TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 150 – Ghazalegate, placebo, censur

Publicerad 23 juli, 2021

Ska svensk polis vara färgblind och baserad på meritokrati, eller ska det finnas en polis för varje minoritetsgrupp? Efter Nadim Ghazales Sommarprat och avslöjandet av hans hatiska tweetar, är detta vad frågan kokar ner till. Det finns en uppförandekod för poliser, men trots att Ghazale uppenbarligen brutit mot den får han såväl ministrars som kollegers stöd. I dag pratar Ingrid&Maria också om korrupta medier, vacciner som minskar antikropparna och spekulerar i den verkliga anledningen till att islamister inte utvisas från Sverige. Vi ses efter semestern – 9 augusti!

VIDEO


https://rumble.com/embed/vhm7ss/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 150 – Ghazalegate, placebo, censur” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Intervjun med Billy Butt
https://ingridochmaria.se/2021/07/21/nyhetsveckan-special-28-sorgen-over-sverige-med-billy-butt/

Sprutnytt

UKs vaccinminister Nadhim Zahawi: Pass oavsett om de fått placebo eller vaccin

https://newspunch.com/people-who-recieved-placebo-in-vaccine-trials-will-be-considered-fully-vaccinated-by-uk-govt/

Alex Jones om dåligt immunförsvar bland vaccinerade 

https://twitter.com/johanwadenback/status/1418322197173706755?s=21

Antikroppar i Sverige

https://www.expressen.se/nyheter/norska-svaret-efter-antikropparna-i-sverige-/

 

Korrupta medier

Mediernas Bilderbergmöte i Sun Valley

https://www.nyatider.nu/mediemoguler-och-cia-chefer-samlades-pa-mote-i-bilderberg-stil/

Bidens censurregim

https://www.youtube.com/watch?v=2D9s8LxZbCI

Aftonbladet har ballat ur fullständigt

https://twitter.com/elinapahnke/status/1418101429567463431?s=21

Om Utøya

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/x4JzOl/utya-kan-bli-verklighet-i-sverige-i-dag

Expressen också

https://www.expressen.se/kronikorer/irena-pozar/politiker-i-sverige-forlojligar-utoya/

 

Sverige rasar samman

Varför utvisas inte farliga islamister?

https://www.gp.se/ledare/varför-utvisar-sverige-inte-extrema-imamer-1.51586575

 

Ghazalegate 

Sommarpratet

https://sverigesradio.se/avsnitt/nadim-ghazale-sommarprat-2021

Carolin Dahlman: Han förstärker olikheter

​​https://bulletin.nu/dahlman-vita-poliser-ska-sjalvklart-aven-sta-pa-svartas-sida

Nadim Ghazale hånade adopterade

https://samnytt.se/nadim-ghazales-hudfargshan-mot-sd-politikern-marcus-kokosnot/

Peter Springare om Ghazale

https://bulletin.nu/springare-det-ar-skillnad-pa-poliser-med-ratt-asikter-och-poliser-med-fel

YB Södermalm och Fredrik Brokopp skyddar Ghazale, tråd

https://twitter.com/brohopp/status/1418110095859331074

SHA70 (f d polis) kommenterar

https://www.youtube.com/watch?v=sCr8Hoz1o00

Nima Dervish

https://www.friatider.se/radet-till-invandrare-inte-lage-att-pissa-pa-svenskar-nu

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  Tack så länge och ha en trevlig semester! ?

  Svara
 2. Avatar

  Segt och upprepande..lite som e saga för yuppis innan sömnen.

  Svara
 3. Avatar

  Bra program. Ta ledigt flickor. Jag skickar er en slant under er semester ???. Bra jobbat!

  Svara
 4. Avatar

  Jag har sagt det förr och säger det igen, goa tjejer med bra nyheter!❤

  Svara
 5. Avatar

  Sverige behöver en konstitutionsdomstol, återinfört tjänstemanna-ansvar samt att regeringen har strikt personligt och solidariskt ansvar för sina beslut och vallöften med fullständigt ansvarsgenombrott oavsett. Inga undantag.

  Lobbyintressen som t ex Arsenalsgatan 8c kan också utgöra part i målet och ställas till fullt ansvar med sina kollektiva och personliga tillgångar.

  Absoluta fri- och rättigheter för svenska medborgare införs.

  (Dessa rättigheter kan inte ändras genom riksdagsbeslut.)

  Sedan införs ett personligt bank-id för ALLA val (Riksdag, Länsstyrelse, Kommun, Kyrka). På så sätt kan folk direkt rösta i alla viktiga beslut.

  Alla propositioner, motioner, resultat och beslut presenteras och på riksdagens hemsida med FULL transparens!

  Det är dags att avskaffa (den välgödda) politiker klassen och därmed den djupa statens oinskränkta makt över folket!

  Svara
 6. Avatar

  Hur ofta ler en invandrare mot oss?

  Svara
 7. Avatar

  Vilken underbar Polis. Calle Schiller som törs kritisera den imbecilla svenskfientliga sommarpratande polisen! Att han lyfter fram polisens statement
  4 kapitlet 1§ i polisförordningen.

  Svara
 8. Avatar

  TREVLIG SEMESTER!?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.