TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 128 – Australiens fall, demografikatastrof, dumstrut

Publicerad 27 september, 2021

Trots att landet enbart har registrerat 1 244 döda i Covid19 är Australien på god väg att införa en totalitär polisstat. Befolkningen får inte lämna landet och knappt gå utanför dörren, och de som vågar protestera mot att friheten förbjudits slås brutalt ner av poliser som kör runt med stridsvagnar på gatorna i Melbourne. I dag pratar Ingrid&Maria också om det obehagliga faktum att Fredrick Federley nu vill bli präst, att 12 procent av ”svenska” 21-åringar är födda i Afghanistan och om dumstruten Alexandra Pascalidou. Vi fortsätter också uppmana alla att rädda barnen undan sprutorna!

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 128 – Australiens fall, demografikatastrof, dumstrut” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Federley vill bli präst …

https://samnytt.se/skenhelig-eller-nyfralst-federleys-tro-ifragasatts/

 

Demografikatastrof

12 procent av 21-åringarna födda i Afghanistan!

https://www.friatider.se/12-procent-av-sveriges-21-ariga-man-ar-fodda-i-afghanistan

Julia Caesar: Demografi som vapen mot ett folk

https://juliacaesar.blog/2018/04/20/demografi-som-vapen-mot-ett-folk/

 

Dumstruten Pascalidou 

https://twitter.com/Panshiri_M/status/1441842734457782278?s=20

YB Södermalm

https://twitter.com/YB_Sodermalm/status/1442122055458115588?s=20

Alla borde få bo på Strandvägen

https://twitter.com/Panshiri_M/status/1441849741101387782?s=20

 

Australiens fall

Robert Mathiasson: Skrämmande polisbrutalitet

https://nyheteridag.se/mathiasson-varfor-sa-tyst-om-polisvaldet-i-australien/

Avi Yemini visar kravallpoliser i Melbourne

https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1442015653511118851

Australiens premiärminister Scott Morrison och verkligheten 

https://youtu.be/AoIPToh-i3k

Covid-Gestapo

https://twitter.com/Lukewearechange/status/1442159056941060098?s=20

Polisbrutalitet även i Sverige

https://www.vaken.se/valdsamma-poliser-skadade-journalist-som-intervjuat-vaccinerade-skolungdomar-vasteras/?fbclid=IwAR0Iaz0yUKteJH5EtE_gWlbM23PTOjSdQAbqpaXzjoxASB7gzDEwlzxAaQg

Protester ni aldrig får se

https://twitter.com/MaajidNawaz/status/1442160192313954307?s=20

Läskig film

https://www.brighteon.com/1e47fdfe-5b56-4e10-be43-8c9025cf030b

 

Sprutnytt – Rädda barnen!

Tegnell oroas över låg sprutgrad hos unga

https://www.dn.se/sverige/tegnell-om-vaccinsiffrorna-bland-unga-det-har-kraver-betydligt-mer-arbete/

De unga begriper mer än de vuxna

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/newsvideo/tre-unga-vuxna-därför-vill-vi-inte-ta-covidvaccin/vi-AAONCgL?ocid=st

Vem är media-darlingen “vaccinforskaren” Matti Sällberg egentligen?

https://juliacaesar.blog/2021/06/14/medias-alsklingar-maste-granskas/

Ny studie visar att 1 på 1000 unga får inflammation i hjärtat (M&M)

https://resett.no/2021/09/21/ny-mrna-studie-storre-andel-utvikler-betennelse-i-hjertemuskelen-eller-hjerteposen-enn-antatt/

Littorin et al slutreplik

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-nar-det-obegripliga-blir-begripligt/?fbclid=IwAR2ZJb7TCzmQSMSumjzpzayUhRi6goeMTslMXwtGI_83-QtEHdsLJO0xr7U

Scott Atlas enligt Wiki

https://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Atlas

Boken som snart kommer ut – A Plague Upon Our House

https://www.simonandschuster.com/books/A-Plague-Upon-Our-House/Scott-W-Atlas/9781637582206

Dr Scott Atlas varnar för att vaxxa barn

https://www.theepochtimes.com/dr-scott-atlas-on-vaccine-mandates-for-children-natural-immunity-and-floridas-covid-19-surge_4013490.html

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  Bara för att jag tycker det är kul att kolla upp meningsmotståndare !
  Och nu hamnade intresset på Josef Milerad som våra härliga damer pratar om i slutet på videon.

  Josef Milerad 74 år Lidingö. ( Ny fasionabel adress sen 6 år )

  Stöter på patrull och kan inte finna någon information ang hans utbildning men skall i grunden vara barnläkare.

  Att han viftar undan covid vaccinet som trams av foliehattar kan man nästan misstänka ha en grund i hans angagemang runt i kring .

  Han är starkt knuten till Karolinska som dom flesta nu vet har sålt forskningsavdelning till Bill Gates som även
  Matti Sällbärg, tandläkaren ni vet som tjänar 100 tals miljoner på sina andra företag kopplat till vaccinet mm.

  Josef Milerad Jobbar inte bara som skolöverläkare i lidingöstad han är redaktör för ett antal tidskrifter bla
  Seniora läkare där han presenteras som ordförande i skolläkarföreningen.

  På student literatur presenteras han som medförfattare till ett 50 tal artiklar ( framgår inte om vad )
  samt att han varit involverad i ett 20 tal kapitel till olika böcker. Och dessutom , vetenskaplig granskare på
  barnläkartidskriften Acta Paediatric.

  Han har själv publicerat ett dokument han kallar, ADHD hos skolbarn från risk till ”frisk”……

  Kommer vi till dom lite mer kontroversiella sakerna på senare tid. han har varit involverad i åldersbestämning av ensamkommande Afghaner . där det rekommenderas sedemera från barnläkarföreningen där han är vice ordförande att sluta hjälpa migrationsverket att åldersbestämma.

  Han är även medlem i svenska vänföreningen till Israels, som är lite på tapeten nu åxå ang vaccinen då denna vänförening vart intervjuade för några veckor sen ang dödstal och biverkningar från vaccinationerna så hade dom inte en aning om att det kunde ha med vaccinet att göra dom hade inte fått någon sån information och där med rekommenderat alla att vaccinerat sig.

  Han är även involverad i Internationella Röda Korset MDA ni vet den där organisationen där toppen har mycket höga löner och har en hel del skandaler runt om kring sig på sista åren.

  Hur många timmar finns det på ett dygn ?
  Men å andra sidan kan man ju låna ut sina epitet för att vara en del av opinionsbildningen kanske ?

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Jisses!!!

   Svara
 2. Avatar

  ttps://youtu.be/idkF6OUOKIU
  Vi behöver inte åka till Australien för att se polisbrutalitet mot pensionärer.
  Fientliga krafter har tagit makten i Sverige säger journalisten Börje Peratt efter att blivit brutalt utsatt för polisvåld. Landförrädarna i riksdag och myndigheter låter sig villigt köpas säger han.

  Svara
 3. Avatar

  Lumpen är karaktärsdanande!

  Svara
 4. Avatar

  Om nu det här vaccinet har tagits fram med hjälp av forskning ang vacciner mot andra coronavirus undrar jag varför det inte finns nått vaccin mot mers som är ett coronavirus med betydligt högre dödlighet än den aktuella epidemin. Varför finns det inte vacciner mot de coronavirus som drabbar våra husdjur. https://www.sva.se/sport-och-sallskapsdjur/katt/provtagning-coronavirus-katt/ https://www.sva.se/amnesomraden/djursjukdomar-a-o/coronavirus-hos-hast/

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.