TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 127 – Genombrott för AFS, komplimanger, klanvansinne

Publicerad 20 september, 2021

I gårdagens kyrkoval fick Alternativ för Sverige sitt stora genombrott. Partiet hade hoppats på ett mandat i kyrkomötet, men det slutade med hela tre! Ingrid&Maria ger dig Gustav Kasselstrands kommentarer till framgången. Vi pratar i dag också om att Malmöpolisen vägrade stoppa överlämnandet av två miljoner kronor mellan de två stridande kurdiska klanerna i Lund, om att unga kvinnor inte vill ha komplimanger och om två dugliga Moderatkvinnor – Maria Malmer Stenergard och Elisabeth Svantesson.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 127 – Genombrott för AFS, komplimanger, klanvansinne” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Klanuppdatering

Polisen visste att svarta pengar betalades ut men ingrep inte

https://www.facebook.com/100044391070790/posts/420538579435841/?d=n

 

Uppföljning Mogge

VBK om Mogges långa 30 minuter

https://www.expressen.se/kronikorer/viktor-barth-kron/det-forflutna-hann-till-sist-ikapp-morgan-johansson/

Alice Teodorescu: Brunstämpling blir S-politik

https://www.expressen.se/ledare/alice-teodorescu/det-som-brunstamplas-i-dag-ar-s-politik-i-morgon/

 

Unga kvinnor vill inte ha komplimanger

https://www.sydsvenskan.se/2021-09-19/till-alla-man-sag-inte-att-jag-ar-vacker

 

Åtstramning av invandringspolitiken

Maria Malmer Stenergard

https://sverigesradio.se/avsnitt/maria-malmer-stenergard-om-m-o-flyktingpolitiken

Centerns Jonny Cato

https://sverigesradio.se/artikel/centerpartiet-tillbakavisar-ms-migrationsforslag

Moa Berglöf på Sydsvenskan chockerad

https://www.sydsvenskan.se/2021-09-18/maria-malmer-stenergard-satter-tonen

Centern vill tämja muslimer

https://samnytt.se/centerpartiet-ska-tamja-islam-vill-utbilda-imamer-i-svenska-varderingar/

 

Kyrkovalet – AFS genombrott

Fånig artikel i YA

https://www.ystadsallehanda.se/sjobo/hogerextrem-manifestation-saknade-tillstand-polisanmald-de685018/?fbclid=IwAR2U52dSzrdC2hK3L6jOO-HoBv_hUyif7eFrqQDjLEy5dj58fAMIuI0wjNI

Sammanfattning av valet

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-ar-det-preliminara-valresultatet-i-kyrkovalet

Gustavs träffsäkra tips

https://twitter.com/gustavkassel/status/1439848976279277568

Gustav sträcker ut handen till mobbaren Mattias Karlsson

https://twitter.com/gustavkassel/status/1439910729205813248

Magdalena Anderssons budget

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/pandemisatsningar-och-familjedagar-har-ar-regeringens-budget

Elisabeth Svantesson M dissar den

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/7dqwg9/hostbudgeten-slapps–flera-kritiska

Tuff på Twitter

https://twitter.com/ElisabethSvan/status/1439867669189218304

 

Sprutnytt

En halv miljon barn ska vaxxas

https://www.youtube.com/watch?v=dNB9fA4qmsw

De planerar ändå för vaccinpass

https://www.regeringen.se/4a58b4/contentassets/343d6f1667bf4561ac24cc207178e37d/vaccinationsbevis-som-smittskyddsatgard.pdf

Julias brev till regionen

https://juliacaesar.blog/2021/09/20/brev-till-regionen-min-kropp-ar-min/

Nu börjar den totala övervakningen

https://twitter.com/eunicedwong/status/1438804266450227202?s=21

Visa var tidigt ute redan 2008

https://www.finextra.com/newsarticle/19048/visa-launches-carbon-offset-credit-card-in-europe

Upplopp i Melbourne

https://www.news.com.au/national/victoria/crime/victoria-police-hunt-antilockdown-protesters-after-violent-altercation-in-melbourne/news-story/785a2e3750af7ff55f4428756112a021

Brittisk begravningsentreprenör John O’Looney berättar om alla dödsfall https://www.bitchute.com/video/gigUyK3yLtMU/

