TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 155 – Klanernas Sverige, råttorna lämnar, The Walking Dead

Publicerad 10 september, 2021

Klankriget som utspelade sig på tre platser i Lund i måndags är inte effekten av de senaste årens invandring – dessa kurdiska klaner från Mardien i Turkiet kom till Sverige redan på 1980-talet. Fejden kommer att fortsätta i generationer, säger en släkting till SVT. Ingrid&Maria pratar i dag också om hur råttorna lämnar det sjunkande sosseskeppet där storfavoriten Magdalena Andersson ännu inte sagt ja till partiledarposten, och om hur demokratiskt styrda städer i USA numera befolkas av ”levande döda” narkomaner och andra utslagna. Dessutom ett klipp med en amerikansk visselblåsande sjuksköterska som avslöjar att de som kallas sjuka i Deltavarianten egentligen är sprutskadade!

VIDEO


https://rumble.com/embed/vjpjwe/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 155 – Klanernas Sverige, råttorna lämnar, The Walking Dead” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Råttorna lämnar det sjunkande skeppet

Lena Rådström Baastad

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lena-radstrom-baastad-lamnar-sin-riksdagsplats

Ibrahim Baylan

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ibrahim-baylan-avgar-lamnar-politiken

Gruppledaren Annelie Karlsson

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/socialdemokraternas-gruppledare-lamnar-riksdagen

Magdas snurreboda mot Fredrik Schulte (M) 2015

https://www.youtube.com/watch?v=G1_QfGpWe-E

 

Klankrig i Skåne

Öppna gatustrider i Lund

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dnvEyz/bakgrunden-till-storbraken-konflikt-mellan-tva-familjer

Ingen kommer att åtalas

https://samtiden.nu/2021/09/flera-veckor-lang-konflikt-bakom-klanstriden-som-tog-over-lund/

Släkting berättar

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/det-kommer-bli-varre-1?fbclid=IwAR0XVeKXFDSX2gvypNxdLY6I8LuT3N3oTBujPtvaE3_sdL9bovpRs4Vgfow

Två kända klaner inblandade

https://www.expressen.se/kvallsposten/klanerna-bakom-storbraken-i-lund/

Uppgifter: Fakhro vs El-Zein

https://twitter.com/DuNyaDuFria/status/1434903833503682567?s=20

Släkting: “De kommer fortsätta i generationer nu”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/det-kommer-bli-varre-1

Alla är kurder från Mardin i Turkiet

https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/nu-besannas-polisens-farhagor-om-klanvald/

Mardin domineras av kurder

https://sv.wikipedia.org/wiki/Mardin

Ivar Arpi uppgiven

https://ivararpi.substack.com/p/jag-har-tappat-tron-pa-svenska-staten?token=eyJ1c2VyX2lkIjozNTk1MzA3NCwicG9zdF9pZCI6NDEwNTU0ODcsIl8iOiJUR0ZtTyIsImlhdCI6MTYzMTEyNDAzNSwiZXhwIjoxNjMxMTI3NjM1LCJpc3MiOiJwdWItMzMwNzc1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.vsHv3usYSiBl-NK6mg4C6nLtn7Hqxx4VgpWSEF_RdKk

Carl Johan Sonesson: “Inför Gated hospitals”

https://www.dn.se/sverige/politiker-vill-infora-gated-hospitals-efter-storbraket-i-lund/

 

Förruttnelsen i USAs storstäder

https://newsvoice.se/2021/09/streets-of-philadelphia/

The Walking Dead

https://youtu.be/HRqQ6-ANjL4

Kortversion

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1434518004876857347?s=20

Massflykt från San Fransisco

https://twitter.com/TheEconomist/status/1433418879326425088?s=20

Neuding: Få städer i västvärlden har verkat lika enträget för att det offentliga rummet ska präglas av missbruk och utslagning, som just San Francisco.

https://www.svd.se/ta-inte-efter-san-francisco-ar-ni-snalla

Opioidepidemin i USA har skördat hundratusentals liv

https://www.drugabuse.gov/drug-topics/opioids/opioid-overdose-crisis

CDC

https://www.cdc.gov/opioids/strategy.html

Mer statistik

https://drugabusestatistics.org/opioid-epidemic/

Sanctuary cities

https://edition.cnn.com/2017/01/25/politics/sanctuary-cities-explained/index.html

