TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 111 – Polisens förlorade heder, älskade grannar, hej svejs i lingonskogen

Publicerad 17 maj, 2021

I helgen som gick förlorade svensk polis sin heder. När en svensk pensionär greps och fördes bort för att han protesterade mot en judehatande propalestinsk demonstration i Stockholm, brast något hos de flesta svenskar. Och vad händer om majoritetsbefolkningen inte längre tycker sig kunna lita på polisen? Ingrid&Maria talar i dag också om varför vi säger hej, svejs i Lingonskogen, hyllar Norge och Finland och ger en bakgrund till den olösliga konflikten mellan Israel och Palestina.

VIDEO


https://rumble.com/embed/vekh5r/?pub=4

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 111 – Polisens förlorade heder, älskade grannar, hej svejs i lingonskogen” on Spreaker.


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Daniel har kommit ut med en ny skiva!

https://www.midgaardshop.com/sv/cds-c-1/fran-sverige-norden-c-3/ursinne-pa-trampad-mark-p-4839

 

Hej svejs i Lingonskogen

https://sverigesradio.se/avsnitt/734639

 

Älskade grannar

Grattis Norge – 17 mai i dag!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Norges_grundlagsdag

Räddar Finland oss från Coronafonden?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pAzz1R/sannfinlandarna-bromsar-beslut-om-stodpaket

Omröstning i morgon?
https://www.hd.se/2021-05-17/finland-sprider-oro-kring-eu-s-coronastod

 

Konflikten Israel/Palestina

Vad det egentligen handlar om

https://www.youtube.com/watch?v=76NytvQAIs0

Kids Chasing Paradise – ny film om barn som hatar och vill bli martyrer

https://www.youtube.com/watch?v=qHWG_A3lEEc

IDF lurade ner Hamas-ledarna i tunnlar?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M3KKVB/teorin-lurade-ner-hamas-ledare-i-hemliga-tunnlarna

Netanyahu intervju

https://www.youtube.com/watch?v=gql9Wba1ptc

Ann Linde har erkänt en stat som inte finns

https://ledarsidorna.se/2021/05/utrikesminister-ann-linde-palestinierna-har-ingen-egen-stat/

 

Polisens förlorade heder

Polisen griper svensk pensionär

https://twitter.com/chrwallg/status/1393687461604249604

Katerina om polisens svek

https://katerinamagasin.se/helgen-da-svensk-polis-forlorade-sin-heder/

Krister Thelin

https://twitter.com/KristerThelin/status/1393984121630822402

Polisen försvarar sitt agerande vid propalestinsk demo

https://samnytt.se/polisens-stallningstagande-mot-israel-jo-anmals-forsvaras-av-polischef/

När polisen skyddar de kriminella händer detta – Eskilstuna

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2drL7y/brandkaos-i-eskilstuna–tre-unga-man-gripna

