TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 192 – Svenskfientligheten, Naken-Boris, Vila i frid Zelenko

Publicerad 1 juli, 2022

När SD-ledamoten Pontus Andersson mötte Morgan Johansson i en riksdagsdebatt häromdagen handlade det om svenskfientlighet. Pontus Andersson hänvisade till Brå-rapporten som visar att 66 procent av förnedringsrånarna är födda i ett annat land eller har två föräldrar som är det, och att 77 procent av offren är svenskar. Sin vana trogen mötte justitieministern detta med förakt och påstod att svenskar minsann behandlar invandrare lika illa. Ingrid&Maria minns i dag framlidne doktor Vladimir Zelenkos insatser för de covidsjuka, förundras över Boris Johnsons bisarra beteende och förklarar hur Erdogan kan veta att 73 turkiska terrorister bor i Sverige.

VIDEO


LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 192 – Svenskfientligheten, Naken-Boris, Vila i frid Zelenko” on Spreaker.

Presstödsfällan slår igen

https://samnytt.se/regeringen-vill-stoppa-pengar-till-antidemokratisk-journalistik/

Sprutnytt

Vladimir Zelenko är död

https://2020electioncenter.com/watch?id=62be10dc70b916577145a038

Ukrainakriget

Boris vill klä av sig naken för Putin

https://www.youtube.com/watch?v=Mov825x7SCg

G7-länderna: Frankrike, Italien, Japan, Kanada, Storbritannien, Tyskland, USA

https://sv.wikipedia.org/wiki/G7

Alex citerar Maria Zakharova

https://www.youtube.com/watch?v=ia1ditK80wg

Vem är Maria Zakharova?
https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Zakharova

Svensk inrikespolitik

Korkade Ygeman fattar inte

https://www.tn.se/arbetsmarknad/varningen-ygemans-forslag-om-lonegolv-kan-stanga-foretag/

Nyans lurar väljarna

https://www.expressen.se/nyheter/nyans-har-kandidater–som-inte-kan-bli-valda-/

Nooshi kräver att få ingå i regeringen

fhttps://www.expressen.se/premium/politik/vs-nya-besked-kraver-plats-i-anderssons-regering/

Centerns ras

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/l-och-c-nara-jamnstora-i-opinionen

Alice Teodorescu tror det leda till Annie Lööfs avgång

https://www.affarsvarlden.se/kronika/alice-teodorescu-blockpolitiken-ar-dod-lange-leve-blockpolitiken

Natotrasslet

Erdogan: Sverige har lovat utvisa 73 terrorister

https://www.expressen.se/nyheter/erdogan-sverige-ska-utlamna-73-personer/

Men Mogge säger nej

https://samnytt.se/morgan-johansson-satter-stopp-for-erdogans-krav/

Svenskfientligheten

SDs Pontus Andersson lyfter svenskfientligheten

https://www.friatider.se/sd-svenskfientligheten-ar-den-varsta-sorts-rasism-vi-har

Hela debatten

https://riksdagen.se/sv/webb-tv/video/interpellationsdebatt/hatbrott-mot-svenskar_H910502

Varför så få anmälningar?
https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/hatbrott/

Magnus Olsson intervjuar förnedringsrånoffret Kenny Friberg

https://play.acast.com/s/614497bf35f594001399e565/62baeb1ce762370014e3c76c

Dömdes själv för HMF

https://www.expressen.se/kvallsposten/kenny-21-fornedrades-av-ranarna-i-sex-timmar/

Och fann frihet i Staksets bok

https://www.varldenidag.se/nyheter/staksets-bok-blev-vandpunkt-for-kenny/repukc!vhbvF6RMvx7cFO7ibl0rUA/

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Ännu en larmrapport bakom en betalvägg på insikt 24

  Vi subventionerar som bekant techjättarnas serverhallar med ofantliga belopp. Läste någonstans att de förbrukar el i storlek vad ett kärnkraft verk producerar. Vad det betyder på elpriserna är lätt att räkna ut.
  Än en gång sitter vanligt folk med svarte Petter

  Nu har våra politiker tecknat ytterligare ett avtal under radarn.
  Läs och bilda er en uppfattning , jag tycker det låter illavarslande på många plan…

  Internationell vaccinmetropol etableras i Sverige

  International Vaccine Institute, IVI, vars främsta uppgift är att övertyga länders regeringar och befolkning om fördelarna med vaccinationer, etablerar sig nu i Stockholm. Avtalet mellan Sverige och IVI kräver lagändringar om bland annat immunitet och privilegier för institutets personal och anhöriga.

