Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetsveckan 154 – Inbördeskriget, demokratihatet, islamtjafs

Inbördeskriget närmar sig med stormsteg i Sverige. Polisen har tappat kontrollen över de gängkriminella och inte en enda politiker begriper vilka enorma åtgärder som måste till för att rensa bort denna varböld. De är fullt upptagna med att förgöra demokratin – nu senast krävde Annie Lööf ändringar i grundlagen så att Sverigedemokraterna aldrig ska kunna komma till makten. I dag pratar Ingrid&Maria också om hur vissa i kölvattnet av danska tidningars påståenden om att Rasmus Paludan sexchattat med unga pojkar, drar slutsatsen att det är fel att kritisera islam. Dessutom om hur grupptrycket får de flesta människor att gå emot sina egna vettiga instinkter.

VIDEO


LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 154 – Inbördeskriget, demokratihatet, islamtjafs” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Islamtjafs

Fria Tiders märkliga attack

https://www.friatider.se/lat-kontrajihadismen-stanna-pa-andra-sidan-sundet

Macron har gått i krig med fel fiende

https://www.spectator.co.uk/article/afghanistan-could-fatally-undermine-macron

Selsing: “Håll islam borta från oss”

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE13240649/afghanerne-bliver-ikke-som-os-heller-ikke-hvis-de-kommer-til-danmark/

 

Politikerna hatar demokratin

Annie Lööf kommer ut som fascist

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Wj6k52/annie-loof-vill-andra-grundlagen–som-skydd-mot-sd

Göran Adamson kommenterar

https://www.youtube.com/watch?v=84Qp3HupmTg

Liberalerna håller till viss del med

https://sverigesradio.se/artikel/krav-fran-liberaler-inga-sd-tjansteman-pa-regeringskansliet

Vänsterpartist: Vi står för det folk borde tycka …

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/v-vill-ha-arbetarvaljare

Hallengren vill ta vår frihet ifrån oss

https://www.expressen.se/nyheter/regeringen-tillsatter-utredning-om-grundlagsandringar/

Arpi: Sanningen gör vissa förbannade

https://ivararpi.substack.com/p/sanningen-kan-gora-vissa-forbannade?token=eyJ1c2VyX2lkIjozNjcyODc5NywicG9zdF9pZCI6NDA3MDg4NDksIl8iOiJKN1JiVCIsImlhdCI6MTYzMDQyNzA4OCwiZXhwIjoxNjMwNDMwNjg4LCJpc3MiOiJwdWItMzMwNzc1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.olvuyu3ijkzcKo8-JAl-UMgcxFXTnpMs8hRr36Mumlw

 

Inbördeskriget

Danska EkstraBladet gratulerar Sverige till Löfvens avgång

https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/grattis-sverige/8811404

Sverige i full fart mot inbördeskrig

https://bulletin.nu/polisen-fredrik-gardare-vi-har-ramlat-over-en-kant

Om fem år har vi regelrätta gatustrider

https://bulletin.nu/brinkemo-moter-maria-wallin-fem-ar-framat-kommer-vi-ha-regelratta-gatustrider

Gängmedlem sprängde sig själv i luften

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Wj6WdQ/uppgifter-man-med-kopplingar-till-mc-gang-dod-efter-explosion

Sydsvenskans Elina Pahnke tror kriminella vill dansa

https://twitter.com/mariasunflower/status/1433466080903696387?s=20

Kristersson: Det tar att 20 år att lösa gängkriminaliteten

https://www.svd.se/jag-saljer-inte-min-sjal-for-regeringsmakten

Johan Westerholm: Det räcker inte

https://ledarsidorna.se/2021/09/darfor-har-sverige-inte-sett-toppen-pa-gangkriminaliteten-an/

Säkerhetsexperten Olle Fjordgrens prognos

https://www.ingridochmaria.se/2018/12/06/sakerhetsexpert-sverige-pa-vag-mot-inbordeskrig/

 

Sprutnytt

Asch-experimentet

https://www.youtube.com/watch?v=NyDDyT1lDhA&list=RDLV-W-ML_dG_4Y&index=4

Läget i Israel

“Alla hoppas att den tredje dosen är nyckeln”

https://www.hbl.fi/artikel/tva-doser-rackte-inte-med-fjarde-vagen-kom-tredje-vaccinationsvarvet/

Sture Blomberg: Fem gånger större risk att avlida för vaxxarna

https://swebbtv.se/w/383e0ad0-a634-4eba-9845-163e14c2cc63

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 kommentarer angående “Nyhetsveckan 154 – Inbördeskriget, demokratihatet, islamtjafs

 1. Som vanlig: ett superbra program tjejer.
  Tack.

  Visst är det en masspsykos som pågår när det gäller covid-vaccineringen.

  Folk går inte och vaccinerar sig för att dom är rädda för covid eller för någon annans skull, utan dom gör det för att det gratis och att ”alla andra” gör det.
  Och när flocken väl har gjort det, så blir dom sen jättearga när tänkande och självständiga människor lugnt konstaterar att ”jag är frisk och under 70 år så det finns ingen som helst anledning att jag ska gå och vaccinera mig”.
  ”Det där” är oerhört provocerande för flocken.
  Dom utsätter sig för biverkningsrisker medan vi ovaccinerade ”smiter undan”.

  Varenda gång som smittkurvan drar iväg (och det kommer den att göra) så kommer skulden att läggas på dom som inte har vaccinerat sig.
  Att dom själva smittar lika mycket som dom ovaccinerade kommer att förtigas.

  Jag är rädd att vi ovaccinerade kommer att få ett rent helvete längre fram.
  Nu har vi ju inte något vaccintvång i det här landet, så vi borde inte ha något att frukta, men min magkänsla är inte god.

  Jag har frågat jättemånga om dom skulle vaccinera sig om det kostade 3000 kr och 100% har svarat Nej.

  Att tro att man kan vaccinera sig till en flockimmunitet tror jag är bullshit.
  Vi snackar ju trots allt om ett virus som hela tiden muterar.
  Jag tror att enda sättet att uppnå flockimmunitet och få kontroll på den här sjukdomen är att ungefär 70-80% av befolkning blir smittade och därigenom får en naturlig immunitet.

 2. Islam ÄR en ideologi som gömmer sig bakom en religion och då ska den vara oantastlig tycker många – Nej säger jag, de måste hållas med korta tyglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.