TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 126 – Trolljägare i fällan, fegisen Jimmie, indianförvirring

Publicerad 13 september, 2021

Trolljägaren Frida Boisen är ”journalistadel” ända ut i sina Pridemålade naglar. Chang Frick är bonnläppen från skånska Osby som i sin nättidning Nyheter Idag står på de svagas sida. Mötet mellan dessa båda i SVT har potential att bli en teveklassiker! Ingrid&Maria pratar i dag också om att 1700 poliser kräver att få ta tag i de gängkriminella, om att fler säger sig vilja rösta på sossarna sedan Stefan Löfven aviserade sin avgång och om masspsykosen som globalisterna genom noggrann planering har försatt covidrädda människor i.

VIDEO

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 126 – Trolljägare i fällan, fegisen Jimmie, indianförvirring” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Fred i Klansverige?

https://www.sydsvenskan.se/2021-09-11/experter-klaner-forhandlar-om-fred-i-lund

Och de kriminella är utmattade …

https://detgodasamhallet.com/2021/09/13/bitte-assarmo-polisen-slar-larm-om-kriminellas-halsa-de-ar-slutkorda/

Tusentals poliser kräver bättre verktyg

https://www.friatider.se/1700-poliser-kraver-hardare-tag-mot-gangkriminella

Ickemedborgare har delat ut svenska medborgarskap

https://bulletin.nu/nytt-beslut-migrationsverket-borjar-krava-svenskt-medborgarskap-for-medarbetare

 

Svensk politik

Lena Mellin: Jubel för Löfvens avgång

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/1OqL0B/moderaterna-kan-bli-sveriges-storsta-parti

Fegisen Åkesson till attack mot Ungern och Polen

https://samnytt.se/akesson-kritiserar-ungern-och-polen-pa-vag-utfor-demokratiskt/

Intervjun i SvD

https://www.svd.se/vill-bli-statsminister-ar-pa-den-nivan

Kristersson “säljer inte sin själ”

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/kristersson-om-samarbete-med-sd-e2-80-9dvill-inte-s-c3-a4lja-min-sj-c3-a4l-f-c3-b6r-regeringsmakten-e2-80-9d/ar-AANZunF

Och nu ska de bli ett miljöparti

https://bulletin.nu/gudmundson-moderaterna-de-grona-hur-radd-ska-man-vara

 

Chang Frick möter Frida Boisen – som inte fattar ett dugg

https://nyheteridag.se/darfor-vill-jag-hjalpa-frida-boisen-att-forsta/

Knut Carlqvist om svenska journalister

https://www.svd.se/journalister-ska-inte-uppfostra-medborgarna

Katerina påminner om REVA

https://katerinamagasin.se/propagandajournalisternas-krig-mot-hederliga-murvlar-eskalerar/

Arga Blatten om Heberleins och “finhögerns” klassförakt

https://www.youtube.com/watch?v=jzVUcfMbxg4

 

​​Sprutnytt

Julia Caesar om masspsykosen

https://juliacaesar.blog/2021/09/11/corona-utloste-en-masspsykos-da-har-fornuftet-ingen-chans/

Masspsykos

https://youtu.be/09maaUaRT4M

Boris backar om vaccinpass

https://www.thetimes.co.uk/article/covid-vaccine-passports-scrapped-for-winter-by-boris-johnson-5g2fdb2zn

Brittisk studie: Fler vaxxade än ovaxxade dör

https://nyadagbladet.se/halsa/stor-majoritet-av-coronadodsoffer-var-fullvaccinerade/?fbclid=IwAR0xKXnOIX1viD3HAXTwQ65i7VI2fw02ERxzWdi5r8dXnt7ihzngmhpaWiE

Los Angeles tvångsvaxxar barn!

https://nyadagbladet.se/utrikes/los-angeles-borjar-tvangsvaccinera-barn/

Dr Jane Ruby är rasande, barnen blir döva och blinda

https://rumble.com/vmbw1z-child-jab-injuries-first-numbers-reported-serious-danger.html

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Aktuellt hade en knas polis som körde med Sossekonomisk och att klanerna behövde skyddande fotbollsplaner..samt en skjuten kille i Landskrona som man nästa bajsade på..han fick ingen hjälp av psykiskt lidande..han fick flytta av rädsla för att vistas ute.

  Svara
 2. Avatar

  Skit i Ungern babblet..vem bryr sig. Om man bara babblar emot hela tiden så blir man fejkad av SSU. Polen e ju jagade av EU era snurrisar. Ungern blir ju nazzad av regeringen. Helt rätt Jimmie ta inte skit.

  Svara
 3. Avatar

  Lyssna på bl a David Martin (t ex hos Stew Peters).
  Det finns inget Sars-CoV-2-virus ”på riktigt”. Viruset finns som en datormodell, men ingen kan ju visa upp ett exemplar som går att studera. Hela pandemin är en bluff.
  Vaccinera är varken nya eller experimentella. De har jobbat på dem sedan 1990-talet; så de vet nog ganska väl vilka effekter vaccinerna har. Annars hade man ju faktiskt gjort tester.

  Svara
 4. Avatar

  I Sverige så betyder demokrati inte folkstyre utan här betyder det sossestyre sedan decennier.

  Masspsykos kan man iaktta på en fotbolls- eller ishockeymatch där folk vrålar och brölar som tokar om inte rätt lag vinner. Det spelar ingen roll om man har importerat utbölingar till laget som inte ens är landsmän. Tokar.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.