  Den 3 mars i år skrev Sverige på det värdlandsavtal som slutits med Internationella vaccininstitutet.
  Den 27 juni meddelar sedan IVI i ett pressmeddelande att institutet kommer att öppna sitt första kontor utanför Sydkorea där man sedan starten 1997 har sitt huvudkontor.
  Detta andra kontor som etableras i Stockholm kommer att vara ett forsknings- och innovationscentrum samt en katalysator för global hälsa.
  Sverige var med redan från början då IVI grundades utifrån ett initiativ av FN. Utöver ett trettiotal länder är WHO medlem i institutet där även en lång rad samarbetspartners återfinns.

  Bland dessa märks världens stora läkemedelsföretag samt Bill och Melinda Gates Foundation. Sverige har sedan 2002 finansierat såväl institutets kärnverksamhet som olika projekt genom myndigheten Sida.

  I en intervju med Dagens industri säger institutets generaldirektör, Jerome Kim, att med Covid har det visats att vi kan utveckla vaccin väldigt snabbt. ”Vi kan få fram det effektivt och säkert på ett år. Men vaccin räddar inte liv, vaccinationer räddar liv.

  Så det är fortsatt att visa för alla dem som fortfarande inte är vaccinerade varför vaccination är så viktigt i termer av räddade liv”.
  Jerome Kim menar att det är en kraftig ökning i vaccinationer som skett de senaste 20–30 åren. ”Men nu måste vi övertyga länderna att också vaccinera den vuxna befolkningen. Vi måste gå från att vaccinera 130 miljoner barn till att vaccinera 8 miljarder människor”.

  IVI räknar med att kontoret i Stockholm med särskilt fokus på Europa och Afrika kommer att ha 40 anställda initialt. Rekryteringen har redan börjat och inom kort kommer man att ha en ledningsgrupp på plats. Karolinska institutet kommer att stå som inofficiell värd vid etableringen.
  Som grund för etableringen har ett värdlandsavtal slutits mellan Sverige och IVI. Det undertecknades av regeringen med det förbehållet att riksdagen måste ge sitt godkännande vilket skedde den 18 maj.

  Avtalet omfattar vittgående formuleringar om immunitet och privilegier för institutets personal, styrelse och besökare. De lokaler man på sikt kommer att ha skall i det närmaste betraktas som en ambassad dit svenska myndigheter inte har tillträde. Inte ens för att utreda eventuella brott.

  Utöver lokalerna kommer allt som finns i dem, materiellt så väl som immateriellt, vara okränkbart. Inga import- eller exportrestriktioner skall gälla institutet som inte heller kommer att vara skattskyldigt i landet.

  ANALYS
  Vacciner och vaccinationsprogram är inget nytt. Allt sedan 1796 då landsbygdsläkaren Edward Jenner ympade en 8-årig pojke med kokoppor vilket skapade immunitet mot smittkoppor har en lång rad vacciner tagits fram.
  Sedan läkemedelsbolagen lanserade sina olika produkter i samband med Covid har vacciner varit föremål för debatt. Inte minst dess biverkningar. Detta har bitvis spillt över på vaccinationer i allmänhet vilket är olyckligt.

  Vad som dock är ett faktum är att det är enorma summor pengar involverade i läkemedelsbranschen. Att sälja sina produkter till världens alla länder för att vaccinera hela befolkningar genererar stora vinster.

  Det finns ett samband mellan det att Världshälsoorganisationen, WHO, utlyser en pandemi och läkemedelsbolagens försäljningssiffror.

  Att WHO 2009 ändrade definitionen för en pandemi så att fler sjukdomar kan omfattas har gjort det lättare att klassa, exempelvis, ett virus som samhällsfarligt vilket används som motivation för storskaliga vaccinationskampanjer.

  Av intresse är att veta vilken påverkan läkemedelsbranschen har på IVI.

  Det finns anledning att fundera över i vilken mån institutet används som lobbyorganisation för att påverka världens regeringar i fråga om vilka preparat som skall användas och köpas in. Det är till syvende och sist en fråga om hur skattemedel används.

  När nu Internationella vaccininstitutet etablerar sig i Stockholm kommer Sverige bli en tummelplats för forskare, lobbyister, politiker och företag med intressen i vaccinbranschen.

  Sveriges regering kommer med säkerhet att framhålla detta som en framgång på olika vis. Frågan är vilka vinster det i praktiken kommer att innebära med tanke på att insynen i IVI kommer att vara obefintlig.

  Risken är att det bara bli en lång rad kostnader då Sverige genom värdlandsavtalet förbinder sig att, bland annat, garantera skydd och säkerhet för institutet, dess medarbetare och tillgångar.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.