TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 151 – Ukrainapsykos, bokmässerapport, fågelkvitter

Publicerad 7 mars, 2022

Hela Västvärlden tycks ha gått in i en psykos gällande kriget i Ukraina: Putin är galen eller blodtörstig och Zelensky är den finaste demokraten i världshistorien … Alla vi som försöker förklara hur Nato med USA i spetsen drivit fram detta invasionskrig (kanske till och med medvetet) kallas Putinälskare och förrädare. Ingrid&Maria ger sig dock inte utan fortsätter att förklara (inte försvara) vad som lett fram till kriget. Och så blir det rapport från helgens succéartade bok- och mediemässa!

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 151 – Ukrainapsykos, bokmässerapport, fågelkvitter” on Spreaker.

Rapport från bokmässan

Jonas Nilssons nya film: Makthavarna du aldrig valde

https://www.youtube.com/watch?v=NNV2tEgPb9I

Ukrainapsykosen

Censur av ryska medier en del i massformationen?
https://www.friatider.se/journalistforbundet-kritiserar-eu-censur-av-ryska-medier

Twitter rasar mot SVD-korre efter ”obekväm rapportering”

https://twitter.com/GunillavonHall/status/1499770344109977604?s=20&t=urTL_6hNoqmd0iHVuI8xSQ

Anklagas för att gå Putins ärenden

https://www.friatider.se/svd-anklagas-att-ga-putins-arenden

Jenny Piper

https://jennypiper.blog/2022/03/06/en-annan-sida-av-dramat/

Vem är Zelensky? Skapad av miljardär som hatar ryssar

https://www.youtube.com/watch?v=j7NTLZDd4tc

Vem är Kolomojskyj?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomojskyj

Guardian i oktober 2021

https://www.theguardian.com/news/2021/oct/03/revealed-anti-oligarch-ukrainian-president-offshore-connections-volodymyr-zelenskiy

Pandora papers

https://en.wikipedia.org/wiki/Pandora_Papers

Blinken säger att länder får skicka stridsflygplan till Ukraina

https://www.cbsnews.com/news/ukraine-russia-war-fighter-jets-antony-blinken-face-the-nation/

https://sverigesradio.se/artikel/usa-vill-hjalpa-till-med-stridsflyg-till-ukraina

Maajid Nawaz: Nu utbildas nazijihadister

https://www.youtube.com/watch?v=cYZSM4zmYFo

Riktiga nazister i armén

​​https://www.globalpolitics.se/vad-ar-azov-bataljonen-i-ukraina/

Expo: Därför mörkar vi nazismen i Ukraina

https://www.friatider.se/expo-darfor-morkar-vi-nazismen-i-ukraina

NYT: Högerextrema flockas i Ukraina

https://www.nytimes.com/2022/02/25/world/europe/militias-russia-ukraine.html

BoJo skriver i NYT – 6 ganska tama förslag

https://news.sky.com/story/boris-johnson-warns-of-even-darker-days-ahead-over-russias-invasion-of-ukraine-12559341

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Fy fan vad bra ni är!
  Bara fortsätt diskutera och analysera, det gör ni skitbra!
  Det är ni, Lars Bern, Stig Berglund och.. Flashback som har vettet i behåll, övriga har tappat det fullständigt.
  Jag tyckte pandemin var en masspsykos, men nu är galenskapen på en helt ny nivå.
  Och jag får väl erkänna att det skrämmer mig, därför har jag näst intill ”isolerat” mig, det är liksom ingen ide att ens försöka få igång en vanlig sansad diskussion.
  Trist naturligtvis.
  Men jag tror att tiden talar för oss.
  På ungefär samma sätt som den gjorde med pandemin.

  Undrar vad länge det dröjer innan ni tvingas lägga diskussionen om Ukrainakriget i en egen sektion på slutet av eran podd för att inte bli avstängda från youtube?

  Svara
 2. Avatar

  I backspegeln kan det framgå att vi befinner oss i det tredje världskriget eller om man vill att det det krig som vi kallar första världskriget bara har bytt namn och karaktär och bara fortsätter.
  Som ni märkt har globalistmaskineriet klivit in i striden med ekonomin som vapen hotar och saboterar Puttin. Den oroliga allmänheten som får sina nyheter från styrd media, jo det är mediahusens ägare som sätter agendan och som i sin tur är köpt av globalistmaskineriet. Nu agerar den oroliga allmänheten tillsammans med globalisterna utan att förstå sammanhanget. Detta är en del av det moderna kriget.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.