TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 146 – Annie krossar drömmen?, stackars Britney, SVT utjagade från “Orten”

Publicerad 24 juni, 2021

Trots att Annie Lööf två dagar efter att Stefan Löfven fick foten som statsminister plötsligt drog tillbaka punkt 44 om marknadshyror från JÖKen, lever drömmen om ett extraval. När Sveriges Radio plötsligt ställde vassa och relevanta frågor till Lööf sprack hennes överlägsna attityd – något som kanske säger mycket om C-ledarens framtida roll i svensk politik. I dag pratar Ingrid&Maria också om den stackars popstjärnan Britney Spears kamp för att slippa pappans förmyndarskap, om stenkastning mot danska bilister i Skåne och om gråtande politiker som ägnar sig åt magiskt tänkande.

VIDEO


LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 146 – Annie krossar drömmen?, stackars Britney, SVT utjagade från “Orten”” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Stackars Britney Spears

https://www.expressen.se/noje/britney-jag-kan-inte-sova-och-jag-ar-traumatiserad/

Dokumentär

https://www.svtplay.se/video/31109030/kampen-om-britney-spears

 

Vansinneskörningarna på Strandvägen – gör som danskarna!

https://samnytt.se/debatt-danmark-konfiskerar-bilar-sverige-straffar-oskyldiga/

Stenkastning mot danska bilar i Skåne

https://www.bt.dk/samfund/stenkastene-fortsaetter-politiet-bruger-nu-helikopter-til-opklaringen

Danskarna kräver möte med Morgan Johansson

https://nyheteridag.se/danskar-utsatts-for-stenkastning-i-sverige-soker-morgan-johansson/

Marias tweet

https://twitter.com/mariasunflower/status/1406348841872416771?s=20

 

Extremistpartierna

SVT gillar tydligen inte det samhälle de hejat på

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/tumult-nar-svt-ville-intervjua-pa-norrby

Ingrids tweet

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1407726618274111492

Maskeringsförbudet

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2005900-om-forbud-mot-maskering-i-vissa_sfs-2005-900

Christina Höj Larsen gråtskrek under migrationsdebatten

https://www.friatider.se/har-borjar-v-kvinnan-gratskrika-i-riksdagen

Mats Skogkär: Vänsterpartisten som grät

https://bulletin.nu/skogkar-vansterpartisten-som-grat

 

Annie krossar drömmen?

Extravalsdrömmen som sprack …

https://www.dn.se/sverige/c-backar-fran-hyresforslag-vill-ha-nya-forhandlingar-om-januariavtalet/

Ställningsläget i Aktuellt

https://www.svtplay.se/video/31388798/aktuellt/aktuellt-23-juni-21-00-2?position=541&id=egqaQD9

Men det hänger på ett mandat

https://www.expressen.se/nyheter/osakra-s-mandatet-kan–ge-makten-at-kristersson/

SR klämmer dit Lööf

https://sverigesradio.se/artikel/centerpartiets-nya-besked-vad-hander-nu

Carolin Dahlman: “Opålitliga Liberalerna”

https://bulletin.nu/ga-inte-pa-loofs-hala-fulspel-sabuni

Sabuni står fast!

https://www.expressen.se/nyheter/senaste-nytt-om-regeringskrisen/

Enligt AB råder uppror i L
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zgW0R1/hard-intern-kritik-mot-sabuni-surrat-fast-sig-vid-masten-och-balanse

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Ingrid&Marias Twitterfavoriter

