TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 153 – Sanningens minut, klägget, Nooshis ambitioner

Publicerad 27 augusti, 2021

Den sanningens minut som Morgan Johansson och sossarna i decennier försökt undvika kom i veckan – BRÅs nya rapport om invandrares brottslighet. Precis som vi som tog del av Det goda samhällets rapport 2019 redan visste, är invandrarnas barn den mest kriminella gruppen. Ingrid&Maria pratar i dag också om attacken mot flygplatsen i Kabul, om det äckliga och samhällsfarliga klägget mellan politiker och journalister samt om V-ledaren Nooshi Dadgostars ambitioner att störta sossarna från tronen.

VIDEO


https://rumble.com/embed/vj57zp/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 153 – Sanningens minut, klägget, Nooshis ambitioner” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Attacken på Kabuls flygplats

126 döda och över 200 skadade

https://www.expressen.se/nyheter/forsvarsmakten-1100-personer-evakuerade/

Trump: Hade aldrig hänt med mig som president!

https://www.youtube.com/watch?v=iuI_O0wiUfc

Ann Linde vet inget om vad som sker på UD
https://ledarsidorna.se/2021/08/kaos-och-oppna-gral-pa-ud-dirty-dozen-sopar-igen-sparen/

Utvisade afghaner evakuerades

https://nyheteridag.se/utvisade-afghaner-tillbaka-i-sverige-med-evakueringsflyg/

Islamiseringen av kvinnorna

https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/tqokxcjz

 

Klägget mellan politiker och journalister

Kritik mot fest hos Katarina Wennstam

https://samnytt.se/statsreporter-hjalpte-federley-efter-pedofilharvan-festar-nu-med-annie-loof/

Mer kritik

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/0G94L6/kritik-mot-carina-bergfeldt-och-lisbeth-akerman–gick-pa-event-med-an?fbclid=IwAR3LEQ1R5v2KfU_YQuivms2xZ_LBUgZlB_7zOf56E1ft3SpIjjKXC6es5Bg

 

Svensk politik

Ivar Arpi om politikens impotens – 1 miljon har invandrat under Löfvens år

https://ivararpi.substack.com/p/lofven-och-mittenpolitikens-impotens

Nooshi tänker göra V större än S

https://www.youtube.com/watch?v=SZzAXdSTtTc

https://nyheteridag.se/dadgostar-v-sagar-s-har-inte-formagan-ledarskapet-eller-styrkan/

 

BRÅ-rapporten om invandrares barn

Sammanfattning

https://www.bra.se/publikationer/arkiv/publikationer/2021-08-25-misstankta-for-brott-bland-personer–med-inrikes-respektive-utrikes-bakgrund.html?lang=sv

Detta visade Det goda samhället redan 2019

https://detgodasamhalletdotcom.files.wordpress.com/2019/06/rapport-om-invandring-och-brottslighet.pdf

Mogge i Aktuellt

https://www.svtplay.se/video/29611132/aktuellt/aktuellt-23-juni-21-00-1?position=401&id=Kw1p7pL

TTs nyspråk

https://samnytt.se/tt-i-blasvader-pastar-att-invandrare-ar-extra-utsatta-av-rattsvasendet/

V ropar om rasism

https://www.expressen.se/nyheter/v-oro-efter-rapporten-fran-bra-rasistisk-kontext/

Kriminologen Ardavan Khoshnood: Farlig kritik

https://www.dn.se/sverige/kriminolog-kritiken-mot-bra-rapporten-ar-valdigt-farlig/

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Snälla Ingrid och Maria. Gillar verkligen eran podd och det ”Sverigeräddande arbetet” ni gör för att upplysa oss vanliga ”Svenssons om politikernas förljugna agenda.
  Men det blir lite för ”amatörmässigt” över det när ni inte tycks ha koll på Svtaktuellts programledare och svamlar flera gånger om den där ”Jon nånting ” som verkar ”rädd” för Morgan Johansson. Antar ni syftade på Jon Nilsson som är en av programledarna, men Jon ska inte få skit i onödan av att han är rädd för lille Morgan ( vem är rädd för MJ förresten?)
  Den ni syftade på heter Magnus Thorén. Svårare än så var inte namnet.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Hej Martin! Ibland tänker man inte alltid på att man inte vet vad någon i ett klipp heter och då kan det bli fel. Vi ska försöka bättra oss!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.