TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

AFS: Återvandring och stoppad massinvandring är våra kärnfrågor

Publicerad 26 april, 2022

De brutala invandrarupplopp som Sverige nyligen drabbats av visar tydligt att Sverige är i stort behov av en omfattande återvandring, en återvandring som berör alla invandrare som på olika sätt belastar samhället, skriver Jeff Ahl och Andreas Feymark från Alternativ för Sverige.

Det handlar om bidragsinvandrare, invandrare som bidrar till lönedumpning, kriminella invandrare och invandrare som inte anpassat sig till svenskarnas sätt att leva.

Återvandring och stoppad massinvandring är Alternativ för Sveriges kärnfrågor, vi vill riva upp uppehållstillstånd såväl som medborgarskap för samhällsbelastande invandrare och i de fall där det krävs tvinga dem att återvandra. Just nu finns det inget parti i riksdagen som driver dessa frågor. Sverigedemokraterna har i sin valplattform tagit beslut om att driva frågan om en symbolisk frivillig återvandring och vill utreda möjligheten att dra in medborgarskap för grovt kriminella invandrare, men det är inget som hittills visat sig i förhandlingarna med övriga riksdagspartier.

Lite väl nöjd med den borgerliga budgeten, anser debattörerna. Foto: Wikimedia Commons

Det går i dag inte att se någon större skillnad mellan Socialdemokraternas och det ”konservativa” blockets migrationspolitik. Statsminister Magdalena Andersson tydliggjorde detta när den socialdemokratiska enpartiregeringens budget röstades ner i höstas och hon i stället snällt fick styra med det ”konservativa” blockets budget. Statsministern påpekade då att det ändå inte var så stor skillnad mellan förslagen.

Samma politik hos båda blocken

Det ”konservativa” blocket, bestående av Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna, har alltså i stora drag samma migrationspolitik som Socialdemokraterna. Den ”konservativa” uppgörelsen har inneburit att det mellan 1 januari och 28 februari 2022 har delats ut över 12 000 medborgarskap och 6 000 uppehållstillstånd till utomeuropeiska invandrare, vilket de ”konservativa” alltså gemensamt hade möjlighet att stoppa men avstod från.

Självklart behöver ett parti förhandla med andra partier för att få igenom sin politik, men förhandlingarna får inte leda till förödande kompromisser i migrationsfrågan. Miljöpartiets skadliga politik har drivits igenom som en konsekvens av att Miljöpartiet stått på sig i förhandlingarna och fått genomslag i sina kärnfrågor – givetvis har de fått kompromissa mer i andra frågor i stället. Även ett litet parti kan alltså få genomslag för sin politik, det gäller bara att ha viljan och att stå på sig.

Om du som väljare anser att det är rimligt att acceptera att det på årsbasis delas ut över 70 000 medborgarskap och 30 000 uppehållstillstånd till utomeuropeiska invandrare, då gör du helt rätt i att rösta på något av de ”konservativa” riksdagspartierna. Anser du däremot att det är orimligt så bör du se dig omkring efter ett nytt alternativ.

Samhällsbelastande invandring

Det behövs ett parti som till varje pris och vid varje givet tillfälle driver frågor utifrån vad som är bäst för Sverige och svenskarna. Det behövs ett parti som inte nöjer sig förrän vi fått till ett totalstopp på den samhällsbelastande invandringen och som ser till att en omfattande återvandring genomförs. Vi behöver riva upp hundratusentals medborgarskap och hundratusentals uppehållstillstånd för samhällsbelastande invandrare.

Alternativ för Sverige sätter svenskarna först och din röst 11 september kan bidra till att vi tar oss in i riksdagen och med stormsteg tvingar politiken i rätt riktning.

Jeff Ahl, partistyrelseledamot AFS

 

 

 

Andreas Feymark, partistyrelseledamot AFS

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS