TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 185 – Sossarnas skräck, matkris, Scary Poppins

Publicerad 6 maj, 2022

Först fyllde sossarna landet med yttrandefrihetsfientliga muslimer och fick nästan alla att rösta på S. Nu när partiet Nyans försöker locka över muslimerna till sitt parti blir Morgan Johansson livrädd, och kallar det” extremt farligt”. Att situationen varit extremt farlig för svenska folket i decennier bryr han sig inte om, men när S-rösterna riskerar att försvinna blir han panikslagen. Ingrid&Maria pratar i dag också om den ökande censuren i Västvärlden och den väntande matkrisen, kanske till och med svälten. Det är hög tid att plantera en trädgård!

VIDEOLJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 185 – Sossarnas skräck, matkris, Scary Poppins” on Spreaker.

Se upp för kaninkokerskor!

Bra podd: Älskade psykopat

https://poddtoppen.se/podcast/1508992283/alskade-psykopat

Aftonbladet: Smutskastningskampanj mot Amber Heard

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/k6gKm9/tydligt-parti-for-depp-i-sociala-medier

Censuren ökar i Västvärlden

Emanuel Karlsten skrev om censuren

https://emanuelkarlsten.se/sveriges-unika-censur-strider-mot-grundlagen-men-ingen-vill-ta-ansvar/

Och blev då flaggad av Facebook

https://emanuelkarlsten.se/facebook-flaggade-upp-min-text-om-censur-som-under-ryska-statens-redaktionella-kontroll/

USA startar sanningsministerium ledd av Nina Jankowicz

https://www.youtube.com/watch?v=yLX2_9E79z0

DN attackerar Swebbteve

https://www.dn.se/sverige/bannlyst-konspiratorisk-tv-kanal-sander-i-oppna-kanalen-kremls-narrativ/

I Sverige står SR för desinformationen

https://doku.nu/2022/05/05/sveriges-radios-somaliska-nyheter-ebba-anklagar-polisen-for-att-de-inte-dodade-manga-muslimer/

Och SVT likaså

https://www.friatider.se/azovstal-kvinna-berattar-att-ukrainska-soldater-haller-civila-som-gisslan-klipps-bort-av-svt

Sossarnas skräck

Morgan Johansson: Nyans är extremt farliga

https://www.expressen.se/nyheter/johansson-varnar-for-nytt-parti-extremt-farligt/

Mikail Yüksel svarar: S är minoritetsfientliga

https://twitter.com/MikailYuksel_/status/1521810834820894721

Trump läser The Snake

https://youtu.be/qSrOXvoNLwg

Skorpionen och grodan

https://sv.wikipedia.org/wiki/Skorpionen_och_grodan

Sossarnas länge hemliga avtal med muslimerna i Sverige från 1999

https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

Skarp kritik mot polisledningen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/47krEo/polisen-larmade-under-upploppen-fick-ingen-hjalp

Matkris snart här
Då stoppar myndigheterna konstgödsel …
https://www.theepochtimes.com/roe-v-wade-leak-betrayal-goya-foods-ceo-explains-the-coming-food-crisis_4445383.html
Plantera en trädgård!
https://www.youtube.com/watch?v=OVLgVWf2s9U

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Ett utmärkt sätt för odling är att skaffa ett kolonilott. Problemet är bara: hur kan man rädda sina odlingar om matbristen skulle inträffa? I reglerna står bland annat att man inte får omringa sina lott med staket (det gäller lott som är utan stuga, bara en täppa på ca 100 m2, som i alla fall väldigt effektiv kan producera en massa grönsaker och bär). Kommunen föreskriver att alla koloni är tvungen att sätta upp en skylt utanför med text (som kommunen författat) ”alla är välkommen i området, men du får inte plocka någonting”. Vem kan föreställa sig att om det inte finns mat i affärerna, och man odlar i sina lott kan man ha grödorna i fred? Detta gäller Järfälla. (enligt kommunen staket får inte byggas för att alla vilddjur ska få ströva omkring utan hinder, som rådjur, hare) Men hittills utan det kommande matbrist) kunde man konstatera att lott blir bestulen på grödor gång på gång.

    Svara
  2. Avatar

    Det pågår ett krig eller kampanj mot kurder i Turkiet. Nyans är knutet till Turkiet. Det ät klart att dessa motsättningarna finns även i Sverige vilket påverkar Nyans framgång.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.