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  KD kom in i riksdagen via valsamverkan med C, skulle inte förvåna mig om Sabuni Nyamko haft långtgående diskussioner med Ulf Kristersson om en valsamverkan mellan M och L för att inte åka ur riksdagen.
  Om så är fallet lär det bli extraval.
  De opinionssiffror L nu uppvisar är på den nivån att risken är att många börjar betrakta en stödröst som en bortkastad röst och då är valsamverkan på samma sätt som KD+C en säkrare väg att gå.
  Själv anser jag att det Sverige och stora delar av västvärlden lider och lidit av i många år är tokliberalism.
  Skulle helst vilja se en S + V regering med en nykter migrationpolitik och rensad från tokliberalism och galen klimatpolitik.
  En regering som återställer de sociala trygghetssystemen som pensioner, sjukförsäkring och A-kassa.
  Förövrigt har Annie Lööf och Stefan Löfven agerande sedan länge belyst problematiken med Wallenberg.
  Dags att dessa granskas ända från när Oscar II hjälpte dem från konkurs 1878 fram till nu.
  Sverige skall styras av en regering vald av svenska folket och inte av oligarker eller deras lakejer.

  Svara
 2. Avatar

  Jag har kasat nerför två trappor på rumpan som tur var. Tipset e att sätta skåror i trappan så det bromsar.. och ett hampa snöre att hålla i.

