TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 112: Miljötalibanerna förnekar sig inte, del 2

Publicerad 1 maj, 2021

Miljöpartiet är ett vänsterextremt parti. Deras vansinniga idéer ska genomföras till varje pris, ty verkligheten är dem fullständigt likgiltig, menar Gudmundur Bragason.

Miljöpartiet har länge krävt att Bromma flygplats läggs ner och nyligen beslutades att så ska ske. Detta blir ett dråpslag för inrikesflyget och det blir väldigt mycket besvärligare för vanligt folk att flyga inrikes, men för arroganta vänsterpolitruker har sådant ingen som helst betydelse eftersom de anser att vi vanliga människor är slödder som via skattsedeln ska betala deras feta löner och hålla käften. När beslutet hade klubbats firade miljöpartiet med tårta vilket säger en hel del om deras syn på oss vanliga.

Daniel Helldén, trafikborgarråd i Stockholm. Foto: Wikimedia Commons.

Daniel Helldén – lägg det namnet på minnet. När man i framtiden skriver Stockholms historia kommer den mannen (eller vad han nu är) att betraktas som en av de mest extrema stollar som någonsin har innehaft en maktposition i Stockholms stadshus.  2014 blev han trafikborgarråd och att han fortfarande innehar den posten säger väldigt mycket om den tid vi lever i. Det är nämligen han som ligger bakom den så kallade feministiska snöröjningen. Den går ut på att cykel- och gångvägar ska plogas först eftersom herr Helldén tror att de flesta som är bilburna är män och att kvinnor följaktligen diskrimineras.

Vad denna miljöpartistiska idioti kan få för konsekvenser fick jag själv erfara i november 2016. Vi drabbades av ett ovanligt ymnigt snöfall vilket fick till följd att trafiken stod helt stilla i flera timmar. Visst hade det blivit kaos även utan den feministiska snöröjningen, men jag är övertygad om att det hade gått bättre med riktig snöröjning och jag känner många som delar min bedömning. Jag kunde helt enkelt inte ta mig hem från mitt arbete. Jag satt i foajén och väntade på en färdtjänsttaxi som naturligtvis inte kunde komma. Där satt jag i flera timmar. Jag kunde visserligen ta mig in och ut genom huvudentrén, men jag kom inte in på min arbetsplats.

Sent på kvällen kom en man ner från en annan verksamhet (eller företag, jag minns inte säkert vad) som fanns i huset. När han fick syn på mig insåg han hur läget var och efter en stund hade han sett till att jag fick låna ett vilrum på hans arbetsplats. Klockan 6 påföljande morgon blev jag, i enlighet med en muntlig överenskommelse, väckt av en väktare. Strax därefter kunde jag komma in på min arbetsplats, endast för att meddela mina arbetskamrater att jag tänkte åka hem eftersom jag inte orkade jobba den dagen. Jag känner flera som drabbades på liknande sätt, men vad spelar det för roll? Huvudsaken är att den feministiska snöröjningen är kvar, i alla fall för Daniel Helldén med anhang.

Snilleblixten som tvingar bilar att köra i 18 km/h

Herr Helldéns senaste ”snilleblixt” är att han har för avsikt att låta cyklar och bilar köra på samma vägar och gator. Bilisterna ska tvingas anpassa sig efter cyklisterna vilket medför att bilarnas maxhastighet blir ungefär 18 kilometer i timmen. Cyklisterna har alltid företräde framför bilisterna. Lägg där till ett totalförbud för bensin och dieseldrivna bilar som miljömupparna vill införa. Sinnessvagt! Hur ska deras älskade elbilar få ström med en miljöpartistisk energipolitik? Kärnkraftverken stängs och den miljövidriga vindkraften räcker inte på långa vägar. Mycket tyder på att Sverige kommer att drabbas av en ännu värre elbrist än den vi redan har, men för dessa fanatiker spelar sådana småsaker ingen roll.

MP vill att bilisterna i Stockholm ska anpassa sig efter cyklisterna och köra max 18 km/h. Foto: Pixabay/Pexels.

Det spelar väl heller ingen roll om utryckningsfordonen kan ta sig fram eller inte. Man får väl skicka ut ett gäng cyklande brandpersoner (snart heter det väl så) som släcker bränder så gott det går med vattenpistoler, men det är väl för krigiskt, så husen får väl brinna ner. Ambulanserna blir väl ett minne blott, men konstaplarna Kling och Klang kan även fortsättningsvis frottera sig med det kriminella slöddret. Pizzan kan de sätta på pakethållaren och bullpåsen kan de ju alltid hänga på styrstången. Kumbaya! Det kommer helt enkelt inte att vara möjligt att bo i Stockholm.

De bär ett tungt ansvar

Miljöpartiets invandringspolitik innebär öppna gränser, vilket naturligtvis får till följd att hur många och vilka som helst får uppehållstillstånd och vilka som får betala vet vi alla. De bär ett tungt ansvar för att Sverige raskt förvandlats till oigenkännlighet. En del av partiets väljare finns bland de så kallade batikhäxorna och varför dessa vill ta hit så många unga invandrarmän vill jag inte gå in på.

Många journalister sympatiserar med Miljöpartiet och den övriga vänstern och detta är anledningen till att de nästan aldrig granskas. Knäppskallar som Per Bolund, Märta Stenevi, ovan nämnde Daniel Helldén med flera skulle aldrig ha uppnått sina maktpositioner utan murvlarnas benägna bistånd. Till makthavarna och till de journalister som ägnar sig åt att granska undersåtarna åt makten vill jag bara säga att förhoppningsvis närmar sig den dag då ni tvingas stå till svars för era illgärningar. Jag ser fram emot den dagen.

Fotnot: Efter att jag skickade in denna krönika har det framkommit att det förmodligen finns en klar riksdagsmajoritet för att riva upp det vansinniga beslutet om att lägga ner Bromma flygplats.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 111: Miljötalibanerna förnekar sig inte, del 1


För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen ovan för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför. Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709963377

Villkor för kommen-tarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kom-menterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.