TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 113 – Mediernas propagandakrig, peddocentern, Sverige under attack

Publicerad 31 maj, 2021

Mainstream-medierna blir allt mer skamlösa i sitt propagandakrig. Numera lyser den kritiskt granskande journalistiken bara med sin frånvaro och det mesta går ut på att manipulera svenskarna att gå i ledband. I helgen gick Kvällsposten över alla gränser med rubriken ”Kändisarna om sin vaccinlycka”. Ingrid&Maria pratar i dag också om Centerns nya partisymbol som har uppenbara likheter med en pedofilsymbol, om vad som kan tänkas ligga bakom destabiliseringen av Sverige och andra Västländer och om bevisen som nu kommit fram för att viruset SARS-CoV-2 tillverkats i Wuhan-labbet.

VIDEO


https://rumble.com/embed/vf8rrz/?pub=fn8ib

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 113 – Mediernas propagandakrig, peddocentern, Sverige under attack” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Centerns nya symbol misstänkt lik pedofilsymbol

https://www.friatider.se/kritiken-centerpartiets-nya-logotyp-paminner-om-pedofilsymbol

 

Varför destabiliseras just Sverige?

Bo Theutenberg i Swebbtv

https://swebbtv.se/videos/watch/e01ef95b-7bea-4077-910f-9683180f4e6e

Vem är Bo Theutenberg?
https://sv.wikipedia.org/wiki/Bo_Johnson_Theutenberg

Och i USA gör Biden samma sak, säger West Point-överste

https://www.friatider.se/west-point-overste-bidens-uppdrag-ar-att-gora-vita-till-minoritet

Polischef Erik Nord om dödsskjutningarna

https://www.gp.se/debatt/erik-nord-därför-har-sverige-flest-dödsskjutningar-i-europa-1.48357661

Mördare nästan lynchad i Hjällbo

https://www.expressen.se/gt/krim/polisen-utesluter-inte-fler-gripanden-eller-hamndaktioner/

Danmark flyttar asylprocessen till Afrika

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/danmark-vill-flytta-asylprocessen-till-afrika

 

Wuhan-läckan

Här är bevisen

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html?fbclid=IwAR1OHYTv8wOLpyEBGq81RlWJFDjH4oY7qP-jG0E7fsx0Mu7RN5XJJOMgzrc

Svensk version

https://samnytt.se/forskare-covid-viruset-har-inget-naturligt-ursprung/

Usel säkerhet på labbet

https://nypost.com/2021/05/28/scientists-at-wuhan-lab-filmed-being-bitten-by-bats-report/

2012 sa Fauci att gain of function var värt risken för en pandemi

https://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2021/05/28/bombshell-fauci-said-studying-bat-viruses-was-worth-a-potential-pandemic-n2590169

MSB och konspirationsteorier

https://bulletin.nu/msb-s-manual-mot-konspirationer-gor-mig-misstanksam

 

Mediernas propagandakrig 

Julia Caesar: Media har sålt sig

https://juliacaesar.blog/2021/05/30/media-har-salt-pressfriheten-till-vaccinindustrin/

I många länder har dödsfallen ökat kraftigt med sprutorna

https://thetruthaboutvaccines.com/covid-vaccines-worsen-prolong-pandemic/

Tucker Carlson om hur de beter sig

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-how-many-americans-have-died-after-taking-the-covid-vaccine

De manipulerade medierna

https://rumble.com/vhkk3x-busted-media-crimes-exposed.html?mref=6zof&mrefc=2

Nu får man plötsligt skriva om labbläckan på Facebook

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/facebook-tillater-covid-19-labb-teorier-trump-pastod-detta-ett-ar-sedan-vad-vet-man-nu

CNNs tittarsiffror har rasat 67 procent

https://www.friatider.se/efter-trump-cnn-har-forlorat-7

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Ni glömde nämna Newsmax där många nästan sitter i Trumps knä …

  https://www.youtube.com/c/NewsmaxtvLive/videos

  Inte heller denna månad blev det över mer än en fjuttighet på fattigpensionen, men hav hopp om ett tillskott från mig, Maja, vad det lider …

  Svara
 2. Avatar

  Hej,

  Jo Annie Lööf är kristen, i likhet med Kristersson och hans fru, Ebba och Åkesson. Löfven och hans fru är inte kristna men ändå sitter frun i kyrkorådet och påverkar kyrkan vilket tydligen är tillåtet. Jag vet inte om Bolund är kristen men Fridolin och Romson var det därav totalinvandringen 2015. Sabuni ogillar starkt alla religioner medan Björklund skyddade kristendomens status i skolan. Det är dock oklart om han själv var kristen.

  Allt detta framgår av lite intern spaning i form av snabba googlingar på nätet. Hade inte så många av de mest med absolut mest makt i Sverige varit kristna så tror jag inte att vi hade haft den här stora invandringen idag eller vurmat så för grovt kriminella.

  En utbredd kristen diskurs i Sverige i dag fokuserar nämligen på Jesus liknelse om den barmhärtige samariten som kan tolkas som att man ska ta hand om människor som inte tillhör ens egen grupp samt liknelsen om den förlorade sonen som handlar om att man ska stå redo att förlåta syndare. För övrigt verkar Moa Berglöf, hon som skrev Reinfeldts tal Öppna era hjärtan (sic!) vara kristen. Åtminstone är retoriken i detta tal kristen. Även Schyffert Var inte rädda slogan är kristen. Han hittade detta tal på Andreaskyrkan på Södermalm. Han är dock inte själv kristen men har sagt att han gillar Jesus.

  Till på köpet är också Ernman och Gardell kristna. Så kollar man vilka som har makten idag såväl formellt som informellt så många kristna eller kör med kristen retorik för att påverka det svenska folket som varit kristet, i alla fall kulturellt, i 1000 år att ta emot mer och mer invandring.

  Eftersom de sällan själva umgås med invandrare så vill de dock inte detta för att vara goda mot sina medmänniskor utan för att framstå som goda inför sina vänner och Gud så att de får komma till himlen. Vilket förhoppningsvis inte kommer ske för jag vill inte träffa dem där!

  Maria

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.