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Han i samedräkten har polisen gång på gång tagit o kört iväg på frihetsdemonstrationerna. Nu denna gång ble han även anhållen. Har tyvärr bara sett dessa frihetsdemonstrationerna om bla yttrandefriheten mm o våran stasipolis har verkligen visat vad tuffa dom är mot äldre o mot kvinnor med barn o även mot vanliga medborgare. Hade jag haft råd hade jag åkt upp till Stockholm o tagit del av dessa demonstrationer. När det gäller sprutan som våra medborgare tar nu men även mina föräldrar tagit fast jag varnat dom så efter dessa två sprutor så har jag märkt en så stor skillnad på mina föräldrar att jag känner faktiskt inte igen dom o deras beteende. Min far fick efter sprutorna Symptom som trötthet, ont i ryggen , arotabråck som brast i hans tarmar så han spydde blod o nu menar jag ordentligt med blod o fick åka akut upp med ambulans o det var inte säkert att han skulle överleva operation för att stoppa denna blödning, men tack vare att han alltid haft väldigt lågtblodtryck så förblödde han inte o klarade operationen. Han fick även efter sprutan för högt socker. Nu var jag hemma som tur var så jag kunde reda upp situationen med att ringa ambulans o sen vara hemma o stötta min mor som inte fick åka med upp till sjukhuset o då ska ni veta att mina föräldrar varit gifta i lite över 60 år o alldrig varit i från varandra under längre tider. Min mor blev också hon sjuk efter sprutorna o fick värk i sin kropp o trött o dålig i magen o i kisseriet mm. Min far har kommit hem men dom går o lägger sig o sover o sover o eftersom jag är ensambarn så är det nu jag som får städa o tvätta o fixa i trädgården mm Det räcker att min far går ut o ska ta tidningen på en sträcka på ca 30 meter fram o tillbaks så får han gå o lägga sig igen. Min mor klarar knappt gå ner för källartrappan utan att brista ut i gråt för det värker så mycket. I går så sa jag till min mor fall hon märkt att hon fått dessa symptom efter hon tagit sprutorna o fall hon märkt att något är fel o då så sa hon att JA o att jag hade rätt ang dessa sprutor. Ja att dom har högålder är sant. 80 o 85 är dom men dom var ej i detta skick innan dom fick sprutan. Nu kan jag ha fel o det kan vara åldern som spelar roll men personligen så är jag helt övertygad att detta gift o sk vaccin ligger bakom. Nu ska jag fråga er en sak. Om våra ledare o regering säger att vi ska ta sprutan som uppenbarligen ingen vet vad som finns i sprutan o då ska vi bli friska o skyddade. ???? Om samma ledare skulle säga att vi skulle raka av oss vänstra ögonbrynet för samma resultat hand ni gjort det då ?? Jag kan nästan lova att dom flesta hade redan samma dag gjort som våra ledare sagt. Om en knarkare skulle komma fram till er o säga att här är en spruta o den ska ni ta o ta två för säkerhetensskull. Hade ni tagit denna spruta? Ni vet ju inte vad som finns i den heller!! Ja visst är det lite ironi nu men Det är exakt samma sak som när våra ledare nästan tvingar oss att ta dom där sprutorna. Aldrig i satan att jag någonsin skulle ta dessa sprutor o jag personligen skiter i att åka utomlands för att ta risken det gör jag ej. Skulle det bli så att man inte får besöka resturanger eller pubar utan att ha tagit sprutorna så dricker jag mina öl hemma eller hos någon vän. Skulle man inte få besöka matbutiker då skickar jag väl in någon annan att handla. Skulle jag inte få gå på systemet så är det samma sak. Men då gör jag även civilolydnad o bränner hembränt, Inga problem att hitta ingredienser till att göra mäsk. Jag förstår faktiskt inte att våra medborgare blivit så skrämmda o hjärntvättade av våra styrandes regim att dom gör vad dom säger att vi ska göra. Är vi inte självtänkande som individer o kan söka efter information o lyssna, lära, förstå längre?? Nä så länge mina föräldrar är sjuka så har jag tagit ledigt från arbetet jag har o nu är det min tur att sköta dom som dom en gång skötte mig när jag kom till världen. Det är min skylldighet med ära heder o moral. Detta låter kanske helt galet det jag skriver men jag ser det jag ser o jag hör det jag hör o jag bildar mig min egen uppfattning utan att bli hjärntvättad av stat, media, vänner, läkare mm MVH Martin Persson.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Det är förfärligt att läsa om dina föräldrar, Martin. Utan sprutorna skulle de antagligen ha fått några sköna år till i livet, nu verkar det mest vara elände. Jag lider med dig.

   Svara
   • Avatar

    Tack. Ja man blir förtvivlad här hemma. Jag har även flyttat till mitt barndomsrum hemma hos dom bara för att stötta o hjälpa dom. Vi får se hur det går nu iallafall ha en god dag på er bägge . Ni är fantastiska

    Svara
 2. Avatar

  När det gäller polisen o hur dom har agerat så har jag absolut ingen respekt för dessa stasi o hejdukar i Stefan diktator löfvens regim. Satt o tittade på demonstrationerna i helgen o hur polisen gjorde mot våra egna o har även tittat på alla andra frihetsdemonstrationer på nätet. Polisens agerande mot sina egna medborgare är så fruktansvärt fult gjort. Nu tog polisen o körde iväg med pensionärer o kvinnor o andra fredliga medborgare o släppte av dom på andra platser. I helgen började dom anhålla våra äldre mm. Va händer nästa gång medborgarna demonstrerar för sin frihet?? Det räcker med att någon styrande säger något annat o medborgarna kanske körs ut i någon skogsdunge o inte kommer tillbaka. Det har hänt i andra länder att polisen gjort sånt. Hur många gånger har man inte hört poliser i andra regimer ursäkta sig med att VI LYDDE BARA ORDER! Ordet att det kan aldrig hända här har sagts i andra länder o det har hänt. Det är djävligt alvarligt o skrämmande utveckling. Kolla vad som hände Håkan Bergmark tex. Samma dag hände detta. På tidig morgon kommer polis o fogde o mäter ut hans båt o tar hans tillhörigheter mm. Timmarna efter detts så ringer Aftonbladet till honom o timmarna efter det så blir han utsatt för ett rånförsök av ett gäng från icke skidåkandenation o då misshandlad av dom. Konstigt nog så hade dessa inga vapen eller knivar o eftersom jag inte tror på slumpen att man kan ha otur tregånger i följd o under samma dygn så har dom väl fått order från någon att inte använda vapen. Det är ju så att i dom flesta fall anvädes vapen jue. Nu kan jag ha totalt fel men jag tror inte att det var otur som inträffade när Håkan Bergmark blev utsatt för detta MVH Martin

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.