TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 151 – Avund söndrar Sverige, tyst skräckvälde, läger för ovaxxade

Publicerad 14 augusti, 2021

När till synes välanpassade invandrare kräver en ”uppgradering av den svenska kulturen” så att den ska omfatta muslimska traditioner, vet man att de inte styrs av omtanke om Sverige och svenska folket. I många fall handlar det om ren och skär avund för att svenskarna lyckats skapa ett så tryggt och framgångsrikt land – och denna avund får dem att vilja ta landet ifrån oss. Ingrid&Maria pratar i dag också om den chockerande rapporten som visar att kriminella klaner infiltrerat Göteborgs stad och skapat en kultur där ingen vågar säga ifrån om allt elände som inträffar. Och senaste nytt om propaganda kring virus och sprutor.

VIDEO


https://rumble.com/embed/vij7tf/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 151 – Avund söndrar Sverige, tyst skräckvälde, läger för ovaxxade” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Hårresande rapport om kriminellt skräckvälde i Göteborg

https://samnytt.se/rapport-tystnadskultur-i-kommun-gynnar-organiserad-brottslighet-och-extremism/

Lars Åberg om tystnadskultur

https://bulletin.nu/aberg-tystnadskultur-ar-ett-problem-inte-bara-i-goteborg

Assistansfusk och klankriminalitet

​​https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/g63JWa/domen-om-klanen-och-assistansharvan-ar-en-berattelse-om-sverige?fbclid=IwAR28wvZ5mc-uxNeZZMnyk9vw3_XrNc30_Ip8Ad8C9lMTSfsHQVI7re28Vck

 

Avund söndrar Sverige

En av de sju dödssynderna

https://sv.wikipedia.org/wiki/Avund

Även ressentiment

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ressentiment

Arga Blatten pekar ut eliterna som ansvariga

https://www.youtube.com/watch?v=LiQwqu2ML6E

Och domstolarna hjälper till

https://www.dagensjuridik.se/aktuella-rattsfall/ranatal-underkanns-av-hovratten-handlandet-inte-straffbart/

Förre kulturarvschefen Qaisar Mahmood i Navid Modiris podd

https://youtu.be/lgsMUGsCL5c

Nima Dervish klär av Qaisar Mahmoods högmod

https://www.facebook.com/NimaDervishPublic/posts/364976564998405

“Kulturarva”

http://www.sverigesmuseer.se/stafettbloggen/2012/10/qaisar-mahmood-alla-har-ratt-att-kulturarva/

 

Sprutnytt

Sverige förlänger pandemilagen

https://www.vlt.se/artikel/tv-regeringen-holl-presstraff-covid-19-lagen-och-serveringslagen-forlangs

Professor föreslår svenska pass för arbetsplatser

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lVMrbe/smittskyddsprofessorn-oppnar-for-vaccinpass-pa-jobbet?fbclid=IwAR03a9RQq7Qc6AiPLFp9eiaGhD6vIOga2CfwPU0gf-FHt4aTkGFt7gzuQRo

Newsvoice och propagandaexperten Piers Robinson

https://newsvoice.se/2021/08/propagandaexpert-covid-global-propagandaoperation/

CDC planerar för koncentrationsläger för ovaxxade

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html

Och folk går gladeligen med på det https://www.youtube.com/watch?v=TBRLUGMeBL4

Propagandaexperten: Världens största propagandaoperation

https://newsvoice.se/2021/08/propagandaexpert-covid-global-propagandaoperation/

Candace Owens

https://twitter.com/RealCandaceO/status/1424855283755520006?s=20

This is 1938

​​https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/08/1938-first-they-came-unvaccinated-wayne-allyn-root/

Läkare förklarar: Man kan inte stoppa smittspridning med vaccin

https://ugetube.com/watch/mt-vernon-dr-dan-stock-educates-school-board-on-covid-vaccines-masks-slams-cdc-nih_gTtvSk3Yty5wkNM.html?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_72fefd945400bed38f82d137a165a73eef0bff42-1628664818-0-gqNtZGzNAqKjcnBszQiO

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  Jag tror att det är klanerna som driver på flyktingpolitiken. Därtill alla associerade grupper tex advokatsamfundet plus alla skräckslagna. Vi kan kalla det det flyktingindustriella komplexet.

  Svara
 2. Avatar

  Det är så jäkla provocerande när denna Qaisar Mahmood, som inte är svensk utan svensk medborgare sitter och talar om att det inte finns en svensk kultur – för hvete, jag har vuxit upp hos min farfar i den småländska skogen där vår fina kultur fanns runt om oss. I huset, i marken, i sättet att tala, våra helger, hur vi möttes och alltid sa hej. Respekten för de äldre, skogen, blommor, djuren…. Nej jag tror på riktigt att det går inte rädda Sverige även om vi får en annan regering, dom är för skitnödiga för att ta krafttag. Vi hade chansen i förra valet, men flatheten gjorde att vi återigen fick maktgalna, penningkåta politiker. Har man en gång sett och hört dessa politiker i privata sammanhang, då de talar fritt och öppet, (hur korkat är inte det, att då våga prata) då kan jag aldrig få det ”osett” eller ”ohört”. Infiltrationen i våra myndigheter har satt sig och rotat sig som Pilträdets rötter.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Men om sanningen ska fram röstade majoriteten för en borgerlig regering förra valet. Det var på grund av Centern och Liberalerna som Löfven kunde sitta kvar med sin skitregering.

   Svara
 3. Avatar

  Tråkigt man Ser Tilde på tv4a 75% blattar som gnäller..trötta kändisar osså då Stefan Taliban Löfven..TILDE frågade om Ulla och Stefan utnämde kändis stollar till ministrar. Jag upptäckte redan på 60 talet hur skitnödiga Sossar var på makten. En samling tröga individer som pratar långsamt och förhalar så det händer noll.
  Svensken äter glass och Taco på mobilen clitten och bugar för sjalkvinnan som ser ner på svensken från sin MErCEDES. Det smutsas ner o hotas. Det tjyvas i affärn..bakom alla kjolarna ligger lammkött och godis. Fy fan Tage Erlander din mesige våp .. din gullegosse Stefan tar 5 steg o backar 50..swisha mig en ak47 och 10 ton dynamit sa Ebba 94.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit.