Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetshelgen 128 – Australiens fall, demografikatastrof, dumstrut

Trots att landet enbart har registrerat 1 244 döda i Covid19 är Australien på god väg att införa en totalitär polisstat. Befolkningen får inte lämna landet och knappt gå utanför dörren, och de som vågar protestera mot att friheten förbjudits slås brutalt ner av poliser som kör runt med stridsvagnar på gatorna i Melbourne. I dag pratar Ingrid&Maria också om det obehagliga faktum att Fredrick Federley nu vill bli präst, att 12 procent av ”svenska” 21-åringar är födda i Afghanistan och om dumstruten Alexandra Pascalidou. Vi fortsätter också uppmana alla att rädda barnen undan sprutorna!

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 128 – Australiens fall, demografikatastrof, dumstrut” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Federley vill bli präst …

https://samnytt.se/skenhelig-eller-nyfralst-federleys-tro-ifragasatts/

 

Demografikatastrof

12 procent av 21-åringarna födda i Afghanistan!

https://www.friatider.se/12-procent-av-sveriges-21-ariga-man-ar-fodda-i-afghanistan

Julia Caesar: Demografi som vapen mot ett folk

https://juliacaesar.blog/2018/04/20/demografi-som-vapen-mot-ett-folk/

 

Dumstruten Pascalidou 

https://twitter.com/Panshiri_M/status/1441842734457782278?s=20

YB Södermalm

https://twitter.com/YB_Sodermalm/status/1442122055458115588?s=20

Alla borde få bo på Strandvägen

https://twitter.com/Panshiri_M/status/1441849741101387782?s=20

 

Australiens fall

Robert Mathiasson: Skrämmande polisbrutalitet

https://nyheteridag.se/mathiasson-varfor-sa-tyst-om-polisvaldet-i-australien/

Avi Yemini visar kravallpoliser i Melbourne

https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1442015653511118851

Australiens premiärminister Scott Morrison och verkligheten 

https://youtu.be/AoIPToh-i3k

Covid-Gestapo

https://twitter.com/Lukewearechange/status/1442159056941060098?s=20

Polisbrutalitet även i Sverige

https://www.vaken.se/valdsamma-poliser-skadade-journalist-som-intervjuat-vaccinerade-skolungdomar-vasteras/?fbclid=IwAR0Iaz0yUKteJH5EtE_gWlbM23PTOjSdQAbqpaXzjoxASB7gzDEwlzxAaQg

Protester ni aldrig får se

https://twitter.com/MaajidNawaz/status/1442160192313954307?s=20

Läskig film

https://www.brighteon.com/1e47fdfe-5b56-4e10-be43-8c9025cf030b

 

Sprutnytt – Rädda barnen!

Tegnell oroas över låg sprutgrad hos unga

https://www.dn.se/sverige/tegnell-om-vaccinsiffrorna-bland-unga-det-har-kraver-betydligt-mer-arbete/

De unga begriper mer än de vuxna

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/newsvideo/tre-unga-vuxna-därför-vill-vi-inte-ta-covidvaccin/vi-AAONCgL?ocid=st

Vem är media-darlingen “vaccinforskaren” Matti Sällberg egentligen?

https://juliacaesar.blog/2021/06/14/medias-alsklingar-maste-granskas/

Ny studie visar att 1 på 1000 unga får inflammation i hjärtat (M&M)

https://resett.no/2021/09/21/ny-mrna-studie-storre-andel-utvikler-betennelse-i-hjertemuskelen-eller-hjerteposen-enn-antatt/

Littorin et al slutreplik

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-nar-det-obegripliga-blir-begripligt/?fbclid=IwAR2ZJb7TCzmQSMSumjzpzayUhRi6goeMTslMXwtGI_83-QtEHdsLJO0xr7U

Scott Atlas enligt Wiki

https://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Atlas

Boken som snart kommer ut – A Plague Upon Our House

https://www.simonandschuster.com/books/A-Plague-Upon-Our-House/Scott-W-Atlas/9781637582206

Dr Scott Atlas varnar för att vaxxa barn

https://www.theepochtimes.com/dr-scott-atlas-on-vaccine-mandates-for-children-natural-immunity-and-floridas-covid-19-surge_4013490.html

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 kommentarer angående “Nyhetshelgen 128 – Australiens fall, demografikatastrof, dumstrut

 1. Bara för att jag tycker det är kul att kolla upp meningsmotståndare !
  Och nu hamnade intresset på Josef Milerad som våra härliga damer pratar om i slutet på videon.

