TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 158 – Hatet mot Ebba, psykopatvarning, sossemisslyckande

Publicerad 2 maj, 2022

Hatet mot Ebba Busch har nått groteska höjder – fultolkningarna av hennes uttalande i Ekots Lördagsintervju ledde i helgen till att KD-ledaren portades från Elle-galan. Allt medan polishataren Karin ”Kakan” Hermansson i vulgär klänning fick leda tillställningen. Ingrid&Maria pratar i dag också om att Socialdemokraterna för första gånger erkänt att de har misslyckats med invandringsprojektet, något som i bästa fall skulle kunna leda till en kovändning à la danska sossarna. Dessutom analyserar vi rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard samt helgens evakuering ur stålverket Azovstal i ukrainska Mariupol.

VIDEO
LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 158 – Hatet mot Ebba, psykopatvarning, sossemisslyckande” on Spreaker.

Johnny Depp vs. Amber Heard

Därför lämnade han inte henne

https://www.youtube.com/watch?v=4JTpvORujak

Johnny Depp om sin förlorade karriär

https://www.youtube.com/watch?v=KGfJNVls0fY

Amber Heard har sparkat hela sitt PR-team

https://nypost.com/2022/05/01/amber-heard-fires-pr-team-days-before-shes-set-to-testify-after-tons-of-bad-press/

Sossarna erkänner misslyckande

“Integrationen har misslyckats” 

https://www.youtube.com/watch?v=LuRZrVJsBX0

Omid Pasbakhsh förklarar varför demokrati inte får finnas i islam 

https://www.youtube.com/watch?v=bmEb6kajE10

Här kan rapporten laddas ner

https://claphaminstitutet.se/uncategorized/ny-rapport-utmaningen-fran-islam-mot-manskliga-rattigheter/

Ukrainakriget
Flykten från Azovstal

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/azovbataljonen-evakuering-av-civila-i-stalverket-har-borjat

TV4 påstod att det är Azov som hjälpte dem ut

​​https://www.tv4.se/artikel/6WK9nUQ8d05zdSmp9WLuuA/civila-raeddade-ur-raserade-stalverket-i-mariupol-drogs-ut-med-rep

Paasikivi har fel om allting

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/paasikivi-svart-att-fa-sakra-uppgifter-om-azovstal

Ebba-hatet

Ebba portad från Elle-galan efter kupp från polishataren Kakan 

https://www.expressen.se/nyheter/busch-portades-fran-elle-galan-/

Blev väldigt ledsen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ja2www/darfor-blev-ebba-busch-portad-fran-elle-galan

Poserade i ukrainsk design utanför ryska ambassaden

https://www.expressen.se/nyheter/ebba-buschs-klannings–markering-mot-ryssland/

Lena Mellin är spydig

​​https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/5GgaoW/sa-skont-for-ebba-busch-att-hon-aldrig-har-fel

Jens Ganman: Varför vill du gå på Elle-galan, Ebba?

https://jensganman.substack.com/p/varfor-i-guds-namn-vill-ebba-ga-pa?s=r&utm_campaign=post&utm_medium=web

Ebba kan vinna röster på detta

https://twitter.com/PlainviewLegacy/status/1520356696119549952

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Hej Kära Ingrid & Maria.

