TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan 145 – Nooshi spelar boll!, Coca-Cola-kuppen, chocksiffror

Publicerad 18 juni, 2021

När V-ledaren Nooshi Dadgostar i går meddelade att hennes parti inte längre har förtroende för regeringen Löfven, satte hon igång en kedja av händelser och livade därmed upp svensk politik med flera hundra procent. Ingen räknade med att Nooshi skulle bryta V-traditionen att vara dörrmatta åt sossarna – journalisterna var förvirrade, kommentatorerna förbryllade och på Sveavägen 68 rådde full panik! Ingrid&Maria pratar i dag också om Ronaldos Coca-Cola-kupp och om de chockerande dödssiffrorna för covid-sprutorna.

VIDEO


https://rumble.com/embed/vg37th/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetsveckan 145 – Nooshi spelar boll!, Coca-Cola-kuppen, chocksiffror” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Ronaldos kupp mot Coca-Cola 

https://youtu.be/VeSk-7nHwzo

Aktien sjönk med 33 miljarder kronor

https://www.fotbollskanalen.se/em-2021/coca-colas-aktie-sjonk-med-33-miljarder-efter-ronaldos-gest/

 

Kommando Annie Lööf …

https://gatorna.info/threads/sabotageaktion-mot-centerpartiets-lokal-i-malmo-2933/

Något är ruttet i Malmö

https://www.expressen.se/ledare/nagot-ar-ruttet-inom-s-i-malmo/

Littorin

https://twitter.com/Nils_Littorin/status/1405507751967666176

 

Arbetslöshetskatastrofen bland invandrare

https://bulletin.nu/arbetsformedlingen-fick-som-den-ville

 

Chocksiffror för döda av sprutorna i USA

https://softwaredevelopmentperestroika.wordpress.com/2021/06/14/are-covid-vaccines-safe/

Dr Peter McCullough

https://www.brighteon.com/58437760-a8fa-4872-9ad9-0bbba33e5a95

Amazing Polly om 1. läckor 2. virus 3. vacciner

https://www.bitchute.com/video/5sGlqsRSdZrJ/

21-årig student tvingades ta vaccin – fick hjärtmuskelinflammation

https://childrenshealthdefense.org/defender/21-year-old-new-jersey-student-severe-heart-inflammation-moderna-covid-vaccine/

Sherri Tenpenny: Män med svullna testiklar och erektionsproblem

https://www.bitchute.com/video/5fVuPbnsuOll/

Trump säger nej till vaccin för barn!

https://www.youtube.com/watch?v=m7ZYy7XxFB0

Journalister vågade inte undersöka labbteorin

https://www.varldenidag.se/nyheter/svt-reporter-vi-vagade-inte-rapportera-om-labbteorin/repueu!rNYIA12CWP6u1CwoZTG0Q/

 

Nooshi spelar boll 

Berättade att de står fast

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pA7mmE/v-gar-vidare-for-att-falla-regeringen

SD lämnade in misstroendeförklaring

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9O5ejl/sd-finns-en-vilja-att-falla-regeringen

Ebba lämnar besked: Vi röstar för att fälla Löfven!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/39rwdL/senaste-nytt-om-misstroendehotet

Tuffe Uffe likaså

https://www.facebook.com/UlfKristerssonM/photos/a.2000116006890746/3012862525616084/

Andreas Johansson Heinö

https://twitter.com/JohanssonHeino/status/1405518800364134402?s=20

Annies bittra tweet
https://twitter.com/annieloof/status/1405523740608274443
När blir det extraval?
https://sv.wikipedia.org/wiki/Nyval
Varför är alla så rädda för extraval?
https://www.expressen.se/nyheter/s-profiler-lofven-kommer-avga-och-aterkomma/

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  Tror ni verkligen på det här?
  Jag tror inte ett dugg på någon regeringskris eller något nyval.
  Det här är bara ett politiskt rävspel som är orkestrerad av sossarna själva.
  Dom säger åt V att hota med att fälla regeringen, därigenom får S lite muskler att förhandla bort marknadshyrorna med C och L.
  L är livrädda för nyval och lär backa vid minsta lilla påtryckning.
  C räds naturligtvis inte nyval, men kan svetsarn locka med någon fet ministerposter för rödluvan i en framtida regering, så är jag säker på hon gapar, sväljer och backar.
  Så när krutröken har lagt sig, så har vi ingen regeringskris, utan fyra självgoda och nöjda partier som alla förmodligen ser sig själva som vinnare.
  L slipper nyval, och pustar ut förnöjt.
  C får några tunga ministerposter och slår sig för bröstet för att dom har backat och minsann räddat regeringen.
  V lyckas stoppa marknadshyror och är supernöjda.
  S sitter dästa och nöjda kvar vid makten och kan fortsätta hävda att oppositionen är oansvariga.

  Svara
 2. Avatar

  Nu får Regeringen Något Annat Att Fundera På Än Nya Skattehöjningar Ett Tag.

  Svara
 3. Avatar

  Svensken är tyvärr livegen sedan Ivar Kreuger mördades av Stalin 1932 och alla Kreugerpapper förklarades värdelösa. Socialdemokraterna tog vann valet året efter på social trygghet. Boet plundrades på allt och ägandet av Kreuger bolagen fördes över skuldfria till Direktör Wall Enberg som delade makten med Socialdemokraterna i Saltsjöbadsavtalet 1938. Kvar blev skulderna och svenne banan som livegen tjänare och bärare av skulden.

  Den som är intresserad att veta mer om hur svenska folket blev plundrat in på bara skjortan kan läsa boken ”Mordet på Ivar Kreuger” av Nikola Majstrovic.

  Det fina i kråksången är att svenska folket kan gå ihop i en s k ”class action” enligt internationell folkrätt och stämma både det socialdemokratiska arbetarpartiet (SAP) och direktör Wall Enbergs maktsfär på hela beloppet som plundrades i skadestånd inkl ränta. Det innebär att bl a SKF, Boliden, SEB, Swedish Match etc etc skulle återgå direkt i svenskarnas ägo genom s k utdelning.

  Den som inte tror detta är möjligt bör titta på de rättsfall där människor faktiskt fört grupptalan mot bl a den tyska och polska och tjeckiska m fl staterna för övergrepp både mot varandras befolkningar och den egna befolkningen. Också Schweiz och de schweiziska bankerna har fått betala stora skadeståndsbelopp. Den svenska staten och SAP i synnerhet kan vid en korrekt talan fällas till ansvar.

  Många människor underskattar sina möjligheter att få ut pengar för de övergrepp som begicks under 30 och 40-talet i Europa.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.