TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 160 – Det historiska beslutet, amerikansk hysteri, syndtyck

Publicerad 16 maj, 2022

I 200 år har Sverige varit alliansfritt och kunnat njuta av fred. På några veckor har nu sex av riksdagens åtta partier bestämt sig för att vi omedelbart måste gå med i militäralliansen Nato – och därmed utgöra ett hot mot Ryssland. Det som aldrig skulle hända så länge Peter Hultqvist var försvarsministern har nu hänt. Och allt verkar vara Finlands fel. Ingrid&Maria pratar i dag också om sänkta krav i skolan, aborthysteri i USA och den djupa socialdemokratin som ingen verkar vilja göra något åt.

VIDEOLJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 160 – Det historiska beslutet, amerikansk hysteri, syndtyck” on Spreaker.

Forskare: Sänk kraven i grundskolan

https://samnytt.se/forskare-vill-sanka-kraven-i-grundskolan/

 

Aborthysterin i USA

Läckan från Supreme Court

https://www.dn.se/varlden/karin-eriksson-marken-gungar-under-hogsta-domstolen-i-usa/

Domaren Clarence Thomas är chockad över läckan

https://www.dallasnews.com/news/politics/2022/05/14/clarence-thomas-says-abortion-leak-has-changed-supreme-court/

Inte slutet för aborter i USA

https://www.youtube.com/watch?v=d–9sg2hj-4

Framför allt svarta bebisar som aborteras

https://www.liveaction.org/news/black-women-abort-four-times-rate-white/

Tucker om protester utanför domarna som förväntas riva upp Roe v Wade

https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1523857057060986882?s=20&t=lPu690cYC4ShNyf12vIU2A

 

Den djupa socialdemokratin

https://www.youtube.com/watch?v=0dY-BJCHq08

Och detta kriminella samhälle har S skapat

https://www.expressen.se/nyheter/bekymret-haller-pa-att-ata–sig-in-i-det-svenska-samhallet/

Det historiska beslutet

Magdalena Andersson och Peter Hultqvist skyller på Finland

https://www.youtube.com/watch?v=gMlO3Z99nJ4&t=1362s

Hultqvist i TV4: Meningslöst att analysera …

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/tv4-nyheterna-1900-s%C3%A4song-2022/13733418?playlist=ae104550-5743-11ec-8bfe-fd252e123da4

Hultqvistdoktrinen

​​https://twitter.com/AntonRoos1/status/1525127855398690816

Gustav Kasselstrand: ”Ett djupt olyckligt och riskabelt beslut

https://frihetsnytt.se/kasselstrand-olyckligt-och-riskabelt-att-ga-med-i-nato/

Och så passar vi på att reta upp ryssen lite till med storövning nära Sankt Petersburg

​​https://twitter.com/johnpilger/status/1525735599897858049

https://www.wsws.org/en/articles/2022/05/14/ictk-m14.html?pk_campaign=newsletter&pk_kwd=wsws

Ryssland mycket missnöjt

https://www.expressen.se/nyheter/nya-ryska-varningen-ha-inga-illusioner-/

Finland och Sverige kan få kärnvapen

https://www.friatider.se/ryssland-raknar-med-atombomber-i-sverige-och-finland

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Ja men nu blir vi inte en fullvärdig medlemmar i NATO , Turkiet säger nej. Och så var det med det. Nu kanske ni tror att Turkiet kommer att ändra sig, men nej, inte så länge Turkiet har goda kontakter med Ryssland vilket de har och har haft historiskt. Erdoğan bedriver sen en tid en ”kampanj” mot kurder, med kulor och krut, var de än befinner sig. Vist vill han ta hand om kurder som flytt till Sverige, men en ny baltutlämning är väl otänkbar.
  Finland har aldrig ingått i det storryssland som Putin vill återskapa, till skillnad mot Ukraina och Georgien.
  Sverige har inga skyldigheter, förutom att se till att försvaret rustas upp till en kostnad av 2% av BNP.
  Ryssland krigsmakt är bäst på parader, det tränar de på årligen. I år fick inte flyg och helikoptrar vara med med, vädret var för dåligt!
  Två opinionsundersökningar genomfördes den 13 maj skillnaden mellan mätningarna låg inom 0,5% för de olika partierna med undantag för S och SD och i nån mån för MP.
  Skillnaden S är 4,9% (sifo högst)
  SD 2,9% (Infostat högst)
  MP 1% (infostat högst)
  Hur kommer sig detta? Är det så att den som beställer och betalar för en opinionsundersökning styr resultatet genom urval och frågor?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS