TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 148: Det socialdemokratiska valfläsket är serverat

Publicerad 5 februari, 2022

Valet närmar sig så sakteliga och vi serveras lögner, floskler och löften som självfallet bryts när de har lyckats lura väljarna att rösta på dem och de har fått makten. När man läser om och hör politrukernas tomma ord får man nästan lust att söka upp dem, endast för att be dem att ha den luxuösa godheten att dra åt helvete, skriver Gudmundur Bragason.

Häromdagen skrev Pravda, som Aftonbladet egentligen borde kallas, om Socialdemokraternas så kallade valstrategi: ”Mindre av en popcorn-maskin av politiska förslag” heter det – så käck och samtidigt intetsägande man kan vara. De tänker ägna sig åt dörrknackning, det vill säga ofredande av hederligt folk. Flosklerna haglar. Det ska tydligen bli färre utspel och en tydlig berättelse om hur den socialdemokratiska politiken kan påverka samhället.

Tobias Baudin, Socialdemokraternas partisekreterare. Foto: Wikipedia.

Tack, vi vet allt för väl vad socialdemokratiskt vanstyre innebär. Kommer de månne att berätta den ”stolta” historien om sina enastående insatser inom rasbiologin? De pladdrar ofta om sin förvridna version av demokratibegreppet, så vi kanske får höra dem tala om hur de, i sann socialdemokratisk anda, tvångsanslöt LO-medlemmar till partiet. Om man likt Tobias Baudin har varit en partilojal fackpamp kan man plötsligt bli Socialdemokraternas överbetalda partisekreterare, ty klanen ser alltid till de sina. Herr Baudin hävdar att:

”Jag vågade knappt gå ut vissa dagar för det var så många nya politiska förslag.”

Så svårt du har det, Tobias! Ditt parti har sett till att det numera är många som knappt vågar gå ut på grund av risken att bli rånad, misshandlad eller våldtagen. Detta bekymrar er föga. Huvudsaken är att ni kan lura svenskarna att ge er förnyat förtroende, men jag är inte så säker på att det fungerar den här gången, men då kan ni ju alltid rigga valet och det är i så fall inte första gången i världshistorien som ett socialistiskt parti ägnar sig åt sådant. Du upplyser oss också om att:

”Vi kommer att knacka dörr där det finns flest väljare som ligger S nära.”

Svenskarna har vänt S ryggen

Det är onödigt arbete eftersom ni med hjälp av till exempel imamer har sett till att vissa grupper röstar på er mot att de får bidrag som betalas av de svenskar som i allt högre grad har vänt er ryggen. För att knacka dörr hos väljare som står S nära kan det således vara bra att behärska det tungomål som talas av Chabonghastammen i Bortre Habakulien och en herrans massa andra språk. Sedan ska du tydligen låtsas vara lite ödmjuk när det plötsligt heter:

”Vi erkänner, Sverige har problem och vi kommer att ta itu med dem.”

Så de som har skapat problemen ska ta itu med dem? Vilken enastående arrogans – vad tar ni oss väljare för? Vet hut, Tobias! Sedan får vi höra att:

”Vi vet att väljarna inte vill ha mer av samma, och många väljare är missnöjda med utvecklingen i vårt land. Det kommer inte bli mer av samma utan det kommer bli nya politiska prioriteringar och så småningom ny politik.”

Vanstyrt landet under två mandatperioder

Om ni vet att väljarna inte vill ha mer av samma politik, hur kommer det sig då att ni inte har förändrat den? Ni har snart vanstyrt Sverige i två mandatperioder i sträck. Under denna tid har vi fått uppleva ett förfall, av sällan skådat mått, på i stort sett alla områden. Tomt prat och härsket valfläsk är vad ni serverar. Nej tack, Tobias! Det blir både falskt och patetiskt när du plötsligt låtsas bry dig om vanligt folk:

”Vanligt folk är flertalet. Människor som går till jobbet och har en lön som man betalar sina räkningar med. Det är inte direktörer eller framgångsrika företagsledare.”

S har låtit stollarna i Miljöpartiet lägga ner fungerande kärnkraftverk och ersätta dessa med miljöförstörande oförutsägbara vindkraftverk. Foto: Flickr/News Oresund.

Så du har kommit fram till den häpnadsväckande insikten att vanligt folk är flertalet? Vilken slutledningsförmåga! De där människorna som går till jobbet och har en lön som de betalar sina räkningar med, betalar också bland världens högsta skatter utan att få särskilt mycket för pengarna. Med ert goda minne har ni låtit stollarna i Miljöpartiet lägga ner fungerande kärnkraftverk och ersätta dessa med miljöförstörande oförutsägbara vindkraftverk. Följden är att vanligt folk får skyhöga elräkningar och det finns de som inte har råd att värma upp sina bostäder – är du stolt, Tobias?

”Äckliga kapitalister”

Direktörer eller framgångsrika företagsledare är tydligen inte vanligt folk. I din socialistiska värld är de väl äckliga kapitalister som helst inte borde få finnas. Detta gäller i synnerhet dem som har oförskämdheten att försöka driva egna småföretag. Storföretag som nätjättarna går det dock bra att subventionera den dyra elen för eftersom de gör smutsjobbet åt er, det vill säga censurerar för er obekväma åsikter som vanligt folk hyser. De som i huvudsak har rätt till skyhöga löner är väl inkompetenta figurer inom den politiska klass som du tillhör.

Socialdemokraternas huvudmotståndare i årets val är det så kallade konservativa blocket bestående av Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna.

”Den svenska skolan till exempel, det ska inte vara möjligt att dela ut vinster därifrån. Våra gemensamma skattepengar ska gå till eleverna, det är en ideologisk skillnad både mot Moderaterna och Sverigedemokraterna.”

”Kulturmarxistisk svinstia”

Vilken skola? Det är era läroplaner som sedan grundskolans första läroplan från 1962 gradvis har förvandlat det svenska utbildningsväsendet till en kulturmarxistisk svinstia. De som driver privatägda skolor är bundna av era läroplaner, tyvärr! Innan vi diskuterar huruvida skolor ska drivas privat eller av den ofantliga sektorn måste vi dränera träsket och återinföra riktig utbildning. Om den i och för sig fullständigt oduglige Ulf Kristersson heter det:

”Han är inte att lita på och jag tycker inte att han ger något tydligt svar. Gäller löftet idag, ska SD inte in? SD själva säger ju att de ska ha ministerposter efter valresultat.”

S har förvandlat skolan till en kulturmarxistisk svinstia. Den söta grisen på bilden är inte ansvarig! Foto: Pixabay/ Beesmurf.

Du känner antagligen inte till att man i riktiga demokratier brukar respektera valresultat. Ingen kan med trovärdighet påstå att ni bryr er om väljarna. Detta har ni, med all önskvärd tydlighet, visat med Decemberöverenskommelsen från 27 december 2014 och Januariöverenskommelsen från 11 januari 2019. Huruvida du litar på Kristersson eller inte är ointressant, ty om oppositionen vinner valet och kan bilda en majoritetsregering har du ingenting att säga till om, Tobias.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 147: Tankar kring en demonstration

Fotnot 1: Pravda (betyder sanning) var under Sovjettiden kommunistpartiets största dagstidning och den var ökänd för att sprida lögner.

Fotnot 2: My Rohwedder som för Aftonbladets räkning skrev artikeln från vilken jag har hämtat citaten har tidigare arbetat för Sveriges Radio. Steget från den ena lögnfabriken till den andra är inte så långt.

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.