  Vad det gäller ”Kakan, ugh” så är hon en av Sveriges vidrigaste varelse.
  Förstår inte hur hur hon kan få jobb, om man nu kan kalla det jobb, det hon håller på med.
  Inte ens om om hon var den sista kvinnliga varelsen på jorden så finns det inte en man som skulle vilja (ursäkta uttrycket) sätta på henne. Hela hon är genomrutten, både på in -utsidan.
  Som ni säger, där har Ribbing ett JÄTTEPROJEKT i ordens alla bemärkelser att ta itu med.
  TÅL INTE MÄNNISKAN!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 249 Platinasponsorer: Tyko – Kram, Lena B. Övriga: Bo, Anonym SL, Mikael F, Björn, Anton, Lisbeth, Lena, Mikael S, Anonym MS, Renaud, Pär, Harriet, Christian, Camilla - Tack för ert engagemang!!, Susann, Roslyn, Marit, Johan F, Daniel S, Jim T, Mikael S – Gåva, Magnus S, Marie H – Gåva, Thomas M – Bra Ingrid&Maria, Gert N - Superbra är ni!!!, Monica O – Gåva, Susanne K, Charlotte W, Anders G – Till två skarpa bönor, Örjan W - Kämpar bra om Sverige, sämre mot Ryssland, MR dj, Eva B, Patrik Å – Falukorv, Robert W – Donation, Sten-Åke A, Ingela J – Hej och tack för bra samtal, Elej, Eva&Lasse – Bra jobbat, Lennart O – Månatligt bidrag, Rich Daniel – Tack bästa Ingrid&Maria för Nyhetsveckan som levererar varje vecka, Britt G – Donation, Mikael J – Stöd, Emil W – Pekunjärt stöd. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 249 Platinasponsorer: Tyko – Kram, Lena B. Övriga: Bo, Anonym SL, Mikael F, Björn, Anton, Lisbeth, Lena, Mikael S, Anonym MS, Renaud, Pär, Harriet, Christian, Camilla - Tack för ert engagemang!!, Susann, Roslyn, Marit, Johan F, Daniel S, Jim T, Mikael S – Gåva, Magnus S, Marie H – Gåva, Thomas M – Bra Ingrid&Maria, Gert N - Superbra är ni!!!, Monica O – Gåva, Susanne K, Charlotte W, Anders G – Till två skarpa bönor, Örjan W - Kämpar bra om Sverige, sämre mot Ryssland, MR dj, Eva B, Patrik Å – Falukorv, Robert W – Donation, Sten-Åke A, Ingela J – Hej och tack för bra samtal, Elej, Eva&Lasse – Bra jobbat, Lennart O – Månatligt bidrag, Rich Daniel – Tack bästa Ingrid&Maria för Nyhetsveckan som levererar varje vecka, Britt G – Donation, Mikael J – Stöd, Emil W – Pekunjärt stöd. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 249 Platinasponsorer: Tyko – Kram, Lena B. Övriga: Bo, Anonym SL, Mikael F, Björn, Anton, Lisbeth, Lena, Mikael S, Anonym MS, Renaud, Pär, Harriet, Christian, Camilla - Tack för ert engagemang!!, Susann, Roslyn, Marit, Johan F, Daniel S, Jim T, Mikael S – Gåva, Magnus S, Marie H – Gåva, Thomas M – Bra Ingrid&Maria, Gert N - Superbra är ni!!!, Monica O – Gåva, Susanne K, Charlotte W, Anders G – Till två skarpa bönor, Örjan W - Kämpar bra om Sverige, sämre mot Ryssland, MR dj, Eva B, Patrik Å – Falukorv, Robert W – Donation, Sten-Åke A, Ingela J – Hej och tack för bra samtal, Elej, Eva&Lasse – Bra jobbat, Lennart O – Månatligt bidrag, Rich Daniel – Tack bästa Ingrid&Maria för Nyhetsveckan som levererar varje vecka, Britt G – Donation, Mikael J – Stöd, Emil W – Pekunjärt stöd. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 249 Platinasponsorer: Tyko – Kram, Lena B. Övriga: Bo, Anonym SL, Mikael F, Björn, Anton, Lisbeth, Lena, Mikael S, Anonym MS, Renaud, Pär, Harriet, Christian, Camilla - Tack för ert engagemang!!, Susann, Roslyn, Marit, Johan F, Daniel S, Jim T, Mikael S – Gåva, Magnus S, Marie H – Gåva, Thomas M – Bra Ingrid&Maria, Gert N - Superbra är ni!!!, Monica O – Gåva, Susanne K, Charlotte W, Anders G – Till två skarpa bönor, Örjan W - Kämpar bra om Sverige, sämre mot Ryssland, MR dj, Eva B, Patrik Å – Falukorv, Robert W – Donation, Sten-Åke A, Ingela J – Hej och tack för bra samtal, Elej, Eva&Lasse – Bra jobbat, Lennart O – Månatligt bidrag, Rich Daniel – Tack bästa Ingrid&Maria för Nyhetsveckan som levererar varje vecka, Britt G – Donation, Mikael J – Stöd, Emil W – Pekunjärt stöd.