Domstol lät inte Trump strypa federala pengar

https://www.nbcnews.com/news/us-news/judge-rules-philadelphia-sanctuary-city-entitled-federal-funding-n880616

Farligt när domstolar kan köra över politiska beslut

https://www.svd.se/ni-trodde-att-usa-satt-pa-en-losning

Borgmästaren James Kenney (D) dansade av glädje

https://www.foxnews.com/us/philly-mayor-dances-after-sanctuary-city-ruling-despite-past-crimes-in-city-tied-to-illegal-immigrants

Tranq dope

https://filtermag.org/tranq-dope-the-heroin-combo-thats-been-putting-philly-to-sleep/

Dokumentär: The crime of the century

https://se.hbonordic.com/series/the-crime-of-the-century/a68ef33e-c31a-4fec-b3e1-6cf8490ccc0f

Familjen Sackler får betala 4,5 miljarder i skadestånd?

https://www.dagensps.se/bors-finans/life-science/purdue-pharma-upplost-efter-stamningar-om-opioidkrisen/

Miljardskadestånd räcker inte – överklagas

https://accentmagasin.se/politik/nobbar-miljarduppgorelse-soker-hogre-skadestand/

 

Sprutnytt

Sverige säger nej till vaccinpass – journalisterna sura

https://www.youtube.com/watch?v=Ez1QffaOiUw

Sjuksköterska: Fler sprutskadade än covidsjuka nu

https://www.bitchute.com/video/5ChDrqUtCIQj/?fbclid=IwAR3yYRKeyI_JZxAVHPtMZXFbwJz7szez-kIaIPHqtoNygajNFUflJcNJX9M

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  Till Sprutnytt: Rekommenderar programmet “Are we starting to see A.D.E.?” (https://rumble.com/vlve7n-are-we-starting-to-see-a.d.e..html) på Rumble av den vaccinkritiske journalisten Del Bigtree, som drar fram många viktiga fakta. Särskilt intressant är hans intervju med dr Ryan Cole från 33:30 till slutet. Den är väl värd att höra flera gånger. Cole är patolog, forskare och läkare i ledande ställning och mycket välmeriterad.

  Jag är i chock. Varför? Jo, av de ca 13 000 som har avlidit kort tid efter injektionen (i USA, enligt VAERS) har nästan inga blivit obducerade!! Bara en enda rapport om obduktionsresultat har publicerats. Lyssna på (48:00-) 49:00–52:00. Detta är komplett galenskap enligt allt medicinskt förnuft. Här har man ett nytt läkemedel vars verkningar är dåligt kända, och bevisligen har man ovanligt många biverkningar, även svåra, och många dödsfall. Och det är helt klart att blodkoagulationen aktiveras. Det är en självklarhet att man måste göra allt för att kartlägga vad det är som händer. Och då är obduktioner oerhört viktiga. Man hittar både stora förändringar som proppar/blödningar och mikroskopiska (Cole visade t.ex. svåra mikroskopiska förändringar i lungvävnad till följd av inflammation, orsakad av spikproteinet). Obduktioner har en nyckelroll i att förstå biverkningarna. Och så görs de inte!! En förnuftig läkare i Texas hade en patient som dog kort efter sprutan. Läkaren beställde obduktion och fick avslag! Man vägrade göra obduktionen, vilket är otroligt, jag har aldrig hört talas om något sådant fall någonsin i Sverige. Vad skall detta betyda? Jag är chockad.

  Ett antal obduktioner har gjorts i Tyskland och gett värdefulla data. Hur är det i Sverige?

  Dr Cole sa många kloka saker och jag vill inte fylla kommentarsfältet, men här är en till (ca 34:00-35:30): Nu säger man att det kommer nya mutationer, som deltaformen, och därför måste alla ta en tredje dos, en boosterdos. Men vaccinet som används nu är ju riktat mot den första varianten, och vaccinerna är så smala att de är inte effektiva mot nya former. Det är meningslöst att vaccinera mot delta med det gamla vaccinet. I så fall finge man ta fram ett nytt vaccin mot delta, vilket skulle ta många månader, och då är deltaepidemin över och en annan ny form på väg. Alltså, säger Cole, är det fel strategi att försöka vaccinera bort sjukdomen – vad vi borde koncentrera oss på är att förbättra behandlingen av de sjuka tidigt i förloppet (ca 35:30). Mycket tänkvärt.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.