TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 116 – Löfven får foten, dödlig feghet, pilotmysterium

Publicerad 21 juni, 2021

Den gångna helgen har varit den mest nyhetsintensiva i mannaminne – och kulminerade i förmiddags med att riksdagen röstade bort Stefan Löfven som statsminister. Ingrid&Maria kommenterar journalisternas hysteri över att Nooshi Dadgostar faktiskt försöker göra som hennes väljare vill, Ebba Buschs klassiska tal inför misstroendeomröstningen och ser fram emot ett nyval i september. Dessutom pratar vi om fegheten som skördar liv och om fyra döda British Airways-piloter – som kanske dog av sprutorna.

VIDEO


https://rumble.com/embed/vg8dq9/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 116 – Löfven får foten, dödlig feghet, pilotmysterium” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Ingen vågade konfrontera självmordsbombaren

https://www.spiked-online.com/2021/06/18/is-it-racist-to-confront-a-suicide-bomber/

Ingen vågar säga nej till uppehållstillstånd

https://bulletin.nu/migrationsverket-inifran-vi-hetsas-att-bevilja-uppehallstillstand

 

Sprutnytt

AZ-vaccinerade får ej gå på Springsteen-konsert

https://www.standard.co.uk/news/world/astrazeneca-vaccine-bruce-springsteen-on-broadway-concert-new-york-b941311.html

Tre British Airways-piloter döda efter sprutan

https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-aviation-idUSL2N2NZ1ZO?fbclid=IwAR22wQA4suQ455h4PW0ajrl3Ep98RAA4bHJ9UYqjVhny4cs-vW8kfq5MBME

Fyra döda

https://www.naturalnews.com/2021-06-18-british-airways-confirms-four-vaccinated-pilots-have-recently-died.html

Byram Bridle och andra läkare hotade till livet

https://juliacaesar.blog/2021/06/19/hot-och-forfoljelse-mot-lakare-som-presenterat-fakta-om-covidvaccinerna/

 

Löfven får foten!

Hysteriska journalister

https://www.svtplay.se/video/31660310/nyheter-direkt/presstraff-med-vansterpartiet-1?position=239&id=e7oJgQV

Hyllas av borgerliga skribenter

https://www.expressen.se/nyheter/nooshi-dadgostar-hyllas-av-borgerliga-motstandare/

Ebbas klassiska tal

https://riksdagen.se/sv/webb-tv/video/beslut/provning-av-yrkande-om-misstroendeforklaring-mot_H8C120210621zz

Sabuni tänker inte stödja Löfven, men han kan hota med extraval

https://www.expressen.se/nyheter/experternas-prognos-lofvens-ess-i-rockarmen/

Nooshi tänker aldrig släppa fram en högernationalistisk regering

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nooshi-dadgostar-kommer-aldrig-slappa-fram-en-hogernationalistisk-regering

Högerregering vid extraval!

https://www.friatider.se/hogerregering-vid-extra-val-idag

Karin Pettersson

https://www.aftonbladet.se/kultur/a/2dEWOR/centerns-mittenpolitik-ar-inte-folkets-vilja

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

16 Kommentarer

 1. Avatar

  Ärkenötet föll. Flyttlådor på g. Lööf äter morötter och Bolund gråter.

  Svara
 2. Avatar

  Ur askan i elden. Släpp punkt 44 mot att Annie Lööf blir statsminister. Därmed är globalisternas makt i Sverige cementerad.

  Svara
  • Avatar

   Nooshi nässpray räddar Löfven. Bolund fattar nada och Pernilla Wahlgren tar grenbilder i grenen. Kändisarnas oro för indragna bidrag ökar otroheten på nätet. Lunarstorm sponrar nyvalet i Kongo Chin chasa katt.

   Svara
   • Avatar

    Jaha, då är Annie Lööf beredd att slopa punkt 44 helt i utbyte mot ”andra saker”. Vad det är, återstår ännu att se. Min teori är att hon vill ha statsministerposten. Under tiden bör du fundera på om du verkligen ska ta emot NWO pengar från Soros för att trolla Svenne Banan på denna site. Det finns ett helvete som väntar på de som säljer sin själ. Du bör noga fundera över detta.

    Svara
 3. Avatar

  Tack för denna måndag 🙂 Vi saknar att kunna chatta med er. Ni är bäst

  Svara
 4. Avatar

  Midsommar maten blir mögiga sosse päror.. Lööf sill i morotssås Damberg rädisor i chilisås. Bolund öl 0.1%. Stenevie tårta av gamla plastpåsar i ättika. Sabuni whiskey..Jimmie dill i räkor. Ebba Slusch med Esbjörn druvor. Nooshis sura uppstötningar med smak hallon. Uffe kavring med bregottis.

