TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 157 – Skamlösa kappvändare, var glad, läkaruppror

Publicerad 24 september, 2021

S-ministrarna Morgan Johansson och Mikael Damberg har den senaste veckan kommit ut som de mest skamlösa kappvändare man kan tänka sig. Efter att i åratal ha anklagat SD för att vara rasister, kopierar de nu deras förslag i invandringspolitiken – fast nu är det bra eftersom sossarna gör det för att de är goda och SD för att de är onda. Ingrid&Maria kan avslöja att Socialdemokraterna för närvarande är ett parti helt utan styrning. Dessutom pratar vi om lyckan över att få leva i en sådan historisk tid som denna, om att AFS har det mest kristna partiprogrammet för Svenska kyrkan och om det läkaruppror som stiger över hela världen.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 157 – Skamlösa kappvändare, var glad, läkaruppror” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Lennart Matikainen

https://www.youtube.com/watch?v=63BZuLXNHNw&t=106s

 

Stefan Molyneux: Var glad att du lever i denna tid!

https://www.bitchute.com/video/gZOuTLZTyVyj/

 

Uppföljning AFS

Statsvetare kallar dem “extrema och okristliga”

https://www.kyrkanstidning.se/nyhet/statsvetare-manar-till-sjalvrannsakan-efter-afs-framgangar

Kyrkan smög bort formulering om “högerextrema”

https://twitter.com/gustavkassel/status/1441049495417065473?s=20

Gustav: AFS program det minst politiska

https://www.youtube.com/watch?v=vYBAye0kEFU

 

Uppföljning kreditkort

Mastercard öppnat forskningslabb i Stockholm

https://www.mastercard.com/news/europe/sv-se/nyhetsrum/pressmeddelanden/sv-se/2021/september/mastercard-oppnar-globalt-hallbarhetslabb-i-stockholm/

 

Skamlösa kappvändare

Mikael Damberg erkänner rädsla för rasismanklagelser

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1OjJyX/s-gar-fram-med-hardare-rattspolitik-har-funnits-en-angslighet

Föreslår vräkning som nyss var rasism

https://twitter.com/susannasilfver/status/1440594389063983112?s=21

Ganman: Skamlösa kappvändare

https://twitter.com/jensganman/status/1440605085176766470?s=21

“Vi stal allt från Jimmie”

https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10158588186253251

Jimmie Åkesson: Gör det NU då!

https://www.youtube.com/watch?v=_SlN2vdTurU

Moderaterna kritiska

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JxldPJ/moderaterna-uppenbart-att-regeringen-kort-fast

Debatt i riksdagen

https://www.youtube.com/watch?v=rjpdRkoDFpA

Ivar Arpi: De har ingen skam i kroppen

https://ivararpi.substack.com/p/regeringen-ar-rasistisk-enligt-regeringen?r=lv3pz&utm_campaign=post&utm_medium=email&utm_source=copy

 

Sprutnytt – läkaruppror

Svenska läkare protesterar mot sprutor till barn

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet/?fbclid=IwAR2-JWAE-VrFKPGvdBibufDZst_S8Rd4Mcuwp6CVf_SPYwfTH20uFQLif8o

Fransk läkare gripen för att han räddar patienter

https://twitter.com/LE__GENERAL_0FF/status/1440047472504557577?s=20

Patologen Ryan Cole berättar om 20 gånger fler cancerfall

https://twitter.com/ThorDeplorable/status/1438495499192053766?s=20

Läkaren Ted Noel: Sprutorna stoppar inte smitta, tvärtom

https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/let_me_splain_it_for_you.html

Bekräftas av Sebastian Rushworth

https://sebastianrushworth.com/2021/09/23/a-reflection-on-covid-mania/

Anna Dahlberg piskar upp hat

https://twitter.com/_annadahlberg/status/1441042049285955586?s=21

Läkarsekreterare: Det är inte ovaxxade på vårt sjukhus

https://www.bitchute.com/video/e2NnMSB589Vj/

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  The Bigger pikture !

  Hur vet man att man närmar sig sanningen ?
  Jo man får hot mail av FB 🙂

  Vad är då det mest skrämmande man kan dela på FB idag? Jo en cirkel med händelseförlopp som visar på att allt är planerat och en agenda med decenier på nackaen .