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Hejsan!
  Mycket oroande videoklipp med begravningsentreprenör.
  Jag undrar bara: om ni har sett någon info om de olika vacciner? Vad vi vet: finns Pfizer, Moderna, Astra, Sputnik och den kinesiska vaccinet på marknaden.
  Eftersom min man o jag är över 65 år, har vi bett den kinesiska vaccinet, eftersom jag har läst tidigare att de inte är MRNA vacciner. Alla andra är det. Kan det stämma? Naturligtvis har media förmedlat omedelbart att den kinesiska vaccinet skyddar bara i 65% men media inte informerar om allt annat elände de MRNA vacciner orsakar som jag kan ta del av i era värdefulla återkommande nyhetssändningar. Vi bor nu i Ungern, här fanns de alla 5 vacciner att välja, vi valde och fått kinesiska vacciner 2 st, men vill inte ha flera sprutor. Tyvärr i ungerska medierna rapporteras inte ett ord om sådant ni berättar, och i full propaganda pågår vaccinationskampanj i alla tänkbara medier. Texten lyder: ”endast vaccin hjälper” Så i det avseendet den ungerska politiken avviker inte mainstream propaganda. Jag tycker att Victor Orban borde vara kaxigare, men inte….och inte ett ord om Ivermectin eller vitamintillskott osv ens i oppositionsmedierna.

  Svara
 2. Avatar

  Detta skrev jag på ”Hopp för Sverige” igår, men det försvann:

  Sajten ”Pratavaccin.se” lanserades just idag. Så här är det tänkt: Vaccinskeptiker litar ofta inte på myndigheter och media. Därför skall man få kompisar eller familj o.s.v. att övertala dem. Sajten tillhandahåller argument och ger utförliga detaljinstruktioner för när och hur du skall argumentera och exakt vad du skall säga. Du får veta ”fakta” och ”myter” som skall bemötas. Exempel på myter är ”Myt 2: Man kan få hemska biverkningar av vaccinet” och ”Myt 6: Det är bättre att utveckla ett naturligt skydd”. – Kommentarer överflödiga, men titta på sajten. DDR framstår som amatörer mot dessa proffs.

  Svara
 3. Avatar

  2030 UnMasked – For those Preparing for what’s Coming After Covid-19

  Svara
 4. Avatar

  Jag vill förtydliga mig. ”Pratavaccin” drivs av ”Vetenskap och allmänhet”, en organisation som bl.a. alla svenska universitet och många forskningsrelaterade organisationer står bakom.

  Problemet är att sajten är inte vetenskap. Vetenskap är att söka sanningen (utan intresse eller agenda). Kunskapen måste alltid ytterst bygga på observationer och experiment. Vetenskaplig metod är noggrann och kritisk analys av observationer och experiment där man beaktar både det som talar för och emot en hypotes. Forskaren som tror på en hypotes måste vara beredd att ge upp den om nya data talar emot den.

  När det gäller effekter av en viss behandling får man bara kunskap genom att utvärdera stora studier av många patienter, vilket tar tid och är kostsamt.

  Sajten ”Pratavaccin” säger sig ge fakta och motverka myter. Både sajtens ”fakta” och ”myter” är ofta i bästa fall saker som diskuteras och inte är avgjorda. Ibland presenteras rena felaktigheter.

  T.ex. anges ”Myt 2: allvarliga biverkningar”. Det är ju ett faktum att många dödsfall och allvarliga biverkningar, ofta blodproppar, har förekommit, vilket inte nämns med ett ord. Se t.ex. VAERS (länk 1) och LMV. Klar desinformation.

  Ett annat exempel: ”Myt 6: naturlig immunitet är bättre”. Det är visat att naturlig immunitet efter genomgången infektion är betydligt bättre skydd mot deltavarianten än vaccin, se t.ex. den israeliska studien (länk 2).

  Sanningen är i många fall att vi inte har kunskap. Vi vet t.ex. inget om långtidseffekterna av vaccinerna, inklusive ev. effekter på fertilitet. Då får man använda försiktighetsprincipen.

  ”Pratavaccin” är inte en ärlig upplysningssajt i vetenskaplig anda. Det finns klar desinformation riktad till allmänheten. Hur anmäler man sådant?

  Länk 1: https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?VAX=(COVID19)&DIED=Yes&PRECISION=2&UNIFORMONSET=&EVENTS=ON&ESORT=&REVERSESORT=&PERPAGE=10&PAGENO=1&TABLE=ON&GROUP1=AGE&TSORT=up

  Länk 2: https://tt.omni.se/smitta-gav-battre-skydd-an-vaccin/a/ML6P5K

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.