  Svara
 3. Avatar

  Johan Widéns video om vacciner på Youtube blev inte gammal. Publicerades igår, söndag, och försvann några timmar senare.
  Vem hade trott på en sån utveckling, att vi inte ens kan diskutera ett vaccin offentligt!?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #191 Platinasponsorer: Ulrica S – Fria Maria från tystnaden! Krya krya!, Magnus Bromölla, Birgitta S – Grattis i efterskott Maria, Gammelmormor och Anette S – Midsommarslant, Lars Strandberg – Gåva, Margareta T – Donation, Henrik K - Till podden + Marias födelsedag + förseningsavgift. Övriga: Annelie N – Maria, grattis i efterskott!, Teresa K – Grattis till er!, Tommy D – Grattis Maria C, Richard J – Gåva, Ronny L – Gåva, Hans G – Gåva till Maria på 50-årsdagen. Grattis!, Anders G, Anita O – Grattis bästa Maria!, Matts B – Försenad födelsedagspresent och vi har saknat er, Lena J – Tack för allt ni gör!, Annica B, Göran B – Starkt om Lamotte, Eva N – Gåva, Berndt A, Rolf S, Carola E – Grattis i efterskott, ni får dela på denna peng, Marie S – Tack, tack och grattis Maria!, Magnus S – Grattis i efterskott Maria, Lars Gunnar O – Gåva, grattis på födelsedagen, kämpa på!, Agneta A – Grattis i efterskott. Kram, Jan Erik M – Tack flickor för ett bra program ett litet bidrag, Isabella L – Gåva, Marie H – Till Ingrid och Maria, Sofia H – Grattis i efterskott Maria!, Jesper E - #165, Eric M – Gåva, Bernt B – Donation, Staffan K – Gåva, Mikael S, Anonym MS, Åke, Renaud, Lisbeth, Pär, Harriet, Andreas, Maja, Susann, Anonym LN, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars, Pontus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #191 Platinasponsorer: Ulrica S – Fria Maria från tystnaden! Krya krya!, Magnus Bromölla, Birgitta S – Grattis i efterskott Maria, Gammelmormor och Anette S – Midsommarslant, Lars Strandberg – Gåva, Margareta T – Donation, Henrik K - Till podden + Marias födelsedag + förseningsavgift. Övriga: Annelie N – Maria, grattis i efterskott!, Teresa K – Grattis till er!, Tommy D – Grattis Maria C, Richard J – Gåva, Ronny L – Gåva, Hans G – Gåva till Maria på 50-årsdagen. Grattis!, Anders G, Anita O – Grattis bästa Maria!, Matts B – Försenad födelsedagspresent och vi har saknat er, Lena J – Tack för allt ni gör!, Annica B, Göran B – Starkt om Lamotte, Eva N – Gåva, Berndt A, Rolf S, Carola E – Grattis i efterskott, ni får dela på denna peng, Marie S – Tack, tack och grattis Maria!, Magnus S – Grattis i efterskott Maria, Lars Gunnar O – Gåva, grattis på födelsedagen, kämpa på!, Agneta A – Grattis i efterskott. Kram, Jan Erik M – Tack flickor för ett bra program ett litet bidrag, Isabella L – Gåva, Marie H – Till Ingrid och Maria, Sofia H – Grattis i efterskott Maria!, Jesper E - #165, Eric M – Gåva, Bernt B – Donation, Staffan K – Gåva, Mikael S, Anonym MS, Åke, Renaud, Lisbeth, Pär, Harriet, Andreas, Maja, Susann, Anonym LN, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars, Pontus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #191 Platinasponsorer: Ulrica S – Fria Maria från tystnaden! Krya krya!, Magnus Bromölla, Birgitta S – Grattis i efterskott Maria, Gammelmormor och Anette S – Midsommarslant, Lars Strandberg – Gåva, Margareta T – Donation, Henrik K - Till podden + Marias födelsedag + förseningsavgift. Övriga: Annelie N – Maria, grattis i efterskott!, Teresa K – Grattis till er!, Tommy D – Grattis Maria C, Richard J – Gåva, Ronny L – Gåva, Hans G – Gåva till Maria på 50-årsdagen. Grattis!, Anders G, Anita O – Grattis bästa Maria!, Matts B – Försenad födelsedagspresent och vi har saknat er, Lena J – Tack för allt ni gör!, Annica B, Göran B – Starkt om Lamotte, Eva N – Gåva, Berndt A, Rolf S, Carola E – Grattis i efterskott, ni får dela på denna peng, Marie S – Tack, tack och grattis Maria!, Magnus S – Grattis i efterskott Maria, Lars Gunnar O – Gåva, grattis på födelsedagen, kämpa på!, Agneta A – Grattis i efterskott. Kram, Jan Erik M – Tack flickor för ett bra program ett litet bidrag, Isabella L – Gåva, Marie H – Till Ingrid och Maria, Sofia H – Grattis i efterskott Maria!, Jesper E - #165, Eric M – Gåva, Bernt B – Donation, Staffan K – Gåva, Mikael S, Anonym MS, Åke, Renaud, Lisbeth, Pär, Harriet, Andreas, Maja, Susann, Anonym LN, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars, Pontus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #191 Platinasponsorer: Ulrica S – Fria Maria från tystnaden! Krya krya!, Magnus Bromölla, Birgitta S – Grattis i efterskott Maria, Gammelmormor och Anette S – Midsommarslant, Lars Strandberg – Gåva, Margareta T – Donation, Henrik K - Till podden + Marias födelsedag + förseningsavgift. Övriga: Annelie N – Maria, grattis i efterskott!, Teresa K – Grattis till er!, Tommy D – Grattis Maria C, Richard J – Gåva, Ronny L – Gåva, Hans G – Gåva till Maria på 50-årsdagen. Grattis!, Anders G, Anita O – Grattis bästa Maria!, Matts B – Försenad födelsedagspresent och vi har saknat er, Lena J – Tack för allt ni gör!, Annica B, Göran B – Starkt om Lamotte, Eva N – Gåva, Berndt A, Rolf S, Carola E – Grattis i efterskott, ni får dela på denna peng, Marie S – Tack, tack och grattis Maria!, Magnus S – Grattis i efterskott Maria, Lars Gunnar O – Gåva, grattis på födelsedagen, kämpa på!, Agneta A – Grattis i efterskott. Kram, Jan Erik M – Tack flickor för ett bra program ett litet bidrag, Isabella L – Gåva, Marie H – Till Ingrid och Maria, Sofia H – Grattis i efterskott Maria!, Jesper E - #165, Eric M – Gåva, Bernt B – Donation, Staffan K – Gåva, Mikael S, Anonym MS, Åke, Renaud, Lisbeth, Pär, Harriet, Andreas, Maja, Susann, Anonym LN, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars, Pontus.