TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan Special 31 – Mikael Zazzio: Olagliga barnexperiment

Publicerad 3 november, 2021

Mikael Zazzio är legitimerad sjuksköterska och medicinsk forskare. Numera arbetar han som juridiskt ombud för barn vars mänskliga rättigheter inte tillgodoses. Här avslöjar Zazzio att den vaccinering mot covid19 av barn som nu pågår är olaglig. Det kan handla om hundratusentals personer i Sverige som gjort och gör sig skyldiga till brott mot Barnkonventionen.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan Special 31 – Mikael Zazzio: Olagliga barnexperiment” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Hela världens politiker och myndigheter har samma regler. Alla ska vaccineras. Vi är de som har valt politikerna och tycker nu dom gör inte sitt jobb att skydda oss medborgare. Därför finns det endast en lösning. Avsätta entlediga dom från sitt jobb.

  Svara
  • Avatar

   Enligt världsveteskapsmän
   1.
   Det är skillnad mellan att vara ”godkänd” och ”auktoriserad”.
   De här experiment vaccinerna har blivit auktoriserade – inte godkända.
   Det är de enda vaccinerna som har blivit auktoriserade innan de blir godkända.
   En vaccin blir inte godkänd vetenskapligt innan det har gått flera år nästa, från 7 till 10 år; tills alla godkännings så kallade faser är över.

   2.
   Barn som har dött av covid är noll; det är bara de som har haft underliggande svåra sjukdommar. Ej friska barn.

   Svara
 2. Avatar

  https://youtu.be/vcq4oBEsBHg

  Tobias Andersson: varför viker sig regeringen för islamisterna?

  Tobias en nytänd stjärna på den politiska himmelen

  Svara
 3. Avatar

  Det kan bara upprepas – ad nauseam:
  We’re living in a Global asylum – an asylum where the supposed ‘wardens’ [i.e. ‘Political leaders] definitely are those _most_ insane – _CRIMINALLY_ insane that is . . .

  Tack från Norge till ingridochmaria för att ni står UPP för sanningen!!!

  Svara
 4. Avatar

  Men jag som är 60+-are, är mycket orolig, för trots att jag helst inte ville vaccinera mig, för att kunna åka tillbaka till Sverige var tvungen att ta sprutorna. Visserligen tog jag det kinesiska vaccinet, som är tydligen det enda riktiga vaccin med avdödade Covid-viruspartiklar, men den ungerska regeringen propsar på att alla ska ta ett ”booster” som ska helst vara Pfizer (eller de andra MRNA-vacciner……Nej tack!) Men vi behöver tvinga läkarkåren att skriva ut Ivermectin, eller Hydroxichlorocin, som nu är oåtkomligt. Det finns eldsjälar som tar strid för barnens rättigheter och advokater för brått mot mänskliga rättigheter, men tabletterna behövs för att göra slut någon gång på eländet. Kanske demonstrationer????

  Svara
 5. Avatar

  Den mördade reklamen fick mig att börja fundera varför de höll på som de gjorde

  Svara
 6. Avatar

  Den mördade reklamen fick mig att börja fundera varför de höll på som de gjorde
  Men att väcka det sovande folket är inte lätt

  Svara
 7. Avatar

  Hej
  Mikael Zazzioas försök att få regringen myndigheter m.m. fällda för att utföra expeiment på
  barn med ett icke godkänt vaccin, faller på att vaccinet är godkänt.
  Han utser dem också som skyldiga enligt FN:s barnkonvention som ju nu är svensk lag.
  Jag kan inte mycket om juridik, men vad jag kan förstå så måste man vara dömn i en domstol för att
  i lagens mening kunna anses som skyldig.
  Att ingen åklgare vill åtala beror nog på att möjligheten att bevisa att vaccinet inte är godkänt
  får ses som noll, inte att de skulle vara mutade.
  Hur domare kommer att döma effter en nylag bestäms inte av regeringen utan av hur lagen tolkas i domstolar
  och i sista hand i högstadomstolen. Domstolsväsendet är fristående från den politiska makten som stiftar lagarna.

  Svara
  • Avatar

   Vaccinet är inte godkänt.
   Vaccinet är nödgodkänt för ett icke-godkänt vaccin.
   Punkt slut!

   Svara
   • Avatar

    Helt klart senast 2023 , allt dessinnan är helt olagligt. Finns fortfarande inget godkännande i dags datum. Så nog finns domare som kan slå ner 100% på detta.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.