  Det svenska folket är så vana med att bara tro på vad media och regeringen säger och ifrågasätter aldrig riktigheten i deras uttalanden normalt sett , men äntligen börjar en liten skara att tänka själva och börja bena i alla motsättningar som presenteras .
  Av denna anledning är det inte optimalt att komma med ett uttalande om ” att så här är det ”
  Folk måste börja lära sig söka information själva , lära sig att ifrågasätta outbildade politiker , och att hitta glädjen i att informera sig själv. Allting har alltid fler sidor än den som visas upp.

  Att i samma text påpeka att hiv spreds i Afrika genom sprutor , som ett expriment och att ebola var samma typ av expriment under en länkad video om dagens virus , och med hjälp av en liten googling hittar man samma namn och organisationer bakom dessa expriment. och lägger man till alla 100 000 tals barn som dog och blev obotligt sjuka vid vaccin test av nya polio vaccinet som även det handhölls av samma människor och instutioner och organisationer som aids ebola och covid så är ju inte slutsatsen långt ifrån att man inser att nu är det väst världen som är ginni pips för Afrika och Indien har fått nog .

  Om man sen påstår att inte bara våra Svenska pensionsfoner är tomma utan mer eller mindre hela Eu med undantag av några få länder som polen och ungern och det är anledningen till att det måste rensas ut en massa pensionstagare , samt minska på barnafödandet så systemena får tid att åter hämta sig eller möjligen lägga om dom helt och hållet så blir man en paria.

  Denna teori skrämmer skiten ur FB så till den milda grad att dom skickar riktigt otrevliga hotmail.

  Och då har man inte ens ritat hermetisk tillsluten ring utan bara antyder att varje händelse inte är friståående utan faktiskt kanske har med varandra att göra.
  Man har inte tagit upp frågan om varför gamla politiker helt plötsligt sitter som bank chefer eller ordöfanden i stora multinationella företag , Jag tog inte ens upp frågan om varför så många Afrikanska ledare ” dött ” senaste åren , som vägrade nya vaccin i sina länder.

  Tog inte heller upp om alla företag ,och dess ledare som är aktiva in kemindustrin som dött dom sensate 5-8 åren på mystiska vis där bolagen sedemera blivit uppköpta av samma aktörer som pysslar med vaccin expriment eller fått nya ceo,s som är direkt komna från utbildningar betalade av samma aktörer.

  Och här så tappar många intresset för att ” Det för väl inte Sverige ” för här finns väl ingen korupption……

  Så för att spetsa till det hela lite så tipsar jag då om att googla dagens ” stora ” namn ta reda på var dom utbildade sig , och samtidigt kolla upp vilka som sponsar dessa universitet , vart tog dom vägen sen ?
  Första arbetsplatsen efter skolan vad tillhör den arbetsplatsen för organisationer .

  Varför måste vi ha utlänska sponsorer till våra forsknings avdelningar i landet och varför är dom alla från en och samma organisation ?

  Hur kommer det sig att är lilla Sverige representerade i närmast alla länder i hela världen ?
  Och har ett stort inflytande i dom samma länderna ?
  Vad har Sverige gjort i alla dessa länder under lång lång tid.

  Det är sådana frågor man måste ställa sig och söka svaren på för att kunna hitta den röda tråden om hur allt hänger i hop.
  Men som sagt folk vill väl mest leva i sin bubbla och ha tak över huvet spelar ingen roll om ingen annan har det,
  mat i magen även om ingen annan har det, 5 veckor semester och aw på fredagarna .
  Så länge det känns någorlunda tryckt så blundar man.

  Och ungdomarna av idag har drillats i skolorna att inte ifrågasätt utan allt är vad det är.
  Utbildnings nivåerna sjunker och sjunker tills vi bara har numnuts kvar , som endast kan
  prestera genom ordergivning. Ljusframtid ?

  Det blir allt viktigare att ” conect the dots ” för att människa inte ska bli ren boskap framöver .

  ( ps , alla tvivlare och förståsigpåare som använder sig av härskartekniker för att misskreditera
  andra så för Er skull , så slipper ni göra bort er , Jag har haft en stroke och lider av dyslexi och ordblindhet
  Där av stavfel och felaktiga meningsuppbyggnader i stort.
  Men jag tycker jag lyckats få till en skaplig text trots det , så dylika påhopp fungerar inte på mig. )

  Svara
  • Avatar

   Du är en av få insatta och dessutom så är dina stavningar klanderfria.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.