns ett ännu vidrigare inslag med Angelina Jolie som äter en krispig tarantella. Det vidrigatse är nog att hon hade sina hjärntvättade ungar med sig. Jag klarade av att kolla men visst fan var det vidrigt,

  Svara
 2. Avatar

  Ni är jättebra journalister. Två veckor ledighet är det minsta ni är värda 👍💖

  Svara
 3. Avatar

  No farmers
  No Food
  No Ingrid och Maria

  Svara
 4. Avatar

  Har swish tanterna somnat Folk har det knackigt med då skall man swisha o dona. Nej ute o jobba tanter.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.