TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 139: Skaffa appen!

Publicerad 4 december, 2021

Vi lever i ett tidevarv präglat av ytlighet och fördumning och så vill globalisterna ha det. De söndrar och härskar och de gör världen till en filial till helvetet. Nedan följer några av globalisternas möjliga ”erbjudanden” till slöddren – det vill säga oss, skriver Gudmundur Bragason.

Skaffa Ute på stan-appen!

Det är självfallet inte meningen att du i onödan ska lämna det kyffe som vi har tilldelat dig. Om du vill känna verklig frihet bör du därför skaffa Ute på stan-appen och därigenom få illusionen att du är fri, för det kan man på sätt och vis säga att du är. Tänk så härligt det är att slippa gå ut på stan med livet som insats. Ute på stan-appen är så fiffigt ordnad att du kan välja att se omgivningen så som du önskar att den vore.

Se din stad som den en gång var, trots att den inte längre finns, för det har vi sett till. Vi vill verkligen inte att du ska gå omkring och drälla ute på gatorna. Därför är vi hyggliga nog att bjuda på den av oss kontrollerade smarta telefonen. Vi ser till ditt bästa och du gör som vi vill. På så sätt blir alla nöjda och glada, inte sant?

Skaffa Matappen!

Eftersom vi har kommit fram till att kött inte är nyttigt för dig (fast vi kan äta så mycket kött vi vill, men det vet du inte om) får du avnjuta syntetiskt kött. Vi utfodrar dig också med insekter, så du har verkligen ingen rätt att hävda att du inte får varierad kost. Du får ju också din årliga ranson av kött, det vill säga de läckra vinterråttorna som du glufsar i dig i december och då är det fest i kyffet. Om du ändå har oförskämdheten att vara missnöjd med utbudet på mat kan vi erbjuda den populära Matappen som ger dig möjlighet att titta på gammaldags mat samtidigt som du slafsar i dig ditt moderna foder. Vi är sannerligen inte omöjliga!

Glöm den gamla maten! Medan du avnjuter syntetiskt kött och insekter kan du titta på gammaldags mat i Matappen. Foto: Pixnio/Marko Milivojevic.

Skaffa Naturappen!

Tänk så mycket bra vi har gjort för miljön. Jag behöver bara påminna om vindkraften. Ljudet från vindkraftverken är vår tids slutgiltiga symfoni, så där kan Beethoven och andra defekta element dra över något gammalt, eller vad det hette på den gamla onda tiden. Visst är det skönt att slippa fåglar och andra gammalmodiga styggelser?

Om du ändå tillhör de där bakåtsträvarna som har fått för sig att det var något visst med växter och djur måste vi slå ett slag för Naturappen som ger dig möjlighet att titta på blommor och annat tjafs. Du kan också höra kvidivitt, vov-vov, kuckeliku, bää och annat sinnessvagt larv från en gången tid – usch och fy! Djuren är ett minne blott, men du har appen och det får du vara nöjd med för det har vi bestämt att du ska vara.

Skaffa Utbildningsappen!

Det är så härligt att slippa gå till högskolan, lågskolan, eller vad det nu kan heta. Du vet inte vilket och hade du vetat hade det inte spelat någon som helst roll. Vi erbjuder dig att ladda hem den förnämliga Utbildningsappen som givetvis är värdegrundscertifierad. Här förmedlas synnerligen lämpliga kunskaper som du ska tro att du har nytta av eftersom vi tycker att det blir bäst så.

Skaffa Klädappen!

Den overall som vi med stor omsorg har valt ut åt just dig, är exakt likadan som de overaller som vi med samma omsorg har valt ut till de andra. Det är jättepraktiskt eftersom din overall då kan användas av någon annan när du är uttjänt och tas ur drift. Om du är så fåfäng att du vill låtsas som du levde i en annan tid har vi Klädappen att erbjuda. Du tillåts att låtsas som om du är en av dem som kunde välja kläderna själv, men det kan du inte. Haha, men det kan vi, fast det vet du självfallet inte – haha igen!

Medan du är klädd i samma slags overall som alla andra, erbjuds du Klädappen där du kan låtsas som om jeans och annat är för dig. Foto: Pixnio/Bicanski.

Skaffa Umgängesappen!

Visst tycker du att det är underbart att slippa lämna det kyffe som vi har bestämt att du ska trivas i och betrakta som ditt kära hem? Ibland får du för dig att du vill träffa folk och då är Umgängesappen det enda alternativ som du har tillgång till. Här kan du se människor som skrattar och är glada och du tillåts själv hoppa upp och ner av glädje, klappa i händerna och skratta så att det ekar mellan kyffets fyra väggar. Du kan prata med alla gamla och nyfunna vänner och du slipper beröring som att ta i hand, kramas, de där ohygieniska kindpussarna och annan besudling.

Det är så roligt med de där människorna i Umgängesappen eftersom en del av dem inte finns, andra är döda, men du förstår egentligen ingenting och det är inte meningen heller. Du tror att du är lycklig och det är huvudsaken. Det enda egentliga umgänge du har är när gendarmeriets utsända kommer för att ge dig en spruta och det är också något som vi bjuder på och du tackar och tar emot.

Skaffa Kärleksappen!

Numera har vi ett mansöverskott, men det gör ingenting eftersom det inte är meningen att sådana som du ska föröka sig. Att vi måste tänka på klimatet är något som vi dessbättre har lyckats lura i dig. Det har vi gjort bra och detta argument (eller vad det nu är) brukar vi använda i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Med hjälp av Kärleksappen kan du välja och vraka och få en kärleksstund med den du önskar vilket du har all anledning att tacka oss för. Tack vare modern teknik såsom artificiell intelligens kan erotiska bilder och situationer skapas.

Tänk att få tillgång till Marilyn Monroe och när du är trött på henne kanske du vill byta till Greta Thunberg, Madonna, eller kanske Ann Linde. Ombyte förnöjer. Någon av dina vänner (om du hade tillåtits att ha några) kanske skulle kunna tänka sig en liten, men naggande god Morgan Johansson, eller kanske självaste Klaus Schwab. Något dopp i grytan blir det förstås inte, men du får vara tacksam för det du får av oss och ta det som bjuds. Vi kommer inte att bestraffa dig för något sexistiskt beteende eftersom kyffet som utgör ditt hem i själva verket fungerar som fängelse vilket du förhoppningsvis inte förstår.

Passionerade möten tillhör det förgångna. Men i Kärleksappen kan du välja och vraka mellan Marilyn Monroe, Greta Thunberg eller varför inte Ann Linde? Foto: Pxhere.

Ingen Spänningsapp

Någon Spänningsapp behöver du inte. Det är ju si och så med elförsörjningen och plötsligt finns det ingen ström vilket är jättespännande. Den här gången kanske du tvingas vara utan ljus och värme länge, men du sänder oss en tacksamhetens tanke när strömmen kommer tillbaka. Medan den smarta telefonen står på laddning kanske du tittar ut genom kyffets lilla fönsterglugg och kanske skymtar du statyerna av Bill Gates, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci och George Soros.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 138: En kvinna är en kvinna och en man är en man

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit.