TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen 110 – Polisstaten, peak fördumning, experimenten fortsätter

Publicerad 10 maj, 2021

Västvärlden, som brukade skryta med sina öppna och demokratiska samhällen, förvandlas nu i rask takt till polisstater. I Kanada har flera präster gripits och fängslats för att de vägrar ställa in sina gudstjänster av poliser som ”bara lyder order” – samma försvar som vi tidigare så föraktfullt kopplade samman med de nazister som försökte smita undan sitt ansvar. I dag talar Ingrid&Maria också om Margot Wallströms förvåning över det samhälle hon själv varit med om att skapa, om att Anna Dahlberg på Expressen har begripit att invandringen är Sveriges ödesfråga och hur vansinnigt det är att ge sprutorna till barn

VIDEO


https://rumble.com/embed/ve75hj/?pub=4

LJUDPODDAR

Listen to ”Nyhetshelgen 110 – Polisstaten, peak fördumning, experimenten fortsätter” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

 

Rasmus Paludan anordnar Alla ritar Muhammed-dag https://samnytt.se/paludan-besoker-rosengard-for-att-teckna-muhammed-pedagogiskt-instrument/

Bombathon

https://www.thereligionofpeace.com/pages/site/ramadan-bombathon.aspx

Margot Wallström: Får man inte säga kvinna och man?!
https://mobile.twitter.com/margotwallstrom/status/1390688624031768577

Skämskudde-Bilan

https://mobile.twitter.com/bilaaan1/status/1390996835813183491

1177: Undvik orden kvinna och man

https://www.1177.se/Stockholm/riktlinjer-och-material/sprakliga-riktlinjer/diverse-ord-och-uttryck-a-o/k2/kvinna—undvik/

Danska medier uppmärksammar

https://www.berlingske.dk/internationalt/tidligere-svensk-udenrigsminister-kan-det-virkelig-passe-at-vi-ikke

En svensk ledare

https://www.ystadsallehanda.se/ledare/ett-sprak-fritt-fran-kvinnor-90a37c82/

Caitlyn Jenner anklagas för “transfobi”

https://www.forbes.com/sites/dawnstaceyennis/2021/05/01/caitlyn-jenner-turned-her-back-on-trans-kids-to-get-republican-votes/?sh=582d25265c25

“Det är helt enkelt inte rättvist” 

https://www.tmz.com/2021/05/01/caitlyn-jenner-trans-girls-ban-sports-biological-boys/

Invandringen – vår ödesfråga

Anna Dahlberg erkänner det nu

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/vanstern-har-fel-invandringen-ar-den-avgorande-fragan/

Jimmie Åkesson i The Telegraph

https://www.friatider.se/akesson-vi-ska-bli-hardare-danmark

Danmark kan stoppa asylinvandringen helt!

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE12960740/her-er-forslaget-der-kan-vende-op-og-ned-paa-dansk-politik/

Sprutorna – dör de vaccinerade av covid eller av sprutan?

https://www.friatider.se/tusentals-vaccinerade-har-smittats-anda

Om Big Pharmas hänsynslösa girighet

https://www.dn.se/kultur/oscarsregissoren-alex-gibney-opioidkrisen-ar-arhundradets-brott/

Israelisk rapport: Skador på kroppens alla system

https://www.vaken.se/medborgargrupp-i-israel-skador-fran-pfizers-vaccin-pa-kroppens-alla-system/

Självspridande vaccin?

https://beforeitsnews.com/eu/2021/05/self-spreading-vaccines-are-no-mythits-hard-science-johns-hopkins-confirmed-them-covid-genocide-is-here-2671728.html

Nils Littorin om testning på barn och unga

https://twitter.com/nils_littorin/status/1390884927344889857?s=21

Littorin intervjuar Harvardprofessorn Martin Kulldorf

https://www.youtube.com/watch?v=ZMAtPZXZ3dE

Metaanalys: 62 procent mindre dödlighet med Ivermectin

https://sebastianrushworth.com/2021/05/09/update-on-ivermectin-for-covid-19/

Polisstaten

Artur gripen! 

https://thepostmillennial.com/breaking-artur-and-dawid-pawlowski-arrested-and-charged-for-gathering-at-calgary-church

Rubin Report om annan fängslad präst

https://www.youtube.com/watch?v=6Yjvz-ySxCg

I Sverige finns Sweden Street Prayers

https://www.youtube.com/watch?v=Vbz-amCITmk

Därför är kyrkovalet viktigt!

Gustav Kasselstrand om vad AFS vill

https://www.youtube.com/watch?v=CEZ8SgMLHPA


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommen-tarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Jag brukar lyssna på er podd som oftast är informativ och med humor. Ni är sympatiska och skickliga journalister med ett oftast bra och Sverigeräddande budskap.

  MEN, i nästan varje podd återkommer ni till de hemska nazisterna. Vad det än handlar om så hänvisar ni ständigt till ”nazister, nazister, nazister” som det mest ondskefulla man kan tänka sig. Ni kör hela det sedvanliga och inarbetade – från Hollywood till MSM – narrativet, om att nazister var onda demoner från underjorden och gestapo-typerna skyllde på att de ”bara lydde order”. Men de ”onda nazisterna” var tyskar som försökte rädda sitt land, efter att somliga bestämt att två världskrig skulle utspelas där och märk väl: Det var Judea som år 1933 förklarade krig mot Tyskland.

  Det är otroligt men ni verkar inte ha förstått. Ni ”glömmer” Churchill som brandbombade mellan 50 och 100 tyska städer där miljoner civila brändes levande i eldstormar. Läs den fruktansvärda historien om Dresden! De allierade inte bara brandbombade tyskar utan använde även atombomber mot civila i två japanska städer. (Wilson kände till anfallet mot Pearl Harbour men lät det ske med avsikten att ändra den amerikanska opinionen för att få USA att gå med i kriget.)

  Stalins soldater ägnade sig efter krigsslutet åt en orgie i våld mot de tyska kvinnorna. De spikade bland annat upp kvinnor på ladugårdsdörrar och våldtog alla av kvinnligt kön mellan 8 år och 80. Efter kriget svalt över tio miljoner tyska soldater ihjäl då de stängdes in under öppen himmel utan mat, vatten eller tak. Det vinnandet laget diskuterade på fult allvar att sterilisera alla tyska män.

  Tyskarna lever under ockupation sedan andra världskriget utan yttrandefrihet och har betalat hundratals miljoner i ”skadestånd”. Oändligt är det tyska folkets lidande!

  Ponera att det var de onda som vann kriget. Hur skulle de dölja att de var de onda? Genom att sälja in myten om de onda tyskarna till fåren, som inget vet och inte tänker, som bara sväljer? Genom att köpa upp media och köra ensidig propaganda? Jag har insett att jag lurats från barndom till vuxen ålder, från skolundervisningen till filmer, litteratur och media.

  Jag tror att ni två är alldeles för intelligenta för att egentligen köpa lögnen om de onda nazisterna och de genomgoda allierade. Jag blir mer och mer övertygad om att ni är sk ’kontrollerad opposition’. Vilket är sorgligt, för jag trodde på er tidigare och hoppades på er.

  Sammanfattningsvis, det vore befriande att slippa höra er ensidigt utmåla de ”onda nazisterna” för all hemskt som hänt i världen och om ni ville mogna lite och öppna era ögon och se att det finns en annan verklighet bakom de lögner vi matats med under alla dessa år.

  Ondskan härstammar inte från Tyskland, så som ni ständigt försöker intala oss. Ondskan kommer från frimurare och en psykopatisk elit som försöker ta över världen.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Hej Erica!

