TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 142: Julslakt à la kulturmarxism

Publicerad 26 december, 2021

Julen lider av vithetsnorm och politisk inkorrekthet menar Gudmundur Bragason, som med anledning av detta varit behjälplig med lite nya texter till några av våra mest populära jul-, förlåt, vintervisor. Låt oss skapa mer mångfald och modernisera julen så att diverse lättkränkta minoriteter får känna sig inkluderade!

Nu är det jul och då ska alla vara snälla. Detta är anledningen till att jag ”hjälper” kulturmarxisterna med den målmedvetna förstörelsen av våra västerländska traditioner.

Julslakt har inget med julskinka och annat kött att göra. Julen måste självfallet försvinna och jultraditioner måste förvanskas och göras om till en motbjudande kulturmarxistisk gegga. Det är dags att slafsa i sig veganfoder som i och för sig är oätligt, men vad spelar det för roll? Huvudsaken är att äckliga västerländska traditioner och vedervärdig västerländsk kultur försvinner från Jordens yta.

Ringlekar och julsånger kan inte få finnas kvar och om de över huvud taget ska tillåtas måste de anpassas till rådande värdegrund. Att sedan normkritik och mångkultur inte går så bra ihop hör verkligen inte hit. Låt oss skapa mer mångfald och modernisera den gamla unkna smörjan så att diverse lättkränkta minoriteter får känna sig inkluderade.

Veganer kan bli kränkta

Att inleda en sångtext med orden ”Morsgrisar är vi allihopa” är ett lysande exempel på patriarkala strukturer (där fick jag till det). Det vore mycket modernare och bättre med ”Mammaknullare är vi allihopa”, men det går tyvärr inte ihop med melodin och det är synd eftersom den nya textraden både är mångkulturell och normbrytande.

Räven kan inte heller få raska över isen för då kan väl militanta veganer, av någon oklar anledning, känna sig kränkta och då är det ju så väldigt synd om dem. Man kan dock givetvis sjunga ”Får vi lov, ja får vi lov, att sjunga nätgranskarns visa? Så här gör nätgranskarn var han går, och var han sitter och var han står”, men se till att inte av misstag byta ut nätgranskarn mot till exempel djurplågarn, för då kan ni bli stämda.

Önskas en ond jul. Foto: Wikipedia

Inledningsorden i ”Ritsch, ratsch, filibom-bom-bom” passar väl in i vår tid präglad av skjutningar och annan kriminalitet, men fru Söderström och lilla mamsell Ros lär bli gruppvåldtagna, så de kan dra åt helvete eftersom polisutredningen antagligen läggs ner vilket vi naturligtvis har all förståelse för. Det finns ju gott om vämjeliga pensionärer som skriver olämpliga saker på nätet och hatbrott riktade mot skyddsvärda grupper måste prioriteras – det förstår vi så väl. ”Skära skära havre” får väl bli ”Skära skära svenskar” trots att rasistiskt våld mot svenskar inte förekommer, i alla fall om man får tro vår så kallade justitieminister Morgan Johansson som jag härmed ber att få tillönska en riktigt ond jul.

Könsbyte är ju så modernt och tjusigt, så vad sägs om:

”Å jänta å ja’, å jänta å ja’, allt uppå stadens sjukhus, å ja’, å jänta å ja’, å jänta å ja’, allt uppå stadens sjukhus, där gingo vi in e môra så rar, då sola ho sken på himmelen så klar, å döktörn så glatt i henne han skar, min jänta, var tog ho’ vägen?

Fascistiska tomtegubbar

Några musikanter från Skaraborg vill vi verkligen inte veta av eftersom de antagligen bara spelar västerländsk musik och den har en rasistisk och kolonial struktur (där fick jag allt till det igen). Låt oss i stället klämma i med en verkligt inkluderande version som visar den svenska polisens föredömliga brottsbekämpning:

”Vi äro Aina-snutar allt i från Malmö stad, vi äro Aina-snutar allt i från Malmö stad, vi kan brygga kaffe á la Aina-snut, vi kan baka bullar sluta skjut

och vi kan också bjuda på pizza, bjuda på pizza, bjuda på pizza,

vi kan också bjuda på pizza, inga mer brott tjohej!”

Ainas julsång från Malmö: ”Vi kan också bjuda på pizza, inga mer brott tjohej!” Foto: Pixabay/ahmadfauzanarif3 .

Det där med tomtegubbar är omodernt och antagligen fascistiskt, så det får väl bli:

”Hej talibaner läs koranen och låt oss våldsamma vara, hej talibaner läs koranen och låt oss våldsamma vara, vi övertog, Afghanistan, snart tar vi västvärlden ta mej fan, hej talibaner läs koranen och låt oss våldsamma vara.”

Skottlossning i hela stan

Det där med ”Raska fötter springa tripp-tripp-tripp” är kränkande för dem som föredrar att gå på händer, eller inte kan gå alls för att inte tala om fyllkärringar som dreglande krälar omkring. Nej – mångkultur ska det vara:

”Det är trevligt eller hur-hur-hur, med vår kära mångkultur-tur-tur, tryggheten har tagit slut, inga svenskar törs gå ut, det är bara roligt.

Och så blir det ramadan-dan-dan, skottlossning i hela stan-stan-stan, och de uppför sig som svin, gifter sig med sin kusin, sen de bränner bilar.

Landet fylls med utländskt pack-pack-pack, klämmig terrorist attack-tack-tack, och de fixar som sig bör, så att alla svenskar dör, för de är otrogna.

Det blir halalslaktad mat-mat-mat, islamistiskt kalifat-fat-fat, på att döda är de bra, skriker något om Allah, trynen vänds mot Mecka.”

Fotnot: Beträffande min version av ”Räven raskar över isen” är jag väl medveten om att det heter ”näthatsgranskaren”, ett ord som innehåller två stavelser för mycket för att fungera med melodin. Därför fick det bli ”nätgranskarn” i stället.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 141: Kulturens parasiter

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    Fasen vad jag garvade!!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 270 Platinasponsorer: Karin Vallin - Snälla ni gör ett program om Frazzeldrip/pizzagate, Hans J – Ja, menar fylla av, En okänd välgörare, Kjell M - För fortsatt bra journalistik. Kram, Gammelmormor – Kram, Tant Guddi - Lite men välment från tant Guddi som inte tappat hoppet efter allt elände som ... Peace, Henrik S – Bidrag, Christoffer. Övriga: Inger E – Gåva, Hanna P – Tack för allt ni gör!, Heléne N, Annica B, Mikael A, Sten B – Gåva, Maj-Britt J – Gåva, Dan E, Inga-Lill B – Tack för att ni finns, Tomas F - Många Tucker små, I o M få, Gunilla R – Gåva, Pepa J, Christina L – Gåva, Carina H – Många bäckar små, Lena B - Shabbat Shalom, Monica S – Gåva, Annica B, Rune F – Gåva, Gunnel L – Gåva, Per-Olov E, Britt-Marie E – Är pensionär, Eva B, Marie E – Gåva, Sören A, Masi A, A Wiman – Gåva, Agneta B, Kurt L, Roland L, Yvonne L – Gåva kram, Mm, Carolina E – Tack för ert arbete, Marie H – Gåva, Bo B, Anders G, Pär H - Sverigeräddande stöd, Hans N – Bra jobb!, Mateus L, Elioha – Många bäckar små, Björn J, Mikael L – Bra program, Tove W – Till bästa I å M, Staffan K – Donation, Göran S, Erna L – Bidrag.