Bild: Daniel K

Bild: Daniel K

Nyhetsveckan 151 – Avund söndrar Sverige, tyst skräckvälde, läger för ovaxxade

När till synes välanpassade invandrare kräver en ”uppgradering av den svenska kulturen” så att den ska omfatta muslimska traditioner, vet man att de inte styrs av omtanke om Sverige och svenska folket. I många fall handlar det om ren och skär avund för att svenskarna lyckats skapa ett så tryggt och framgångsrikt land – och denna avund får dem att vilja ta landet ifrån oss. Ingrid&Maria pratar i dag också om den chockerande rapporten som visar att kriminella klaner infiltrerat Göteborgs stad och skapat en kultur där ingen vågar säga ifrån om allt elände som inträffar. Och senaste nytt om propaganda kring virus och sprutor.

VIDEO


LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 151 – Avund söndrar Sverige, tyst skräckvälde, läger för ovaxxade” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Hårresande rapport om kriminellt skräckvälde i Göteborg

https://samnytt.se/rapport-tystnadskultur-i-kommun-gynnar-organiserad-brottslighet-och-extremism/

Lars Åberg om tystnadskultur

https://bulletin.nu/aberg-tystnadskultur-ar-ett-problem-inte-bara-i-goteborg

Assistansfusk och klankriminalitet

​​https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/g63JWa/domen-om-klanen-och-assistansharvan-ar-en-berattelse-om-sverige?fbclid=IwAR28wvZ5mc-uxNeZZMnyk9vw3_XrNc30_Ip8Ad8C9lMTSfsHQVI7re28Vck

 

Avund söndrar Sverige

En av de sju dödssynderna

https://sv.wikipedia.org/wiki/Avund

Även ressentiment

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ressentiment

Arga Blatten pekar ut eliterna som ansvariga

https://www.youtube.com/watch?v=LiQwqu2ML6E

Och domstolarna hjälper till

https://www.dagensjuridik.se/aktuella-rattsfall/ranatal-underkanns-av-hovratten-handlandet-inte-straffbart/

Förre kulturarvschefen Qaisar Mahmood i Navid Modiris podd

https://youtu.be/lgsMUGsCL5c

Nima Dervish klär av Qaisar Mahmoods högmod

https://www.facebook.com/NimaDervishPublic/posts/364976564998405

“Kulturarva”

http://www.sverigesmuseer.se/stafettbloggen/2012/10/qaisar-mahmood-alla-har-ratt-att-kulturarva/

 

Sprutnytt

Sverige förlänger pandemilagen

https://www.vlt.se/artikel/tv-regeringen-holl-presstraff-covid-19-lagen-och-serveringslagen-forlangs

Professor föreslår svenska pass för arbetsplatser

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lVMrbe/smittskyddsprofessorn-oppnar-for-vaccinpass-pa-jobbet?fbclid=IwAR03a9RQq7Qc6AiPLFp9eiaGhD6vIOga2CfwPU0gf-FHt4aTkGFt7gzuQRo

Newsvoice och propagandaexperten Piers Robinson

https://newsvoice.se/2021/08/propagandaexpert-covid-global-propagandaoperation/

CDC planerar för koncentrationsläger för ovaxxade

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html

Och folk går gladeligen med på det https://www.youtube.com/watch?v=TBRLUGMeBL4

Propagandaexperten: Världens största propagandaoperation

https://newsvoice.se/2021/08/propagandaexpert-covid-global-propagandaoperation/

Candace Owens

https://twitter.com/RealCandaceO/status/1424855283755520006?s=20

This is 1938

​​https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/08/1938-first-they-came-unvaccinated-wayne-allyn-root/

Läkare förklarar: Man kan inte stoppa smittspridning med vaccin

https://ugetube.com/watch/mt-vernon-dr-dan-stock-educates-school-board-on-covid-vaccines-masks-slams-cdc-nih_gTtvSk3Yty5wkNM.html?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_72fefd945400bed38f82d137a165a73eef0bff42-1628664818-0-gqNtZGzNAqKjcnBszQiO

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 kommentarer angående “Nyhetsveckan 151 – Avund söndrar Sverige, tyst skräckvälde, läger för ovaxxade

  1. Jag tror att det är klanerna som driver på flyktingpolitiken. Därtill alla associerade grupper tex advokatsamfundet plus alla skräckslagna. Vi kan kalla det det flyktingindustriella komplexet.

  2. Det är så jäkla provocerande när denna Qaisar Mahmood, som inte är svensk utan svensk medborgare sitter och talar om att det inte finns en svensk kultur – för hvete, jag har vuxit upp hos min farfar i den småländska skogen där vår fina kultur fanns runt om oss. I huset, i marken, i sättet att tala, våra helger, hur vi möttes och alltid sa hej. Respekten för de äldre, skogen, blommor, djuren…. Nej jag tror på riktigt att det går inte rädda Sverige även om vi får en annan regering, dom är för skitnödiga för att ta krafttag. Vi hade chansen i förra valet, men flatheten gjorde att vi återigen fick maktgalna, penningkåta politiker. Har man en gång sett och hört dessa politiker i privata sammanhang, då de talar fritt och öppet, (hur korkat är inte det, att då våga prata) då kan jag aldrig få det ”osett” eller ”ohört”. Infiltrationen i våra myndigheter har satt sig och rotat sig som Pilträdets rötter.

    1. Men om sanningen ska fram röstade majoriteten för en borgerlig regering förra valet. Det var på grund av Centern och Liberalerna som Löfven kunde sitta kvar med sin skitregering.

  3. Tråkigt man Ser Tilde på tv4a 75% blattar som gnäller..trötta kändisar osså då Stefan Taliban Löfven..TILDE frågade om Ulla och Stefan utnämde kändis stollar till ministrar. Jag upptäckte redan på 60 talet hur skitnödiga Sossar var på makten. En samling tröga individer som pratar långsamt och förhalar så det händer noll.
    Svensken äter glass och Taco på mobilen clitten och bugar för sjalkvinnan som ser ner på svensken från sin MErCEDES. Det smutsas ner o hotas. Det tjyvas i affärn..bakom alla kjolarna ligger lammkött och godis. Fy fan Tage Erlander din mesige våp .. din gullegosse Stefan tar 5 steg o backar 50..swisha mig en ak47 och 10 ton dynamit sa Ebba 94.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.