   Såvitt jag kan minnas så har vi aldrig utmålat nazisterna som de hemskaste varelserna på jorden, vi är fullt medvetna om att alla inblandade i Andra världskriget begick fruktansvärda handlingar. Framförallt ryssarna, men även Churchill som beordrade bombningarna av Dresden och andra tyska städer. Det värsta av allt var att de allierade överlämnade halva Europa till de totalitära Sovjetkommunisterna, trots att de bekämpat Hitler på grund av den totalitära nazismen.
   Det vi kritiserar är ALLA totalitära ideologier och vad de alltid leder till. Nazismen var en sådan och den fick helt normala människor att begå fruktansvärda handlingar och sedan ursäkta sig med att de ”bara lydde order”. Exakt samma beteende ser vi nu exempelvis i Kanada där poliser griper kristna pastorer med ursäkten att de bara lyder order.
   Du kan vara helt lugn för att vi inte är någon kontrollerad opposition. Ingen bestämmer över oss – vi säger enbart det vi själva vill och står för.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 271 Platinasponsorer: Hans J - Vet knappt vad jag menar själv, Anette S – Månadspeng, Makarna Ljusås - Bästa favoriterna, tycker karlskroniterna!!, Hans J - Ni är för härliga tjejer, Kurt L, Lena B, Alf V – Ostatligt stöd, Jeanette, Björn, Magnus. Övriga: Sonja H – Gåva, Lena J – Tack för bra program, MR DJ, Patrik W – Tack för ett bra program, Susanne A - Tack för att ni finns. Gud välsigne er, Rolf S, Annica B, Monika S, Helene S, Marie-Louise O, Johan A, Gunilla C – Gåva, Ingemar A, Lars J, Christina L – Gåva, Anders L - Tack er svenska är så rik och varierad, Annika B, Berit H, Karin S – Gåva, Maria K – Gåva, Anders H – Gåva, Nilla L, Kenneth W – Gåva, Jonathan S – WWG1WGA, Nanna K, Hans N, Malin A, Inga-Lill B – Ni är bäst, Marie L - Till mina favoritjournalister, Peter M – Donation, Danne S - Många Bäckar Små, Elej, John S – Bra kämpat, Cecilia S, Kerstin J – Gåva, Stefan J – Gåva, Richard K, Agneta S - Ni gör ett jättebra jobb, Annica B, Rolf S, Elisabeth B, Stina K – Gåva, Torbjörn N – Gåva, Harriet L, Heléne S, Alexandra A - Bra podd!, Jan B - GÅVA. Önskar jag hade mer!!!, Margot B, Ingemar A - Ni är duktiga journalister, Per-Åke L, Ulrika S – Gåva, Kent H, Inger L, Uchibaba – Kramar, Peter L – Gåva, Robin E - Gåva många bäckar små, Stefan S, Marie H – Gåva, Hembygdspatrioten – Tack, Agneta B, Gustaf B – Gåva, Gunilla M, Ylva K, Mikael S, Madeleine S – Gåva, Maria A, Eva D – Gåva, Bo B, Björn W – Donation, Helena V - Jag lyssnar på alla Era program, Carina H, Margareta M – Gåva, Siv B – Ni är bäst, Ulf H – Månadsstöd, Sten H – Kör på, Åsa G – Bless!, Tommy C – Till Ingrid&Maria, Christian, Malin, Ulla, Ema, Anita, Anonym RT, Magnus, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Birgitta, Pär, Susanne, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Stefan, Christina, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 271 Platinasponsorer: Hans J - Vet knappt vad jag menar själv, Anette S – Månadspeng, Makarna Ljusås - Bästa favoriterna, tycker karlskroniterna!!, Hans J - Ni är för härliga tjejer, Kurt L, Lena B, Alf V – Ostatligt stöd, Jeanette, Björn, Magnus. Övriga: Sonja H – Gåva, Lena J – Tack för bra program, MR DJ, Patrik W – Tack för ett bra program, Susanne A - Tack för att ni finns. Gud välsigne er, Rolf S, Annica B, Monika S, Helene S, Marie-Louise O, Johan A, Gunilla C – Gåva, Ingemar A, Lars J, Christina L – Gåva, Anders L - Tack er svenska är så rik och varierad, Annika B, Berit H, Karin S – Gåva, Maria K – Gåva, Anders H – Gåva, Nilla L, Kenneth W – Gåva, Jonathan S – WWG1WGA, Nanna K, Hans N, Malin A, Inga-Lill B – Ni är bäst, Marie L - Till mina favoritjournalister, Peter M – Donation, Danne S - Många Bäckar Små, Elej, John S – Bra kämpat, Cecilia S, Kerstin J – Gåva, Stefan J – Gåva, Richard K, Agneta S - Ni gör ett jättebra jobb, Annica B, Rolf S, Elisabeth B, Stina K – Gåva, Torbjörn N – Gåva, Harriet L, Heléne S, Alexandra A - Bra podd!, Jan B - GÅVA. Önskar jag hade mer!!!, Margot B, Ingemar A - Ni är duktiga journalister, Per-Åke L, Ulrika S – Gåva, Kent H, Inger L, Uchibaba – Kramar, Peter L – Gåva, Robin E - Gåva många bäckar små, Stefan S, Marie H – Gåva, Hembygdspatrioten – Tack, Agneta B, Gustaf B – Gåva, Gunilla M, Ylva