TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 151: Fascismens återkomst

Publicerad 26 februari, 2022

Man kan givetvis diskutera huruvida det är Öststatskommunismen eller fascismen som är på väg tillbaka, men det saknar nästan betydelse vilket – eftersom dessa totalitära ideologier är två sidor av samma mynt. Den senaste tidens händelser i Kanada förebådar en mycket obehaglig utveckling och de som endast konsumerar regimmedier är helt ovetande om vad som håller på att hända, skriver Gudmundur Bragason.

Efter att nedanstående skrevs har Justin Trudeau upphävt det undantagstillstånd som han införde. Han ville undvika att senaten skulle upphäva det och därför föregrep han det nederlag som väntade honom. Detta förändrar dock inget. Justin Trudeau har visat hela världen vilket genuint avskum han är och ondskefulla existenser som herr Trudeau hör hemma bakom lås och bom.

Il Duce Justin Trudeau har omvandlat Kanada till en renodlad diktatur. I likhet med sådana som den så kallade Folkrepubliken Kinas högste ledare Xi Jinping, Turkiets usla skämt till president Recep Tayyip Erdogan, Vitrysslands kommunistiske president Aleksandr Lukasjenko, det ökända Kubas president Miguel Mario Díaz-Canel Bermúez, Nordkoreas ”käre” ledare Kim Jong-un med flera – ska kamrat Trudeau betraktas som en bandit.

Kanadas premiärminister Justin Trudeau har omvandlat Kanada till en renodlad diktatur. Foto: Wikimedia Commons.

Till hans försvar kanske någon hävdar att han är folkvald, men det finns en begränsning i alla folkvalda politikers mandat – demokratin får inte inskränkas eller avskaffas. Kanadas führer Trudeau är inte den förste som har blivit vald och sedan infört diktatur. Venezuelas Hugo Chavez (1954-2013) tyckte att det var en utmärkt idé att stänga ner medier som han tyckte illa om, det vill säga dem som kritiserade hans politik.

Beundrar diktaturer

Justin Trudeau har vid flera tillfällen uttryckt beundran för diktaturer och att han själv har haft ambitionen att avskaffa demokratin har stått klart länge. Kanada är ett av världens mest politiskt korrekta länder. Sedan kom Covid 19 som på beställning och för Justin Trudeau kom detta som en skänk från ovan och han införde restriktioner i så stor omfattning som han bara kunde – Heil Trudeau!

Likheterna är slående mellan Justin Trudeau och Fidel Castro. Foto: Skärmdump Twitter.

Justins far har också varit premiärminister. Han hette Pierre Trudeau (1919-2000) och han tyckte att Kubas ökände diktator Fidel Castro (1926-2016) minsann var en hyvens karl och de bägge herrarna umgicks gärna. Även Justins mor Margaret Trudeau fattade tycke för den kubanske diktatorn och enligt ihärdiga rykten ägnade sig Fidel och Margaret åt ett och annat. Många har funnit att Justin inte är så olik Fidel till utseendet.

Om truckförarnas och deras sympatisörers demonstrationer som ägde rum i Ottawa behöver jag nog inte orda så mycket, men jag kanske bör nämna att Ottawas polischef Peter Sloly avgick. Det är inte uteslutet att han anade att Justin Trudeau tänkte införa undantagslagar och bedriva en hänsynslös förföljelse av dem som hade deltagit i demonstrationerna samt deras sympatisörer vilket Sloly kanske inte gillade. Det finns dock alltid avskum som gärna tillskansar sig makt och Ottawa fick en tillförordnad polischef vid namn Steve Bell och att detta kräk älskar att förfölja, skrämma och hota de fredliga demonstranterna och deras sympatisörer är närmast övertydligt.

Världsregering på gång?

I en intervju i Nyhetshelgen 149 talade Ingrid Carlqvist med Vlad Tepes i Kanada. Enligt honom fanns det FN-trupper bland poliserna som slog till mot demonstrationerna i Ottawa. Det råder delade meningar om huruvida detta stämmer, men om det är sant så visar det att globalisterna på riktigt har flyttat fram sina positioner. Glöm inte att de vill ha en världsregering som styrs med hjälp av det korrupta FN.

Polisen i Ottawa gick hårt åt demonstranterna. Foto: Wikimedia Commons/Brett Gundlock.

Kom också ihåg att det antagligen finns ganska många vänsterliberala regeringar som iakttar vad som händer i Kanada. Om Trudeau lyckas behålla sin ställning som diktator finns det all anledning att förmoda att åtskilliga regeringar kommer att följa i Trudeau-juntans fotspår. Med tanke på detta är det naturligtvis inte så konstigt att det vänsterliberala etablissemanget i västvärlden avstår från att fördöma vad Trudeau och hans kumpaner håller på med. I själva verket gnuggar västvärldens vänsterliberaler händerna i ren förtjusning.

De som följer de sanningsenliga och verkligt fria medierna är nog ganska välinformerade om sakernas tillstånd. De som däremot endast följer regimmedierna vet knappt något. De flesta svenskar har nog ingen aning om den kanadensiska polisens närmast gränslösa brutalitet mot de fredliga demonstranterna.

Makten och dess megafoner, det vill säga de där lismande figurerna som låtsas att de är journalister, ägnar sig åt ett patetiskt gläfsande om Ukraina och Sveriges obefintliga försvar visar upp sin svaghet genom att larva omkring på Gotland medan den ryska militären antagligen gapskrattar åt den smått komiska uppvisningen. Under tiden förbereder regeringen ändringar i den svenska grundlagen som ska ge dem möjlighet att till exempel med någon pandemi som förevändning upphäva våra fri- och rättigheter.

Vem griper de i dag?

Maktens ständiga pladder om demokrati är inget annat än tomt prat. Vi har hört lille Morgan Johanssons tjat om högerextremister som egentligen knappast finns vilket denne Trudeau-wannabe är väl medveten om. Den odugliga oppositionen sover medan regimmedierna tar emot mediestöd och håller käften eftersom de inte biter den hand som föder dem.

Demonteringen av polisen var avsiktlig. Så kallade hatbrott och ”hets mot folkgrupp” prioriteras medan mord, våldtäkter och andra bagateller får stå tillbaka – fattas bara annat. Makten drar nytta av att intagningskraven till polisutbildningen sänkts. Det finns gott om slödder som inget hellre vill än att få visa sin makt och sätta skräck i befolkningen. Det finns all anledning att tro att det är just den sortens poliser som vår så kallade justitieminister Morgan Johansson och hans anhang vill ha.

Se hur regeringen visar sin makt, stöveltramp – man marscherar i takt, kan undra – vem ska de gripa i dag, det kanske blir du, det kanske blir jag.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 150: Brevet som farbror Staten aldrig kommer att skicka

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.