TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 149 – Sanningens tid, kaos i Sydafrika, krimhelvetet

Publicerad 16 juli, 2021

Dagens vita piller är, enligt Ingrid&Maria, att Sverige har gått in i sanningens tid. Anna Björklund skriver i Fokus att hon hatar Annie Lööf, Richard Jomshof konstaterar att Sverige är svenskarnas land, Markus Allard bryter ihop över sina fullmäktigekolleger i Örebro och en svensk i Biskopsgården konstaterar att polisen är helt maktlös mot de gängkriminella. I dag pratar vi också med Jonas Nilsson om upploppen i Sydafrika och om Sentiomätningen som ger de konservativa en majoritet om 53,3 procent!

VIDEO


https://rumble.com/embed/vhbals/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 149 – Sanningens tid, kaos i Sydafrika, krimhelvetet” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Kaos i Sydafrika – med Jonas Nilsson

“Som The Walking Dead”

https://www.friatider.se/kaoset-i-sydafrika-jamfors-med-walking-dead

Bränner ner folks hem

https://twitter.com/LadyHaleyTeaton/status/1415573909269884934

Sätter in ytterligare 25 000 soldater

https://www.friatider.se/sydafrika-satter-25000-soldater-att-stoppa-valdet

Kannibalism hotar

https://www.friatider.se/afrikanerna-brande-ned-alla-affarer-nu-har-de-ingen-mat

 

Sanningens tid

53,3 för konservativa i Sentio

https://nyheteridag.se/plus/efter-regeringskrisen-sd-urstarka-i-sentios-julimatning/

“Jag hatar Annie Lööf”

https://www.fokus.se/2021/07/anna-bjorklund-darfor-kanner-jag-avsky/

Fokus står på sig

https://www.expressen.se/nyheter/harda-kritiken-efter–hatkronika-om-loof-/

Mogge fördömer

https://twitter.com/YB_Sodermalm/status/1415705342231597064

Mats Skogkär: “Politikerförakt uppstår inte ur tomma intet”

https://bulletin.nu/skogkar-politikerforakt-uppstar-inte-ur-tomma-intet

KOA: Sverige är ingen demokrati

https://swebbtv.se/w/c46d6e30-1e5e-4a79-b0e0-4d45fc2ae980

Jomshof om svenska folket väcker bestörtning

https://samnytt.se/richard-jomshof-sd-sverige-ar-det-svenska-folkets-land/

Likaså Lars Beckmans tweet

https://ivararpi.substack.com/p/vit-svensk-straight-och-man?r=lv3pz&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=copy

 

Det kriminella helvetet

Nu ska Stockholmspolisen införa Sluta skjut

https://www.svd.se/polischef-sluta-skjut-ska-testas-i-stockholm

Därför fungerar inte Sluta skjut

https://kvartal.se/artiklar/sluta-skjut-utan-effekt/

Sverigebilden hittar rätt

https://www.youtube.com/watch?v=ENk1u5hbxPs

Danskarna helt förbluffade

https://danske-podcasts.dk/podcast/pilestraede-berlingskes-nyhedspodcast/kugleregn-i-svenske-forstaeder

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Jag känner mig hotad av Löfven…Moggelito..Ynkerman o dammiga Berg Sverige e Mexico eb toffelstat som släppt in ett nytt land. Svecia Afrika .Sjallandet där 75% av dom nya inte jobbar. Tyvärr inga pengar men kan donerboxas på torget

    Svara
  2. Avatar

    Big Tech, Big Media och Big Pharma samarbetar i en jättelik global kartell där man först tar betalt i form av köpta politiker som tar ut skatter för social ”trygghet”, sedan stjäls pensionsfonderna och pensionstagarna mördas på löpande band (ren vinst för staten), allt medan ”mediciner” säljs i enorma kvantiteter för dyra skattemedel. Media piskar upp skrämsel- och hatpropaganda för fiktiva sjukdomar. Sjukvårdsindustrin hakar på, för det finns ju stora pengar att tjäna på exploatering av sinnessvaga och sjuka. COVID-intyg och pass sälja i en rasande fart i en aldrig sinande efterfrågan, för den en som inte vaccinerar sig står helt utanför samhället och blir förklarad persona-non-grata av big media (a.k.a. försäljningsmonopol på läkemedel = namnam för big pharma). Big tech censurerar all kritik och ifrågasättande. Allt medan svenne banan springer runt med tummen i munnen och undrar vad som pågår. Kanske en röst på S+MP i valet 2022 hjälper? (Övejenskommejlse – jaaaa, så joligt! Skotta snö på fel sida av gatan så att hantverjkajen kommej föjsent till jobbet!!! Och samhällsekonomin föjstöjs.)

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.