K, Mikael S, Madeleine S – Gåva, Maria A, Eva D – Gåva, Bo B, Björn W – Donation, Helena V - Jag lyssnar på alla Era program, Carina H, Margareta M – Gåva, Siv B – Ni är bäst, Ulf H – Månadsstöd, Sten H – Kör på, Åsa G – Bless!, Tommy C – Till Ingrid&Maria, Christian, Malin, Ulla, Ema, Anita, Anonym RT, Magnus, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Birgitta, Pär, Susanne, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Stefan, Christina, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 271 Platinasponsorer: Hans J - Vet knappt vad jag menar själv, Anette S – Månadspeng, Makarna Ljusås - Bästa favoriterna, tycker karlskroniterna!!, Hans J - Ni är för härliga tjejer, Kurt L, Lena B, Alf V – Ostatligt stöd, Jeanette, Björn, Magnus. Övriga: Sonja H – Gåva, Lena J – Tack för bra program, MR DJ, Patrik W – Tack för ett bra program, Susanne A - Tack för att ni finns. Gud välsigne er, Rolf S, Annica B, Monika S, Helene S, Marie-Louise O, Johan A, Gunilla C – Gåva, Ingemar A, Lars J, Christina L – Gåva, Anders L - Tack er svenska är så rik och varierad, Annika B, Berit H, Karin S – Gåva, Maria K – Gåva, Anders H – Gåva, Nilla L, Kenneth W – Gåva, Jonathan S – WWG1WGA, Nanna K, Hans N, Malin A, Inga-Lill B – Ni är bäst, Marie L - Till mina favoritjournalister, Peter M – Donation, Danne S - Många Bäckar Små, Elej, John S – Bra kämpat, Cecilia S, Kerstin J – Gåva, Stefan J – Gåva, Richard K, Agneta S - Ni gör ett jättebra jobb, Annica B, Rolf S, Elisabeth B, Stina K – Gåva, Torbjörn N – Gåva, Harriet L, Heléne S, Alexandra A - Bra podd!, Jan B - GÅVA. Önskar jag hade mer!!!, Margot B, Ingemar A - Ni är duktiga journalister, Per-Åke L, Ulrika S – Gåva, Kent H, Inger L, Uchibaba – Kramar, Peter L – Gåva, Robin E - Gåva många bäckar små, Stefan S, Marie H – Gåva, Hembygdspatrioten – Tack, Agneta B, Gustaf B – Gåva, Gunilla M, Ylva K, Mikael S, Madeleine S – Gåva, Maria A, Eva D – Gåva, Bo B, Björn W – Donation, Helena V - Jag lyssnar på alla Era program, Carina H, Margareta M – Gåva, Siv B – Ni är bäst, Ulf H – Månadsstöd, Sten H – Kör på, Åsa G – Bless!, Tommy C – Till Ingrid&Maria, Christian, Malin, Ulla, Ema, Anita, Anonym RT, Magnus, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Birgitta, Pär, Susanne, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Stefan, Christina, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 271 Platinasponsorer: Hans J - Vet knappt vad jag menar själv, Anette S – Månadspeng, Makarna Ljusås - Bästa favoriterna, tycker karlskroniterna!!, Hans J - Ni är för härliga tjejer, Kurt L, Lena B, Alf V – Ostatligt stöd, Jeanette, Björn, Magnus. Övriga: Sonja H – Gåva, Lena J – Tack för bra program, MR DJ, Patrik W – Tack för ett bra program, Susanne A - Tack för att ni finns. Gud välsigne er, Rolf S, Annica B, Monika S, Helene S, Marie-Louise O, Johan A, Gunilla C – Gåva, Ingemar A, Lars J, Christina L – Gåva, Anders L - Tack er svenska är så rik och varierad, Annika B, Berit H, Karin S – Gåva, Maria K – Gåva, Anders H – Gåva, Nilla L, Kenneth W – Gåva, Jonathan S – WWG1WGA, Nanna K, Hans N, Malin A, Inga-Lill B – Ni är bäst, Marie L - Till mina favoritjournalister, Peter M – Donation, Danne S - Många Bäckar Små, Elej, John S – Bra kämpat, Cecilia S, Kerstin J – Gåva, Stefan J – Gåva, Richard K, Agneta S - Ni gör ett jättebra jobb, Annica B, Rolf S, Elisabeth B, Stina K – Gåva, Torbjörn N – Gåva, Harriet L, Heléne S, Alexandra A - Bra podd!, Jan B - GÅVA. Önskar jag hade mer!!!, Margot B, Ingemar A - Ni är duktiga journalister, Per-Åke L, Ulrika S – Gåva, Kent H, Inger L, Uchibaba – Kramar, Peter L – Gåva, Robin E - Gåva många bäckar små, Stefan S, Marie H – Gåva, Hembygdspatrioten – Tack, Agneta B, Gustaf B – Gåva, Gunilla M, Ylva K, Mikael S, Madeleine S – Gåva, Maria A, Eva D – Gåva, Bo B, Björn W – Donation, Helena V - Jag lyssnar på alla Era program, Carina H, Margareta M – Gåva, Siv B – Ni är bäst, Ulf H – Månadsstöd, Sten H – Kör på, Åsa G – Bless!, Tommy C – Till Ingrid&Maria, Christian, Malin, Ulla, Ema, Anita, Anonym RT, Magnus, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Birgitta, Pär, Susanne, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Stefan, Christina, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne.