TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 152: Vår civilisation förstörs inifrån

Publicerad 5 mars, 2022

Hela vår civilisation i allmänhet och Sverige i synnerhet är under attack. Andra står upp för sina värderingar och sin kultur medan de styrande här relativiserar och förminskar allt som vi har stått för och allt det som har byggt upp våra länder, skriver Gudmundur Bragason.

Caroli kyrka i Malmö avkristnades 2010 – ett öde som drabbat över 100 kyrkor sedan millenieskiftet. Foto: Wikimedia Commons.

Våra skämt till politiker river ner och förstör det våra förfäder en gång skapade. Politrukerna förstör allt vad de förmår, men något nytt av värde är de oförmögna att åstadkomma.

Här har makthavarna, det vill säga Socialdemokraterna, medvetet gjort allt för att krossa kärnfamiljen. Samtidigt importerar de bidragsberoende valboskap som håller ihop. De har sina familjer och sin klan. Många av oss har ingenting och vi håller inte ihop, så det blir följaktligen de som vinner.

Sverige är antagligen Europas mest avkristnade land. Skolans kristendomsundervisning är sedan länge avskaffad. Det innebär att allt för många inte förstår vad religion är och vad den kan få sina utövare att göra. Det hela blir inte bättre av att Svenska kyrkan har politiserats och omvandlats till en dekadent kulturmarxistisk lekstuga.

Greta Thunberg hit och hbtq och islam dit – allt i en kletig sörja. Om Gud och Jesus någon gång får vara med på ett hörn sker det förmodligen av misstag. Tänker makthavarna införa hbtq i de allt för många moskéer som numera finns här? Jag tror inte det eftersom de därmed skulle förlora röster som de är beroende av för att behålla makten. När de kristna värderingar som vår kultur bygger på får stryka på foten tar islam över, så då vinner muslimerna. Är det okej, eller?

Söndra och härska

Den onda eliten styr och förstör Västvärlden genom att söndra och härska. De ställer kvinnor mot män, unga mot gamla, svarta mot vita, homosexuella mot heterosexuella och så vidare. Att rövarband som Black Lives Matter får härja fritt är följaktligen fullt begripligt. Makteliten gynnas av att medelklassen helt utplånas och det innebär i sin tur att demokrati och välstånd blir ett minne blott.

Om detta får fortgå kommer vår civilisation att försvinna. Man kan tycka hur illa man vill om Kina, men den kinesiska diktaturen bryr sig i första hand om kineserna. Kinas inflytande ökar raskt medan Europa och USA snart har lämnat sin storhetstid bakom sig. Att Kina och Ryssland alltmer närmar sig varandra påskyndar utvecklingen och det blir övriga Europa och Nordamerika som förlorar och det beror på våra makthavare.

Black Lives Matter-rörelsen fick härja fritt. Foto: Okänd.

Mena-kulturen må vara primitiv, men till skillnad från allt för många av oss är de stolta över sina värderingar.

Våra makthavare låter dem hållas och många av oss glider undan och flyr in i Let’s dance och annat trams. För somliga spelar det uppenbarligen ingen roll vad som händer så länge de själva inte drabbas, men om inget görs åt de gigantiska samhällsproblemen kommer ingen undan mångkulturen, det vill säga islamisering, våldtäkter, rån och annat som våra politiker tycker är berikande. Ska Mena-kulturen få besegra vår kultur? Den demografiska utvecklingen talar för det och detta sker med den vänsterliberala elitens goda minne.

Makten låter dem hållas

Makten gillar när diverse lättkränkta element kräver att gamla filmer, litteratur med mera censureras för att passa vår tids värderingar. Tänk er att vi skulle kräva att muslimer skulle anpassa sin kultur efter vår tids värderingar. Det skulle nog inte gå så bra – muslimerna vinner.

Islam kan inte ta över Västvärlden utan makthavarnas medgivande. Black Lives Matter och andra samhällsomstörtande aktörer skulle inte kunna härja och förstöra om inte makthavarna lät dem hållas. Om den vänsterliberala eliten inte avsätts kommer vår civilisation att gå under. Det är dags att hederligt folk sätter ner foten och bestämmer att här gäller vår kultur och vårt sätt att leva.

Italiensk kultur, här i form av Fontana di Trevi, kommer att försvinna om vi låter Menakulturen ta över. Foto: Maxpixel.

Är det så att det inte passar är det bara att raskt packa väskan och åka hem, ty Sverige är svenskarnas land, Tyskland är tyskarnas land, Italien är italienarnas land och så vidare. Somalia är däremot inte vårt land, så där är det följaktligen inte vår kultur och vårt sätt att leva som gäller. Jag är väl medveten om att det jag hävdar är självklarheter, men som ni alla säkert vet ligger vänsterliberalers förmåga att argumentera på amöbanivå vilket man självfallet måste ha i åtanke om man tvingas diskutera med dessa patetiska ynkryggar och det är de som förstör vår civilisation inifrån. Detta måste få ett slut.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 151: Fascismens återkomst

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.