TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 149: Den trötta oppositionen

Publicerad 12 februari, 2022

Vi har en regering bestående av lågintellektuella och överbetalda gycklare. Oppositionen skulle lätt kunna vinna årets riksdagsval, det vill säga om de började bekämpa denna i alla avseenden fullständigt odugliga ministär, skriver Gudmundur Bragason.

Jag måste dock konstatera att moderatledaren Ulf Kristersson inte är vuxen sin uppgift och med tanke på hur han har bedrivit en parodi på oppositionspolitik måste jag tyvärr konstatera att han är en av Socialdemokraternas bästa valarbetare.

Ulf Kristersson, Ebba Busch och Jimmie Åkesson har ingen anledning att låta Socialdemokraterna styra debatten. Allt tycks nu handla om huruvida Sverigedemokraterna ska ingå i en eventuell ny regering eller ej. Med tanke på allt som inte fungerar i Sverige borde det faktiskt vara enkelt att få ett valresultat som innebär att Socialdemokraterna krossas, det vill säga om valet inte riggas förstås.

Den berömda lunchen med köttbullar mellan Jimmie Åkesson och Ebba Busch 2019, öppnade dörren för det blågula blocket. Foto: Facebook/Ebba Busch.

Nu får det bli slut på all denna kväljande konsensus. Mer konfrontation, tack! Allt stinker av socialdemokratiskt förmynderi och förakt för vanligt folk. En ny allians bestående av Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna skulle exempelvis kunna gå till val på att dränera träsket vilket skulle innebära att många statliga myndigheter som huvudsakligen producerar socialdemokratisk och kulturmarxistisk ideologi omgående skulle läggas ner och hamna på historiens sophög där denna sorts styggelser hör hemma.

Globalisternas lydige lille dräng?

Detta kommer dock inte att inträffa eftersom det finns all anledning att förmoda att Ulf Kristersson, i likhet med Fredrik Reinfeldt, är globalisternas lille lydige dräng. Moderaterna borde slänga ut honom med huvudet före, men vem skulle de i så fall utse till hans efterträdare? De flesta i ledande ställning tycks vara överblivna sopor från den ökända Reinfeldtepoken och genom att tillsätta en sådan har de inget vunnit. I själva verket måste de göra upp med Reinfeldteran, eller är de kanske inte så pigga på att bilda en ny regering? Moderaterna är i högsta grad medskyldiga till att Sverige har förvandlats från ett lugnt och fridfullt land till ett dysfunktionellt inferno.

Jag vet faktiskt inte om Kristdemokraterna egentligen vill minska invandringen. De är inte tillräckligt tydliga i denna fråga. Ebba Busch framstår dock inte som helt oduglig och jag kan verkligen inte påstå att hon verkar arrogant heller.

Måtte vi slippa Liberalerna i riksdagen och följaktligen i en eventuell ny regering. Det var länge sedan detta patetiska parti hade något att komma med. Numera hävdar ju de flesta partier att de är liberala – många använder sig av det motbjudande begreppet liberal demokrati, så vad ska vi med Liberalerna till? Glöm inte att det huvudsakligen var de, med Bengt Westerberg i spetsen, som rev upp Luciabeslutet som skulle leda till kraftigt minskad invandring. Det var Ingvar Carlssons regering som låg bakom Luciabeslutet från 1989, men det var ju innan sossarna kom på att man kunde importera valboskap.

1989 tog Ingvar Carlssons regering Luciabeslut som kraftigt skulle stoppa invandringen till Sverige. Liberalernas Bengt Westerberg såg till att det revs upp. Foto: Flickr/Socialdemokraterna.

Det är rätt många som kritiserar Sverigedemokraterna för att de, i allt för hög grad, har anpassat sig till de gamla partierna, men glöm inte att de har lyckats öka sitt väljarstöd i val efter val. Jimmie Åkesson valdes till partiledare 7 maj 2005 och han är den som nu har varit partiledare längst. Hans motsvarigheter i de andra riksdagspartierna har suttit på sina poster under kortare tid, så Åkesson torde vara lämpligare som statsminister än de andra som ingår i det så kallade konservativa blocket.

Så kan de blågula vinna valet

Vad skulle oppositionen kunna göra för att vinna valet?

  1. Visa att de på allvar tänker minska invandringen och påbörja arbetet med en massiv återvandring. Det sista kommer dock inte att ske, ty de vågar helt enkelt inte genomföra denna nödvändiga åtgärd.
  2. Bekämpa brottsligheten och kasta ut allt utländskt kriminellt slödder. Bölande batikhäxor som är bekymrade över vad som kan drabba detta pack om de skickas tillbaka till sina dysfunktionella hemländer kan man enkelt avfärda och det där med ”Alla människors lika värde” kan de där känslostyrda kärringarna köra upp i den kroppsdel som de gärna använder i sitt umgänge med skäggbarn.

Brottsoffren har ett högre värde än kriminellt avskum – så enkelt är det. Se till att fängelser är fängelser och inte hotell. Dessa as som begår våldsbrott ska veta sin plats. Återinför straffarbete som påföljd. Man kan förresten spara in på matkostnaderna på våra fängelser genom att ge fångarna lika ”god” mat som många av våra gamla tvingas nöja sig med. Jag tror att oppositionen skulle få rätt många röster genom att lägga fram dessa förslag. Det gäller bara att inte vika ner sig för vänsterelementen inom politik och media.

Bygg kärnkraft, riv ner vindkraften

  1. Visa att de menar allvar med att lägga om energipolitiken och bygg upp kärnkraft på bred front genom att återstarta nedlagda kärnkraftverk och bygga nya. Stoppa all utbyggnad av vindkraft och lova att så snart det är möjligt riva befintliga vindkraftverk och ersätt dessa med miljövänliga och pålitliga kärnkraftverk. Att medborgare ibland inte har råd med att värma upp sina hem är inget annat än en stor skam. I debatter ska retoriken från oppositionen vara konfrontativ mot Socialdemokraterna och Miljöpartiet som bär ansvaret för den förda energipolitiken.
  2. Se till att omgående sänka bränslekostnaderna för vanligt folk. Att köra bil ska inte vara förbehållet en elit.
  3. Pressa Socialdemokraterna på besked hur deras tilltänkta regering kommer att se ut. Tänker de bilda regering tillsammans med Sveriges absolut värsta extremistgäng Miljöpartiet? Tänker de åter sätta demokratin ur spel genom att skapa något nytt missfoster som exempelvis Decemberöverenskommelsen? Kan Moderaterna och Kristdemokraterna tänka sig att be om ursäkt för att de gick med på detta åsidosättande av demokratin? Jag tvivlar.

Inga underverk att vänta

Det finns tyvärr ingen anledning att tro att en ny regering kommer att åstadkomma underverk, men den nuvarande utvecklingen måste åtminstone bromsas. Den som röstar på Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet eller Vänsterpartiet röstar för folkutbyte och demokratins avskaffande. Förfallet har gått så pass långt att det inte längre finns någon ursäkt för att låtsas att man inget förstått.

Är det då viktigt för Ulf Kristersson att bli statsminister? Jag är inte så säker på den saken. Visserligen skulle hans lön höjas, men det finns kanske någon reträttpost som hägrar. Moderaterna är fanatiska vaccinförespråkare och kanske läkemedelsindustrin ger herr Kristersson någon fin befattning som tack. Det är också möjligt att han får någon tjusig befattning inom EU. Ulf Kristersson är ju trots allt en hängiven globalist, och särskilt konservativ är han inte.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 148: Det socialdemokratiska valfläsket är serverat

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.