  Josef Milerad 74 år Lidingö. ( Ny fasionabel adress sen 6 år )

  Stöter på patrull och kan inte finna någon information ang hans utbildning men skall i grunden vara barnläkare.

  Att han viftar undan covid vaccinet som trams av foliehattar kan man nästan misstänka ha en grund i hans angagemang runt i kring .

  Han är starkt knuten till Karolinska som dom flesta nu vet har sålt forskningsavdelning till Bill Gates som även
  Matti Sällbärg, tandläkaren ni vet som tjänar 100 tals miljoner på sina andra företag kopplat till vaccinet mm.

  Josef Milerad Jobbar inte bara som skolöverläkare i lidingöstad han är redaktör för ett antal tidskrifter bla
  Seniora läkare där han presenteras som ordförande i skolläkarföreningen.

  På student literatur presenteras han som medförfattare till ett 50 tal artiklar ( framgår inte om vad )
  samt att han varit involverad i ett 20 tal kapitel till olika böcker. Och dessutom , vetenskaplig granskare på
  barnläkartidskriften Acta Paediatric.

  Han har själv publicerat ett dokument han kallar, ADHD hos skolbarn från risk till ”frisk”……

  Kommer vi till dom lite mer kontroversiella sakerna på senare tid. han har varit involverad i åldersbestämning av ensamkommande Afghaner . där det rekommenderas sedemera från barnläkarföreningen där han är vice ordförande att sluta hjälpa migrationsverket att åldersbestämma.

  Han är även medlem i svenska vänföreningen till Israels, som är lite på tapeten nu åxå ang vaccinen då denna vänförening vart intervjuade för några veckor sen ang dödstal och biverkningar från vaccinationerna så hade dom inte en aning om att det kunde ha med vaccinet att göra dom hade inte fått någon sån information och där med rekommenderat alla att vaccinerat sig.

  Han är även involverad i Internationella Röda Korset MDA ni vet den där organisationen där toppen har mycket höga löner och har en hel del skandaler runt om kring sig på sista åren.

  Hur många timmar finns det på ett dygn ?
  Men å andra sidan kan man ju låna ut sina epitet för att vara en del av opinionsbildningen kanske ?

 2. ttps://youtu.be/idkF6OUOKIU
  Vi behöver inte åka till Australien för att se polisbrutalitet mot pensionärer.
  Fientliga krafter har tagit makten i Sverige säger journalisten Börje Peratt efter att blivit brutalt utsatt för polisvåld. Landförrädarna i riksdag och myndigheter låter sig villigt köpas säger han.

 3. Om nu det här vaccinet har tagits fram med hjälp av forskning ang vacciner mot andra coronavirus undrar jag varför det inte finns nått vaccin mot mers som är ett coronavirus med betydligt högre dödlighet än den aktuella epidemin. Varför finns det inte vacciner mot de coronavirus som drabbar våra husdjur. https://www.sva.se/sport-och-sallskapsdjur/katt/provtagning-coronavirus-katt/ https://www.sva.se/amnesomraden/djursjukdomar-a-o/coronavirus-hos-hast/

