TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 138: En kvinna är en kvinna och en man är en man

Publicerad 20 november, 2021

Ni som hävdar att kön är en social konstruktion, eller att det finns fler än två kön lider av vanföreställningar. En gång pojke, alltid pojke och en gång flicka, alltid flicka – så enkelt är det, slår Gudmundur Bragason fast.

På det ökända dårhuset Rosenbad har fullblodsidioterna kommit fram till att tolvåringar ska få rätt att byta juridiskt kön. Det är tillåtet att köpa alkohol från 20 års ålder, ta körkort, rösta, ta banklån och så vidare när man är 18 och en 15-åring är byxmyndig och får köra moped. Plötsligt kan en 12-årig flicka hävda att hon är en pojke och vice versa. Snart kan väl någon hävda att den är en cykel eller varför inte att den har julafton som kön. Allt är ju möjligt i dagens kulturmarxistiska helvete.

Sverigedemokraterna avvisar idén vilket självklart är det enda rätta. Moderaterna och Kristdemokraterna förhåller sig avvaktande och tar inte ställning förrän de har sett det färdiga förslaget vilket säger en hel del om deras ryggradslösa hållning i många viktiga frågor.

Den som tror att detta handlar om något slags rättigheter kan inte vara vid sina sinnens fulla bruk. I själva verket är detta en del i ambitionen att krossa kärnfamiljen – kosta vad det kosta vill. Glöm inte att Socialdemokraterna vill införa obligatorisk förskola från två års ålder.

För dem och övriga vänsterliberala virrhjärnor är det viktigt att föräldrarna, i så hög grad som möjligt, fråntas uppgiften att uppfostra sina barn. Det ska samhället göra och då är så kallad normkritik och annan sexualisering utmärkta redskap för att göra det uppväxande släktet till rotlösa och lättstyrda medborgare.

HBTQSSU …

Den av vänstern kapade HBTQSSU-rörelsen, eller vad fan den nu hette för en kvart sedan, flyttar ständigt fram sina positioner. De tycker naturligtvis att det är jättebra att barn kan byta juridiskt kön och kanske även få byta kön genom ett oåterkalleligt kirurgiskt ingrepp. I dessa kretsar finns också krafter som vill legalisera pedofili.

Inom RFSL har det funnits något som kallades ”Pedofila arbetsgruppen” och det är möjligt att den fortfarande finns kvar. Att krossa kärnfamiljen är något som gynnar dessa onda krafter och det är fullt möjligt att kulturmarxistiskt anstrukna vänsterliberaler på sikt går dem till mötes genom att legalisera pedofili – makten framför allt!

Detta är symboler som enligt FBI pedofiler använder för att signalera sina sjukliga sexuella preferenser. Foto: FBI.

Det finns män som händelsevis inte heter Sven, Johan eller Anders och dessa spännande kulturberikare idkar gärna sexuellt umgänge med minderåriga pojkar. Dessa herrar som inte heller heter Lennart eller Sten och som förresten inte lär byta kön, utgör en väsentlig del av identitetsvänsterns valboskap. Varför skulle sossar och annat löskefolk stöta sig med dem som är så lojala, i alla fall tills de är i majoritet och tar över och då hänger feminister och människor med avvikande sexuell läggning i lyktstolparna – hej och hå så det kan gå.

Hur heterosexuella blev en minoritet

Heterosexuella utgör en försumbar minoritet av befolkningen. Människor med en annorlunda sexuell läggning utgör en förkrossande majoritet. Med tanke på vilket utrymme de får i regimmedia och med vilken iver politikerna driver frågor som berör dessa grupper måste det förhålla sig på det viset, inte sant? Visserligen är de diskriminerade invandrargrupperna också i majoritet.

Allt det här går inte ihop, men varför skulle det göra det? Sverige styrs av en skock galenpannor och en allt för stor del av majoritetsbefolkningen som nu plötsligt utgörs av svenskar sover framför teven tills det inte finns någon el och då kanske de vaknar för att de fryser. Snart känner de sig dock nöjda igen när de minns att deras 12-åriga barn har rätt att byta juridiskt kön. Vad gör det då att elbristen orsakar att all mat som finns i frysen förstörs? Sverige är fantastiskt!

Kärnfamiljen måste återupprättas. Död åt den normlösa, kulturmarxistiska och mångkulturella svinstia som det moderna Sverige har blivit. Foto: Pixabay.

Vad andra människor gör i sängkammaren angår mig inte och det intresserar mig inte heller. Vi vet dock att en väldigt stor del av dem som byter kön ångrar sig när det är för sent. Att byta juridiskt kön är säkerligen en inkörsport till ett oåterkalleligt kirurgiskt ingrepp. Det som behövs är en avsexualisering av samhället, det vill säga att barn ska få vara barn. Att det endast finns två kön går helt enkelt inte att bestrida. Den som hävdar något annat ljuger. Kön är biologiskt, inte juridiskt. En kvinna är en kvinna och en man är en man!

Kärnfamiljen måste återupprättas. Död åt den normlösa, kulturmarxistiska och mångkulturella svinstia som det moderna Sverige har blivit. Länge leve äktenskapet mellan man och kvinna, eller borde jag kanske ha gift mig med en lördag, en parkbänk eller en vals?


DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.