TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 126: Det är ni som har skapat problemen

Publicerad 28 augusti, 2021

Säga vad man vill om Miljöpartiet, men i ett avseende vet man alltid var man har dem. Vi kan alltid vara säkra på att det de har att komma med inte är något annat än intelligensbefriat trams, så man vet vad man får, skriver Gudmundur Bragason.

Att publicera intellektuellt undermåliga missfoster till debattartiklar är tveklöst en av den vänsterextrema boulevardblaskan Aftonbladets paradgrenar. Nyligen drabbades vi av en artikel undertecknad av tre lallande knäppskallar tillhörande den ökända sekten Miljöpartiet. De tre stollarna är Märta Stenevi, språkrör, mest ökänd för sitt besinningslösa manshat. Alice Bah Kuhnke är mumera EU-parlamentariker. Hon var tidigare kultur- och så kallad demokratiminister och måste väl betraktas som en av de mest odugliga ministrar som har suttit i en svensk regering, och det vill inte säga lite! Jag vet inte så mycket om riksdagsledamoten Emma Hult, men det heter att hon är Miljöpartiets hbtqi-politiska talesperson. Jaha – förut hette det hbtq, den här veckan heter det tydligen hbtqi. Vad det heter nästa vecka kan man aldrig veta och snart räcker väl alfabetet inte till. Suck!

Nu får vi veta att dessa kvartsfigurer vill införa ett tredje juridiskt kön i Sverige. Den så kallade debattartikeln innehåller många upprepningar så det är inte meningsfullt att kommentera allt, men de skriver bland annat att:

”Hbtqi-personers rätt att identifiera sig själva behöver stärkas. Nu är det hög tid att få en modern könstillhörighetslag på plats men också dags att ta nästa steg genom att möjliggöra ett tredje juridiskt kön för den som varken identifierar sig som man eller kvinna.”

Jag har ingen särskild uppfattning om hbtqi-personer eller vad det nu heter, men av den uppmärksamhet de får skulle man kunna tro att de utgör en betydande del av befolkningen. I själva verket utgör de en oerhört liten minoritet som utnyttjas av identitetsvänstern som ser det som angeläget att krossa kärnfamiljen och upplösa alla normer, ty då kan de lättare styra packet, det vill säga oss. Någon ”modern könstillhörighetslag” behövs inte eftersom kön faktiskt inte har förändrats över tid. Att ha ambitionen att ”möjliggöra ett tredje juridiskt kön för den som varken identifierar sig som man eller kvinna” är ingenting annat än ointelligent snömos från helvetet. Vilket kön någon tillhör handlar om biologi, inte juridik. Antal existerande kön är två, inte fler. Ungefär hälften av oss är män medan den återstående hälften är kvinnor. Den som tror något annat lider av vanföreställningar och det är faktiskt deras problem. Längre fram i texten läser vi:

”Bakåtsträvande krafter”

”I dag tar sig bakåtsträvande, auktoritära krafter rätten att begränsa andras frihet. Kvinnors rätt till sina kroppar, icke-vitas rätt att leva ett liv fritt från rasism och diskriminering och rätten för var och en av oss att älska den vi vill hotas alla av samma kraft: den konservativa, nationalistiska högern.”

Dessa bakåtsträvande, auktoritära krafter som tar sig rätten att begränsa andras frihet är era importerade gunstlingar, det vill säga män. Knappast några kvinnor där inte och något tredje kön vill de nog inte veta av. Vad bryr de sig om kvinnors rätt till sina kroppar? Kvinnan är inget annat än mannens ägodel. Icke-vitas rätt att leva ett liv fritt från rasism och diskriminering prioriterar ni framför den svenska urbefolkningens rätt till sitt eget land. Det säger väldigt mycket om er. Det är riktigt att rätten för var och en av oss att älska den vi vill hotas av samma kraft, men det är inte den konservativa, nationalistiska högern. Det är ni och andra vänstertomtar som har skapat dessa gigantiska problem. Det ni kallar den konservativa, nationalistiska högern är i själva verket de som kämpar för vår rätt till frihet, det är ni som gör allt för att begränsa den.

Den patetiska avslutningen lyder:

”Generationer före oss har stridit hårt för de friheter vi har i dag. Nu är det vår tur att driva igenom det här decenniets frihetsreformer. Att införa en modern könstillhörighetslag och ett tredje juridiskt kön är två av dem.”

Ni får stå till svars en dag

De friheter vi har i dag som tidigare generationer har stridit så hårt för hotas av krafter som ni utan vårt medgivande har importerat, och må den dag komma då ni tvingas stå till svars för era illgärningar. Att införa en så kallad modern könstillhörighetslag är tydligen viktigt, men annat tjafs som lag och ordning, drägliga pensioner, att det finns tillräckligt med el, att vi har tillräckligt med cement och så vidare är oviktigt för er. Ni tror tydligen att två av det här decenniets viktigaste frihetsreformer är att införa en modern könstillhörighetslag och ett tredje juridiskt kön. Er så kallade debattartikel är inget annat än det vanliga ointelligenta känslodravlet.

Har ni förresten hört att häxor inte finns? Undrar ni varför ni inte har sett några älvor? Konstiga frågor kanske, men när det gäller er kan man aldrig veta. Er förvirring tycks vara gränslös. Förhoppningsvis åker ni ut ur riksdagen vid nästa val. Känslostyrda och inkompetenta personer hör inte hemma i ett parlament. Ett land ska styras av människor som är vuxna sina uppdrag och dessa individer återfinns inte i Miljöpartiet.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 125: Några ord om det flyktiga


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.