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #160 Platinasponsorer: Siwert – Mer av dr. Fuellmich, sedan stop world control, Big L – Gåva till Skånes två upplysta journalistdrottningar som kommer med ljus och hopp till oss i dessa mörka tider. Kram, Anders, Gabor. Övriga: Olof O – Gåva, ni behövs för det fria ordet, Anders G – En liten gåva, Örjan – Gåva, Reijo – Tack ni är toppen, Carola – Tack för att ni finns kolla hardnewstv2 bitchute, Bo, Tomas N – Gåva, Mikael Ja – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Mikael Jo – Gåva, Peter M – Donation, Kalle Kaxilor, Per Anders, Marie Antoinette, Eva H – Ett litet tack!, Sture – Gåva, Rolf – Ni är bäst!!!, Hans – Månadskramar, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L2, Katrin, Carin, Milada, Tommy, Anonym B, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena - Ni är såå viktiga, Anonym MJ, Anne-Marit, Lillemor, Anonym C, Mikael S, Bo S, Anton, Lisbeth. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #160 Platinasponsorer: Siwert – Mer av dr. Fuellmich, sedan stop world control, Big L – Gåva till Skånes två upplysta journalistdrottningar som kommer med ljus och hopp till oss i dessa mörka tider. Kram, Anders, Gabor. Övriga: Olof O – Gåva, ni behövs för det fria ordet, Anders G – En liten gåva, Örjan – Gåva, Reijo – Tack ni är toppen, Carola – Tack för att ni finns kolla hardnewstv2 bitchute, Bo, Tomas N – Gåva, Mikael Ja – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Mikael Jo – Gåva, Peter M – Donation, Kalle Kaxilor, Per Anders, Marie Antoinette, Eva H – Ett litet tack!, Sture – Gåva, Rolf – Ni är bäst!!!, Hans – Månadskramar, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L2, Katrin, Carin, Milada, Tommy, Anonym B, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena - Ni är såå viktiga, Anonym MJ, Anne-Marit, Lillemor, Anonym C, Mikael S, Bo S, Anton, Lisbeth. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #160 Platinasponsorer: Siwert – Mer av dr. Fuellmich, sedan stop world control, Big L – Gåva till Skånes två upplysta journalistdrottningar som kommer med ljus och hopp till oss i dessa mörka tider. Kram, Anders, Gabor. Övriga: Olof O – Gåva, ni behövs för det fria ordet, Anders G – En liten gåva, Örjan – Gåva, Reijo – Tack ni är toppen, Carola – Tack för att ni finns kolla hardnewstv2 bitchute, Bo, Tomas N – Gåva, Mikael Ja – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Mikael Jo – Gåva, Peter M – Donation, Kalle Kaxilor, Per Anders, Marie Antoinette, Eva H – Ett litet tack!, Sture – Gåva, Rolf – Ni är bäst!!!, Hans – Månadskramar, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L2, Katrin, Carin, Milada, Tommy, Anonym B, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena - Ni är såå viktiga, Anonym MJ, Anne-Marit, Lillemor, Anonym C, Mikael S, Bo S, Anton, Lisbeth. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #160 Platinasponsorer: Siwert – Mer av dr. Fuellmich, sedan stop world control, Big L – Gåva till Skånes två upplysta journalistdrottningar som kommer med ljus och hopp till oss i dessa mörka tider. Kram, Anders, Gabor. Övriga: Olof O – Gåva, ni behövs för det fria ordet, Anders G – En liten gåva, Örjan – Gåva, Reijo – Tack ni är toppen, Carola – Tack för att ni finns kolla hardnewstv2 bitchute, Bo, Tomas N – Gåva, Mikael Ja – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Mikael Jo – Gåva, Peter M – Donation, Kalle Kaxilor, Per Anders, Marie Antoinette, Eva H – Ett litet tack!, Sture – Gåva, Rolf – Ni är bäst!!!, Hans – Månadskramar, Anonym M, Maria L, Anonym Y, Perre och Marie, Anonym A, Birgitta, Angelica, Maria L2, Katrin, Carin, Milada, Tommy, Anonym B, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Lena - Ni är såå viktiga, Anonym MJ, Anne-Marit, Lillemor, Anonym C, Mikael S, Bo S, Anton, Lisbeth.