TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 161 – Jaktsäsongen inleds, mordet på Einar, coole Sonesson

Publicerad 22 oktober, 2021

När statsminister Stefan Löfven attackerar Mattias Karlsson (SD) för att ”ta upp en sjukhusplats i onödan” då han låg svårt sjuk i covid19 – då vet man att jaktsäsongen på de ovaxxade är inledd. Hur illa kommer det att bli? I dag pratar Ingrid&Maria också om hur man får rabatt till Bok- och mediemässan 30 oktober, om mordet på 19-årige rapparen Einar och om modiga moderater.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 161 – Jaktsäsongen inleds, mordet på Einar, coole Sonesson” on Spreaker.

Än finns biljetter kvar till Bokmässan! 

Använd rabattkod FRIHET och få 100 kr rabatt på biljetten

https://www.svenskabokmassan.se/events/boka/

 

Einar ihjälskjuten i natt

https://www.expressen.se/nyheter/svenske-rapparen-einar-ihjalskjuten-i-natt/

Vem var Einar

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ein%C3%A1r_%28artist%29

Indragen i gängkrig

https://www.expressen.se/nyheter/einars-liv-i-gangkriget-kidnappades-av-det-kriminella-natverket/

Fick hot för fyra dagar sedan

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0G32QE/hotfulla-orden-pa-instagram-grabben-kommer-do-nar-som

Polisen: Vi klarar inte av det!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/polisen-om-de-manga-dodsskjutningarna-vi-klarar-inte-av-det

Sebbe Staxx försökte få fatt i Einar men misslyckades

https://www.gp.se/kultur/kultur-n%C3%B6je/ein%C3%A1r-hur-skulle-jag-kunna-vara-en-gangster-1.17276296

Mamma förlåt 

https://www.youtube.com/watch?v=VtNFAmjmpXk

“Staten ett större problem än partyknarkarna”

https://www.expressen.se/ledare/staten-ar-ett-storre-problem-an-partyknarkare/

Har underskattat narkotikamarknaden med faktor 10

https://bulletin.nu/gudmundson-dags-att-testa-knark

 

Moderaterna

Moderaterna lämnar återvändandepolitiken till SD

https://bulletin.nu/gudmundson-m-lamnar-atervandringen-at-sd

Adelsohn om Ms två stora misstag

https://www.expressen.se/nyheter/ulf-adelsohns-kritik-mot-reinfeldt-ett-helvete/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qWmgKm/ulf-adelsohn-om-moderaternas-situation-har-ett-helvete

Elisabeth Svantesson erkänner att hon sa rasist utan att mena det

https://www.svtplay.se/video/32919375/30-minuter/30-minuter-sasong-2-elisabeth-svantesson-m?id=eJEE1GJ

Christian Sonesson: Släpp in SD i regeringen!

https://www.sydsvenskan.se/2021-10-21/christian-sonessons-bud-till-kristersson-slapp-in-sd-i-regeringen

 

Jaktsäsongen inleds

Thomas Sowell

https://twitter.com/thomassowell/status/1044765471608901632

Stefan Molyneux

https://www.bitchute.com/video/qNgIQJww797l/

Expressen kräver karantän för antivaxxare

https://www.expressen.se/ledare/satt-sds-antivaxxare–i-karantan-akesson/

Löfven attackerar Mattias Karlsson

https://www.expressen.se/nyheter/mattias-karlssons-harda-svar-till-lofven-efter-sjukdomen/

Uddevalla flyttar sköterskor till tvätten

https://sverigesradio.se/artikel/kommunen-tvangsflyttar-ovaccinerad-personal

 

Sprutnytt – immunförsvaret kollapsar?

Ryan Cole om immunförsvaret

https://brightlightnews.com/full-interview-covid-vaccines-are-weakening-the-immune-system-dr-ryan-cole-md-pathologist/

Alex Berenson: Folk dör som aldrig förr

https://www.youtube.com/watch?v=SZFMyzfZQXk


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  myndigheter försöker tystar vaccinskador.

  av drygt 300 inrapporterade – som Läkemedelsverket bedömt kan ha koppling till covidvaccinerna, har endast tre st utretts.
  Myndigheten slingrar sig och ljuger.
  Återigen ett kriminellt agerande beslutat av vår korrumperade regering?

  https://folketsradio.se/konsten-att-missa-dodliga-vaccinbiverkningar/

  Svara
 2. Avatar

  Einar ??? Jag tror jag smäller av o tappar hakan. När en total galning som heter Peter Cardhammar skriver att han jämför Einars texter med Bob Dylan o förskönar denna osunda o sjuka gansterrapen. Då har det gått väldigt långt. När man pysslar med narkotika o kriminalitet o skriver texter om att polisen ska äta skit o hur härligt det är att bo o vistas i orten o om att det är tufft o skjuta o ägna sig åt brottsligverksamhet o sen får Svensk radio o andra medier att tycka att detta är det bästa i texter o musik o anse att det skulle vara som Bob Dylans texter mm Det är fan en stor skam o en förutmjukelser om Bob hade fått reda på det. Tror nog inte att Thåström eller Gessle hade gått o blivit skjutna i unga åldrar bara för att dom skrev om både hur livet var i förorten o om kärleken som var den ungdomsmusiken man lyssnade på när man själv var ungdom o det fanns fler grupper som tex Mörbyligan ,Kinks, Noice mm . Nu får väl ni eller andra som läser detta frispel på mig o bli arga men jag personligen anser att när dessa rapare skriver o även håller på med dåliga umgängen o droger o kriminellaaktiviteter o är dömda för sådana sjuka brott o handlingar så får dom skylla sig själva om dom går o blir mördade. Ja det är jättetråkigt att en ung människas liv släcks men man väljer faktiskt sitt umgänge o man väljer själv att utföra kriminella handlingar fast man vet att det är en synd o olagligt. När man som medborgare väljer den vägen då vill man ha förnedringsrån , våldtäkter, droghandel, mördade poliser, pensionärsrån , hot, våld, utpressning,mm Då vill man inte ha ett bättre samhälle o vill man inte ha ett bättre samhälle då älskar man ej heller sitt land. Då är man fan ingen musiker eller artist utan en helt vanlig skithög. En musiker o artist har faktiskt ett stort ansvar för vad vi förmedlar till publiken o det är ett större ansvar än vad många tror. skriver man förskönande om brottsliga handlingar onda avsikter så får du en publik o fans att tro o tycka att det är fränt o häftigt o att det är normalt o helt ok att agera på liknande sätt som dessa rapare skriver. Den formen av propaganda o uppvigling ska vara olagligt för det är samhällsfarligt o ren o skär ondska. Riktiga Musiker skriver texter i kärlek o harmoni , i sorg o i en lidelse o att få ett bättre samhälle inte tvärtom Har man kärlek till sina fans så vill man väl dom väl får jag allt hoppas. När till o med våra kritiker inom tidningar o Sveriges radio har tappat dessa åsikter o förlagt sina egna hjärnor o en kakburk då har det verkligen gått käpprätt åt helvete med hela skiten. Jag hoppas verkligen att jag har fel men det är min åsikt o vad jag tycker . MVH Martin

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.