TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 193 – Mörker över Visby, globalisterna förlorar, grävlingsfyllan

Publicerad 8 juli, 2022

Det fasansfulla knivmordet mot psykiatrisamordnaren Ing-Marie Wieselgren mitt på Donners plats i Visby, blev en brysk påminnelse om hur undermålig den svenska psykvården är. Medan MSM vevar gärningsmannens ganska svaga NMR-kopplingar, är åklagaren tydlig med att den misstänkte lider av en psykisk sjukdom och var kraftigt påverkad av narkotika när han dödade kvinnan. Ingrid&Maria pratar i dag också om två stora missräkningar för globalisterna – Boris Johnsons avgång och sprängningen av Georgia Guidestones. Och så blir det lite skvaller om Annika Strandhälls grävlingsfylla!

VIDEOLJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 193 – Mörker över Visby, globalisterna förlorar, grävlingsfyllan” on Spreaker.

Boris Johnson avgår äntligen

https://www.expressen.se/nyheter/medarbetarna-flyr-bojo-50-personer-har-lamnat/

Förre rådgivaren Thomas Corbett-Dillon förklarar

https://www.youtube.com/watch?v=cn8SJaTCtKA

Piers Morgan rasar

https://twitter.com/piersmorgan/status/1545307601335980037

The Duran

https://www.youtube.com/watch?v=1PEsRn9L8Ns

Tar Penny Mordaunt över?

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10991189/Penny-Mordaunt-bring-dose-showbiz-flair-leadership-race.html

Georgia Guidestones sprängt

Marias artikel

https://www.ingridochmaria.se/2019/09/22/over-och-undermanniskor-eliternas-hemliga-perversioner-del-3/

Video på sprängningen

https://www.youtube.com/watch?v=wXzKPst743c

Kort rapport från plats

https://www.youtube.com/watch?v=33Bj1nc2Ag8

Almedalen politik

Den vite partiledaren

https://detgodasamhallet.com/2022/07/07/bitte-assarmo-darfor-okar-stodet-for-liberalerna/

Annika Strandhälls grävlingsfylla

https://twitter.com/iBonde1/status/1544347449703251969

Pinsam insats i debatt om elförsörjningen

https://www.youtube.com/watch?v=q3VsjCizBQQ

Efter skarp kritik ställde hon in alla engagemang

https://nyheteridag.se/strandhalls-genomklappning-i-debatt-om-el-stallde-sedan-in-all-medverkan-i-almedalen/

Mörker över Visby

Chockad livestream på färjan hem

https://youtu.be/JngE7efU5G4

Åklagaren: Psykisk ohälsa bakom mordet

https://www.expressen.se/nyheter/misstankte-knivmannen-kopplas-till-nazistiska-nmr/

Theodor Engström, 32, har erkänt mordet

https://www.expressen.se/nyheter/theodor-engstrom-32-misstanks-for-knivmordet-pa-ing-marie-wieselgren/

Inga metalldetektorer

https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/almedalschefen-vi-vill-inte-ha-metalldetektorer/

Han hade koll på Wieselgrens schema

https://www.expressen.se/nyheter/forsvararen-32-aringen-kunde-ha-attackerat-en-minister/

Ing-Marie Wieselgren pratade om krafttag mot psykisk ohälsa två dagar före mordet

https://vimeo.com/726640491

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Jag har alltid tyckt att Putin har gett ett ett intelligent och klokt intrycki motsats t ex Löfven eller Biden
  Här ger han uttryck för läget i väst, vem kan säga emot honom?

  https://nyheter.swebbtv.se/putin-vast-har-urartat-i-totalitarism-styrs-av-globalistiska-harskarklasser/

  Men enligt Vladimir Putin börjar fler och fler i väst vakna upp och inse att det inte är gynnsamt för dem att vara amerikanska ”satellitstater”.

  Han hävdar också att västvärlden har spårat ur och numera styrs av ”globalistiska eliter” som är på väg att förlora kontrollen och därför övergått till ren despotism. Dessa härskarklasser ”manipulerar det allmänna medvetandet mitt framför våra ögon”, hävdar han.

  Putin kallar det för en ”modell av totalitär liberalism”.

  – De härskande klasserna i västerländska länder, som är övernationella och globalistiska till sin natur, har insett att deras politik blivit alltmer frånkopplad från verkligheten, sunt förnuft och sanningen, och de har börjat ta till öppet despotiska metoder. Väst, som en gång deklarerade sådana demokratiprinciper som yttrandefrihet, pluralism och respekt för avvikande åsikter, har nu urartat till motsatsen: totalitarism. Detta inkluderar censur, medieförbud och godtycklig behandling av journalister och offentliga personer

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.