  Svara
 5. Avatar

  Underbart är bara förnamnet. Plötsligt finns det hopp. Okej. Ska ta det lugnt. Dadgostar är kommunist, men en rätt okej kommunist. Tar henne alla dar i veckan före den falska Lööfskan.
  Gå tillbaka till din svets Stefan! Sommarkvällen är varm, ljus och blir inte mörkare än så här. Myggen surrar efter mer blod, åskan dånar ena stunden och det blänker av månljus i fjärden lite senare, fönstret står öppet mot juninatten och det doftar klöver från ängens nyslagna gräs.
  Öppnar en öl och sjunger ”vi är röde, vi är hvide ” för dansk dynamit exploderade i Köpenhamn. Dejliga danskar, lättade svenskar, ledsna finnar och misslyckade ryssar blev det av denna fotbollskväll. Fotboll är på riktigt. Livet är på riktigt. Politik är på låtsas. Sossarna lever på övertid.

  Svara
 6. Avatar

  får alla partier som skulle ställa upp 2022, ställa upp i extra val eller bara de som redan sitter i riksdagen?

  Svara
  • Avatar

   Intressant fråga, jag har ingen aning, men jag gissar på att det bara är dom som redan finns i riksdagen.

   Om dom politiska partierna inte kan komma överens om marknadshyrornas vara eller icke vara, varför då inte låta folket avgöra? Låt oss ha en folkomröstning istället för riksdagsval!

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Alla får ställa upp såvitt jag vet, men det är en dyr historia så jag kan tänka mig att AFS och andra partier utanför riksdagen hellre väntar till nästa år.

   Svara
   • Avatar

    Aha, hade det då inte varit lite smart att satsa lite extra nu isf?
    Jag menar, dom flesta utgår ju från att det blir ett lågt valdeltagande, så sannolikheten för diverse småpartier att nå framgång och eventuellt ta sig in i riksdagen ökar ju.
    Det gäller att vara på tå och ta chansen när den kommer. 😉

    Svara
    • Avatar

     Semester och alkohol är en dålig kombo när man ska tänka inser jag nu.. 🙂
     Ska vara tyst och ähna mig åt ölen istället! *fniss*

     Svara
 7. Avatar

  Äh. Sossarna ogillar marknadshyror lika mycket som vänsterpartister.
  Förstår inte att journalister och politiska proffstyckare inte kan se igenom denna bluff.
  Mina fåglar säger iaf att sossarna är nöjda, så här långt har allt gått enligt planen.

  Nu gäller det bara att pressa L till det yttersta och sedan tvinga dom att välja, backa från marknadshyror eller extraval, vad väljer ni?
  Det skulle vara extremt kaxigt om L valde extraval, men det vore samtidigt världsrekord i politisk dumhet.

  Sen återstår bara att köpa över C.
  Oavsett vad dom kräver/begär så kommer sossarna acceptera.
  Enda undantaget är väl om dom gör anspråk på statsministerposten.

  Visst är det högt spel från sossarna, men jag tror att tidpunkten gör att dom vågar, få partier vill ha ett extra val nu.
  Inom en vecka är problemet löst och allt återgår till det normala, ja om nu nåt kan tänkas vara normalt i det här sjuka landet. 😉

  Svara
 8. Avatar

  Vidriga regimlojala propagandajournalister. De är existentiellt ångesthysteriska över en konservativ regering som skär ned i svt sr budget och presstöd så de loosar sina feta regimlöner. Den dagen svt loosar miljarder ska firas med champagne.

  Svara
 9. Avatar

  Egentligen är planen supersmart. Skräm upp folk, få dom att vaccinera sig. Sedan när vaccinet dödar folk på riktigt om två-tre år, kan du hävda en riktig pandemi och tvinga resten att vaccinera sig. Då är alla döda och Bill Gates (som var frekvent gäst hos Jeffrey Epstein) får som han vill.

  Du kommer inte att äga något (för att du är redan död).

  Svara
 10. Avatar

  Underbart att höra och se er!

  När ni pratar vacciner på YT kan ni använda andra egna hitte-på-ord för vacciner!

  En del på YT kallar den för ”peanut-and-butter-sandwich”, ”the-old-jabbarou”, ”sticket” et.c.

  En väldigt nära anhörig till mig hade noterat att arabiska är näst största språket i Sverige, hon trodde inte sina öron när hon fick reda på det? jag har ju påtalat detta under flera år men ingen har lyssnat

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.